+2 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar annemin dizi baya kötü doktor önce fizik tedavi şansı deneyelim sanmıyorum iyi geleceğini ama deniyelim dedi işe yaramazsa ameliyat olucak izmir şehir hastanesi fizik tedavi bölümü yatırcaz dedi bayram sonu ararız dediler ama daha aranmadık annemde bian önce arasınlar yürüyemiyorum durumu da kötüye gidiyo napıcam bilemedim 

3 Cevaplar

+2 oy
(1,312 puan) tarafından

3 ay önce eşime sizi aricaz dediler sonuc ne arayan var ne soran ben aradım gecen ay dedilerki sıralamadasınız beklemeniz gerek diye bekle babam bekle dur iyi hatırlattın bi daha arim bugun 

(1,312 puan) tarafından

Şimdi aradım beklemde kalın sizi aricaklar dediler bu kadar uzun sürmesi normalmi dedim evet dediler 6 aya kadar bile bekleyebilirsiniz dedi inşallah sizi hemen ararlar 

(2 puan) tarafından

6 aya kim öle kim kala sözde bayramdan sonra arıcaz dediler inşallah ne diyim ki bende napıcağımı şaşırdım

(1,312 puan) tarafından

Bu haftada bekleyin aramazlarsa hastaneye gidin bilgi alın bende bu hafta gidicem nerde oturuyorsunuz siz

(2 puan) tarafından

Tokilerdeyiz biz siz birde sizin  hangi doktordu acaba

(1,312 puan) tarafından

Mustafa nail çalıcıoğlu bide Taciser kaya

-Reklam-
+2 oy
(79 puan) tarafından

Şehire göre farkeder mi bilmiyorum. Ankara şehir hastanesinde iki ayı bulabiliyor. İki aydan fazla beklemedim ama ben kızım için yatış yapıyorum yetişkinlere nasıl olur bilmiyorum. O hastanede çok yoğunluk olunca malesef uzuyor. Sadece bir hastanın orda tedavisi de bir ayı geçiyor. O sebebten bekleme uzun süre biliyor. Başka hastanelerede sıra bıraktırabilirsiniz. Hangisi önce gelirse ona yatış yaparsınız

+1 oy
tarafından

Fizik tedaviler aşırı dolu. Eşimde fizik tedavi görecek taa 1.5 yıl sonrasına atıyorlar. Büyük ihtimalle doluluktan dolayı boşluk yoktur 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 183 göst.
25 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 394 göst.
31 Temmuz 2024 Moda kategorisinde Sertuğ (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 256 göst.
30 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 404 göst.
8 Temmuz 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,327 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,786 soru

23,861,909 cevap

320,446 kullanıcı

...