+5 oy
656 göst.
Diğer kategorisinde (449 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selamün aleyküm kardeşlerim kızım randevusu vardı hazırlıklı geldim yatış verir diye çok şükür yatirmadı bugün ultrason ve röntgen çekti yapışık olabilir diye düşündü bağırsaklar çok şükür bin şükür sadece çok fazla kabız dedi onun için şurup ve lavamn yazdı şimdilik rahatlasin diye bide elinde bulunsun çok kötü olursa kullan dedi vitaminleri çok düşükmüş yaşına göre de çok zayıf iki çocuğun da dedi oğlumuda muayne etti ikisine de mama kullanman lazım dedi devlet yarısını karşılıyormuş sadece hem vitamin hem kilo alacaklar dedi ikisine yazsa imkanı yok alamam ben birine yazim annesi ikisi kullansın dedi 1ine  yazdı 2 aylık mış mama ikisi 1 içerse 1 ay gider dedi var mı mama kullanan fiyat bilgisi olan var mı pahalı bişey mi 

12 Cevaplar

+3 oy
(7,253 puan) tarafından

Bilgim yok post üstte kalsin .Rabbim şifa versin 

(449 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

-Reklam-
+2 oy
tarafından

O mama çok pahalı ama bulunduğun yerde çocuğu engelli olan varsa satıyor onlar bazen mesela ben kolisini 250 ye alıyordum 300 yaptı kadın yine de çok uygun yoksa normalde eşim öğretmen olmasına rağmen alamazdım yani bu arada çocukların iştahsız mı bnm kızım iştahsız 

tarafından

Hangi şehirdesin 

(449 puan) tarafından

Ben letgoya baktım hiç göremedim Adanadayım kardeşim şimdi eczaneye giriyoruz ne kadar fiyatını merak ediyorum 

tarafından

Pahalıdır ya onlar

(449 puan) tarafından

Şimdi geldik mama 1000 TL sadece ilaçları 500 tuttu sadece ilacını alabildik ☹️ ecazenden elinde var mı dedik hani bazıları getiriyor abla bize veriyor ihtiyacı olana veriyoruz dedi ama şuan için yok dedi 

tarafından

Numaranı bıraksaydın ararlardı belki seni burda 300 e satıyorlar ama ben batmandayım sen adanada çok uzak

+1 oy
(3,946 puan) tarafından

Normal mama kullaniyorum 420 o civarlarda ama devlet destekli ne kadar olur onunkiler özeldir daha pahalıdan olabilir

(449 puan) tarafından

Normal mama bile pahalı o mama daha pahalıdır öyleyse doktor deneme amaçlı verdi 1 er tane ellerine içti ikiside 

(3,946 puan) tarafından

Ne yapıp ne edip almanız lazım olmadi yardım toplansın size çocuğu  sağlığı icin

(449 puan) tarafından

Çok kötü yorulduk birazdan soracaz bakalım ne kadar inşallah çok değildir ama pahalı diyorlar 🥺Doktora dedim durumumuz yok o zamn 1 çocuğa yazim ikisi kullansın dedi rapor yaptım deid bide sağlık oca yazıyormus bitince 

0 oy
(6,854 puan) tarafından

Mamalar pahalı oluyor canım reçeteye yazılınca 6 bin TL civarında tutabilir sende 1000 tl ila 1200 gibi ödeme yaparsın gerisini devlet karşılıyor 

(449 puan) tarafından

Aynen böyle abla yazdın gibi bide ilaç falan yazdı onlar 500 tuttu onları aldım mamayı alamadık 1 bin TL ödemesi çıktı reçete yazdı rapor da yapmış 

0 oy
(1,446 puan) tarafından

Kendini Alican diye şartlama ben bir yıl kullandım kızıma hiç bir faydası olmadı. Düzenli beslensin sadece. Instagram da hastalanmayan çocuk diye bı sayfa var . Orada atom tarifi var iki aydır kullanıyorum . Kızım beş yaşında 13.500 kg idi. Şimdi 15 kg olmus

(449 puan) tarafından

Benim kızım önceden kullanmışti deprem zammı ücretsizdi bir ayda 3 kilo aldı iyi gelmişti deprem zamanı geçince tekrar ücretli oldu bidaha alamadım zaten zorladım halde yemiyrolar minik minik Cok zor yiyor bakayım o sayfayada

0 oy
(3,569 puan) tarafından

Geçmiş olsun

Eczanelere sorun bazıları almıyor eczacının elinde kalıyormuş yengem o şekilde aldı

(449 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah Sordum adam şuanda yok elimizde dedi ama olursa yardımcı olurum dedi numaramızi bıraktık bakalım 

0 oy
(3,148 puan) tarafından

Eşinin sigortası varmı canım.birde devlet hastanesi rapor çıkartıyor ücretsiz alıyorsun.annemde kardeşime alıyordu.

(449 puan) tarafından

Sigorta yok yeşil kartlıyız normalde 5 bin miş devlet karşılıyor 1 bin tl de biz ödüyoruz ücretsiz değil 

0 oy
(2,104 puan) tarafından

Yeğenim kullanıyordu yeğenime faydası olmadı o da yemek yiyemiyordu. Yegenim 16 yaşında bu arada ablam bir gün bir kızdı yiceksin yiyemiyorum diye birşey yok diye çok kızdı odaya kapattı yemek yemezsen telefon yok sokak yok arkadaş yok dedi valla o gün bugündür çok güzel yiyor. Demem o ki yemiyorlarsa mamalarda fayda etmiyor.

0 oy
(1,018 puan) tarafından

Benim kardeşim mama ile besleniyor raporu varsa eğer mama ücretsiz her ay yazdırıp alabiliyor sun 

(449 puan) tarafından

Raporu var mama raporu eczane dedi 1000 TL ödemesi var dedi 6 binmiş devlet ödüyor çoğunu 1000 TL'yi biz ödiycez 

0 oy
(4,281 puan) tarafından

Canım Hindistan cevizi yağını mutlaka kullan. O mama da herkese yaramıyor zaten yemek yemeyen çocuk o mamayi da içmiyor. Instagramda hastalanmayancocuk hesabına bir bak orada atom tarfi var mamadan daha ucuza geliyor memnun kalan da bir sürü insan var 

0 oy
(28 puan) tarafından

Bana özelden dönüş yaparmısınız 

0 oy
(16,792 puan) tarafından

Kızıma mama ver dedi kullanmadım vitaminlerini ver iştahı acilir bence birde bı şurup var biz etkisini gördük istersen atayım sana 

(449 puan) tarafından

Doktor dedi vitaminle yükseleceni sanmıyorum dedi ek olarak mamada içmeleri lazım dedi abla birde şurubu da Atar mısın bide iştah açar mı bizde sadece polivit ve zinco var iştahı açılmadı ama 

(16,792 puan) tarafından

Dene sen önce şurupları ver birde güzel beslenmesi lazım. Max immun şurubun adı 

(449 puan) tarafından

Eczanede var mı peki nerde bulabilirim 

(16,792 puan) tarafından

Evet var 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 598 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 119 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Abcdefkjlmn (269 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 728 göst.
1 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 446 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ysf. (171 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,380 soru

24,153,593 cevap

335,031 kullanıcı

...