+2 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından

2 3 hafta önce ailemin evine küs gittim eşimle aramızda sorunlar vardı 10 gün kaldım annem le bugün konuşurken telefonda babalarından dolayı çocuklardan soğudum eski şeyim kalmadı dedi sinirim bozuldu ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemedim aynı şeyi kendi anneniz size deseydi ne yapardınız 

9 Cevaplar

+2 oy
(1,631 puan) tarafından

Bişey yapmazdım yaşlanıyorlar eski tahammüllerinin kalmaması normal canım 

(74 puan) tarafından

O kadar yaşlı değil annem 45 yaşında babam 52 çocuklardan yana babam çok sevecen hiç huysuz değil kızmaz yani bize bile kizmazdi zamanında babam geçtim benim çocuklarıma kizcak ilk çocuklarıyım  diğer kardeşlerim bekar sadece iki torun yani annemi anlamadim

(1,631 puan) tarafından

Bazı insanların yaştan dolayı olmuyor yapı gereği oluyor . Kardeşim 18 yaşında 5.5 yaşında kardeşim 4 yaşında kızım var onlara bile tahammül edemiyor düşün . 

-Reklam-
+1 oy
(1,043 puan) tarafından

Olaydan bağımsız keşke eşinle aranda geçenleri ailene anlatmasaydın. Cephe alıyorlar.. 

(74 puan) tarafından

E gidiyorsan sorucaklar öğrenene kadar başının etini yiyecekler mecbur söyledim boşanma amaçlı gittim

(1,043 puan) tarafından

Ben öyle olduğunda belli etmiyorum aileme. Net boşanmak istersem anca o zaman anlatırım 

(74 puan) tarafından

Ama benim eşim sıkıntılı deli biraz çocukları aldım gittim bişey demesem gezmeye gitmiş gibi yapsam atıyorum yine kapıya dayanır bağır çağır rezillik çıkarır eşim yani yaptida çocukları görmek için aldı ikisinide kızım onda kaldı okulu olduğu için hafta sonları getirdi oğlum emdiği için geri getirdi ben yani nasıl anlatmayım hani kızım çocuklar nerde diyecekler soracaklar yani benim kararım kesindi yine rezillik çıkardı babam iş kazası geçirmişti ameliyat oldu taburcu olduğunda evimizde misafirler var geldi indin inmedin rezillik cikarrim beni oraya getirme dedi misafirlere rezil olmamak için indim beni zorla eve goturdu birdaha yapmiyacagina yeminler falan filan ya yaparsan dedim  birde kocaman bıçak getirmis al bu bıçağı ne yaparsan yap bana gikim çıkmaz dedi yani gelmiyorum diye diretsem hazirlikli gelmiş 

+1 oy
(3,821 puan) tarafından

Çocukların gürültü ve seslerinden ötürü rahatsız oldum dese yaşına verir, haklı bulabilirdim. Ama ne demek babalarından ötürü soğudum.. 

Kötü bir şey demek istemiyorum. 

(74 puan) tarafından

Büyük kızım 4 yaşında aynı babası gibi davranıyor yanına yatıyorum anne kalk yatma kahvaltı hazırla diyor onun hallerini aldığı için olabilirmi hadi onu geçtim 7 aylık oglumdan neden sogudun 

(3,821 puan) tarafından

Babaları evet eşiniz ama sizin çocuklarınız. Öz kızısınız  yani.  Çocuklarınızdan soğuyan, sevmeyen anneniz bile olsa tepkinizi vermelisiniz. Hır gür çıkararak değil tabi ama bir duruşunuz olsun.  Annem bunu bana söylese, ben de ondan soğurdum...

(74 puan) tarafından

Bende soğudum açıkçası birdaha uzak durur gelip gitmem telefonlarina çıkmam

(3,821 puan) tarafından

O kadar da değil. Önce kırıldığınızı söyleyin. Bir daha böyle bir şey derse ve hissettirirse ona göre mesafe koyun. 

0 oy
(147 puan) tarafından

Bende.cok kirilirdim 

0 oy
(5,295 puan) tarafından

ben bunu anlamıyorum arkadaş. o çocuğun babası kim olursa olsun senin çocuğun haliyle onun da torunu. 

yoruldum diyebilir, kafam kaldırmıyor diyebilir bunlar anlaşılır şeyler. ama babalarından dolayı soğudum saçma kimse kusura bakmasın. karı koca arasında her şey olabilir. ayrılabilirsiniz bile belki napacak o zaman torunları yok mu sayacak

(74 puan) tarafından

Heralde ya canım cok sıkıldı bundan sonra tavrımı koyarım gelip gitmem neymiş Ben çocuklarıma bakmıyormuşum hep onlarda kalıyormuş benim anneliğimden vuruyor çocuklar küllüy en yalan Ben 2. oğluma hamileyken kendileri zorla alıp götürüyorlardı çocuğumu özledik diye şimdi ben bırakıyormuşum oldu bakmıyormuşum oldu o eve gidince yani gerçek yüzlerini biraz da olsa gördüm hem çocuk baktım hem ev işi yaptım sırf laf söz geçirmemek için çocuklara bakmıyor olduk iş yapmıyor olduk

(5,295 puan) tarafından

insanın bunları kendi annesinden duyması çok acı verici. her ne kadar en yakının da olsa demek ki sınır koymak gerekiyor 

0 oy
(357 puan) tarafından

Valla ana bacı bu devirde bi yere kadar sizde aynısınız benim için der giderim evime 

(74 puan) tarafından

Evime geldim zaten ama gerçekten ev üstüne ev olmuyor Muş ne yaparsan yap yaranamiyorsun

0 oy
(3,850 puan) tarafından

Yarinda sizi çok seviyorum der kadin derlenmiştir demiştir olur öyle anlar

0 oy
(562 puan) tarafından

Maalesef ki böyle durumlar olabiliyor. Bence normal ama şu taraftan da düşünmesi lazım sadece eşinin çocuğu değil çocuklar. Yani kendi torunu da oluyor canının canı.  Benim annemde kızdığında damada bazen böyle şeyler yaşanabiliyor kızgınlıktan ötürü maalesef.  Çok takılma yaaa . Ayrıca babaya benziyorsa fiziki ve huy olarak o da sogutabilir anneyi torundan. Herseye rağmen baba baba diyorsa cocuk ananenin yanında bunlar soğumaya sebep 

(74 puan) tarafından

Kızım biraz rahatsız konuşma gecikmesi var yeni yeni açılıyor çocuk hani yaşıtlarına nazaran biraz geriden geliyor çocuk bilmeden söylüyor bazı şeyleri gördüklerini uyguluyor ne bileyim yani küçücük çocuğa da böyle yapması anlayamadım

(562 puan) tarafından

Oluyor böyle şeyler yaaa. Benim annemde kızınca söyler kızgınlığı geçince de bağrına basar yanından ayırmaz.  Takma kafana 

0 oy
(201 puan) tarafından

bazen büyükler yaşlarından ötürü çocuklara tahammül edemez canım ama bu şekilde soğudum demek çok başka çok kırıcı. Ben de çok kırılır bidaha gitmezdim sanırım 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 345 göst.
0 oy
38 cevap 1,563 göst.
0 oy
33 cevap 1,628 göst.
0 oy
17 cevap 730 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Canan1307 (73 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,683 soru