+3 oy
807 göst.
Diğer kategorisinde (115 puan) tarafından

Biliyorum postalarım hep bunu üstüne ama gerçekten başka kimseye söyleme şansım yok. İçimi buraya döküyorum. Fevri hareket etmek istemiyorum. Neyse konuya gelicem. Son postumda anlatmıştım şimdi bu postu uzatmicam oraya bakabilirsiniz. Ablamla krem meselesi vardı. Hareketlerinden davranışlarından rahatsız olmuştum. Neyse kız kardeşim köye onlara gitti bayram tatili vardı. O zaman ablam kardeşime anlatmış. Ben varken böyle böyle oldu yakanı kapat dedim kapatmadı. Yalan söyledi. Neymiş de krem kuruması gerekiyormuş falan dedi. Üstünde sadece Sütyen vardı vs vs. Sütyen dediği yarım atlet bu arada. Kardeşim de kime günah eşi var sadece evde demiş. O da ne alaka ben varım orda eşinden krem sürmesini istiyor demiş. Kardeşim beni savunmuş en son sen rahatsız olduysan bir daha gitmezsin oraya demiş. O hep öyle geziyor evde ve hakkı da. Kendi evi kendi kocası demiş. O zaman ablam biraz geri çekilmiş demiş ki ben de kocama cilve yapmak için öyle evde gezerim ama siz varken yapmam. Olsanız da sizden bir şey olmaz çünkü siz benim kardeşimsiniz ama ben sizin ablanızım siz öyle gezemezsiniz vs zırvalamış. Kardeşim de yobazsın vs demiş gitmiş. Ablamla aramda 3 yaş var. Ayrıca iki doğumumda da o vardı yine öyleydim hatta daha açıktım. O zaman onun yanında çocuk da emzirmeyeyim. Ayrıca o an ne cilve yapıcam. Acıdan kıvranıyordum ayrı Bi de onlar evdeyken ne cilvesi. Görende üzerimde jartiyer var sanır. Ay deli oldum. Demek ki rahatsız olmakta haklıymışım

17 Cevaplar

+6 oy
(2,948 puan) tarafından

Ne degişik insanlarsiniz ya 

Yahu sana burda geçen post açtiginda he kes dedi ablani al karsina hayirdir sen ne her boka karisiyorsun agzin yuzun ayri oynuyor de dedik dimi?

Bu kadar da pisirik olunmaz ki ama resmen otutmuş ablanin eşini senden kiskanmasini izliyorsun pes!

-Reklam-
+3 oy
(2,109 puan) tarafından

Ablanı evinden, KOCANDAN uzak tut derim. 

+2 oy
tarafından

Sanirım ablan seni kıskanıyor ,ben evde baldız istemem ya herşeyin kısası makbuldür. Uzun süreli kabul etme

+2 oy
(8,975 puan) tarafından

mevzuyu bilmiyorum eski postu okumadim ama merak ettim birazdan okucam kizi olula gonderince ama  milletin yaninda kimse cilvelesmez bence .   kardesler birbirine yananci olmadigindan acikda giyinilir nebilim o an sirtimi kasinda denilir yani ese acip ne olacakki . bilmiyorum mevzu ne de okucam birazdan

(8,975 puan) tarafından

oha ablan resmen kocani kiskanmis hibi bisey olmus senden . sacmalamis hemde daniskasi sacmalamis. tsortunu giy falan deyince aman yanancimi var kocam o benim vs dedeydin. 

+2 oy
(180 puan) tarafından

Bence ablan kocanla iliskini kiskanmis. Kocasiyla mutlu degil belli tatmin olmuyor iliskilerinden. Sizinkini gozlemleyip kiskaniyor. Bazi insanlar kendileri mutlu degilse baskalarinin da mutlu olmasini istemez.

(22,823 puan) tarafından

Bu hikayede ki abla evli değil bildiğim kadarıyla 

(825 puan) tarafından

Evli değil sevgilisi var ablasinin. Acayip takip ediyorum ben bu ablasının postlarini. Korkunç geliyor bana 

(180 puan) tarafından

Ohoo o zaman daha cok kiskanir. Duzenli bir hayati var kardesinin kocasiyla. 

+2 oy
(2,965 puan) tarafından

Önceki postunu da okudum o ablanı evinden uzak tut derim başka birşey demem şaşırmışta yavrum demişte yok efendim az kalsın aşkım diyormuşta bu devirde ne abla ne başkası güven olmuyor neler görüyoruz neler okuyoruz hayırdır ablanın kocanda gözümü var sen o lafları söylediğinde resti çekicektin kusura bakma sende iş yok !

+2 oy
(1,780 puan) tarafından

Daha öncedende görmüştüm ablanla ilgili postlarını.

Bir daha gelirse tavrın net olsun.hiç hoş değil yaptığı.

+2 oy
(570 puan) tarafından

Konunun ne olduğunu tamamıyla bilmiyorum önceki postunu okudum ama hani ablanın eşinde gözü var ya da senin evliliğini kıskanıyor da mutluluğunu kıskanıyor gibi Herhangi bir yorum yapamayacağım Benim sadece söylemek istediğim şey şu Ben de kardeşimin Eşinin yanında ne kadar ona helal de olsa benim yanımdayken eşine karşı hareketlerine biraz dikkat etmesini isterim mesela giyimine mesela konuşmasına mesela hareketlerine Yani ben ablası da olsam o eşi de olsa arada  gene de bir tık mesafe olması lazım büyüklerin yanında krem sürdürecektir odasını Kapısına kapatır 2 dakika sürdürür çıkar yani bu yobazlık değil bu geri kafalılık değil bu kıskanmak falan değil bu sadece edeple alakalı bir şey ablanın tutumunu tam olarak ne bilemem kimse bilemez buradaki kimseye de iftira atamam ama anladım kadarıyla bu konular üzerinde size karşı tavır aldıysa bu konu üzerinden haklı

(1,640 puan) tarafından

Önceki postinda eniştesine yalnızlıkla aşkım diyecekmis :)  bu kadar hassas birisi değil demekki ablası 

(115 puan) tarafından

Ablam aşırı dindar aşırı muhafazakar olsa tamam dicem. Oo bayağı edepli olsa yine bir şey demicem. Ayrıca eşimle aynı ortamda değildik. O çocuklarla ilgileniyordu olduğumuz odanın kapısından geçti durdu sadece odaya bile girmedi 

(570 puan) tarafından

Canım bilmiyorum en doğrusu ozaman ablan ile açık açık konuş ozaman 

+1 oy
(1,413 puan) tarafından

Yobazlık mı bilmem ama bende evde biri varken eşinin yanında giyinilmesinden bebek emzirilmesinden kıyafet değiştirilmesinden cok rahatsız olurum mesela eltim ben oradayken eşinin yanında atletle gezerdi memeleri fışkırırdı aşırı rahatsız olurdum kalkardım

(115 puan) tarafından

Ama o eltinn elin kızı. Benimkiler kardeş ya kardeşşş

(1,413 puan) tarafından

Bilmiyorum bana ters böyle şeyler ablan benim gibi düşünmüşse sıkıntı yok ama onun niyetini en iyi sen bilirsin canım

0 oy
(53,716 puan) tarafından

usenmedim onceki postuna da baktim sevmem gevşek laubali insanlari 

bir dahakine gecelik giy otur odada kocandan seni mi kiskaniyor görmesin istiyor bende esinin yaninda sutyenle durdun sürdü sandim tuhaf gelmsiti ama ayri odadaymissiniz zaten 

(115 puan) tarafından

Bazen arıyor gerçekten. Bu ne abartı saçma Bi konu ya. Dediğim gibi sanki üstümde farklı şeyler vardı 

(53,716 puan) tarafından

mesafe en guzeli ve dikkat et yok kapidan bakmis yok askim yok yavrum baslarim ablaligina

0 oy
(825 puan) tarafından

Geçen postta burda sana yuklendiler ama bence rahatsız olmakta aşırı haklısın. Konusamamis da olabilirsin ona da hak veriyorum. İnsan ablasina nasıl sorar kocamla alakan ne diye. Ama bence büyük bir mesafe koy araya gelmesine gitmesine bir şekilde engel ol. Hiç hoş kokular çıkmıyor burdan. İnsan kendi evinde rahat giymeyecekte nerede giyecek. Birde kocamdan neremi niye saklayim yani zaten aklım almamıştı diğer açtığın postta. Bak burda da bı komşum var arada bir kardeşi gelir gider. Kız o kadar belli ediyor ki enisteci olduğunu. Eniştem şöyle eniştem böyle herkes bilir onun ne halt olduğunu. Muhtemel ablanda nahoş şeyler düşünüyor. En iyisi mesafe 

(115 puan) tarafından

Aynen öyle gidip nasıl sorayım. Hep ben yanlış anlıyorumdur dedim ama yok değil. Gel gör ki gidip soramıyorum. Çünkü daha geçen akşam kardeşimle sevgilisi tartışmış ablam kardeşimin sevgilisini aramış 16 dk konuşmuşlar. Kardeşim rahatsız olmuş o benden daha dişlidir. Ne işin var da konuştun diye kavga etmiş. Sen sevgili ol o zaman demiş evlenince de mi böyle olacak falan demiş ablam da ona kızmış lafına dikkat et ne biçim konuşuyorsun diye. Şimdi ben nasıl sorayım böyle bir şeyi. Mesafe koyarım o ayrı ama gidip de konuşamam 

(825 puan) tarafından

Yok ben olsam bende konusamam çok haklısın 

0 oy
(811 puan) tarafından

Onceki postunuda okudum.Bana normal gelmedi bir abla neden kardesinin esine askim yavrum derki.Bence araya mesafe koyun evinize gelmesini engeleyin.Amma esine soyleme bence aklina salirsin

(115 puan) tarafından

Söyledim Bi kez. Umrumda bile değil dedi. Normalde de sevmez ablamı o yüzden çok da takmaz yani

(811 puan) tarafından

Umrunda olsada bizi size diyecek deyil herhalde.

0 oy
(9,614 puan) tarafından

Artık herseyden korkmaya başladım vallahi ya ne dost ne aile ne kardeş 

0 oy
(7,491 puan) tarafından

Ne sen normalsin, ne ablan nede kardeşin. Hepiniz manyaksınız. Kardeşinle ablanın dedikodusunu yapıyorsunuz. Ablan sizi eşinizden kıskanır. Siz bunu bile bile hala gelip burda dert yanmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz pesssssssss

Ya yalan söylüyorsun hikaye uyduruyorsun yada bu tür şeylerin normal olduğu bir aile yapınız var 

(115 puan) tarafından

Neyim normal değil ne yapayım?? 

(7,491 puan) tarafından

Buraya yazmaya devam et 

0 oy
(825 puan) tarafından

Offf. Ne yaşıyorsunuz ya. Hayatınız çok eğlenceli!! 

0 oy
(1,640 puan) tarafından

Canım ablan yada kardeşin ikisni uzak tut evinden ne gerek var mesafeni koru eşinle de meSafeli  oldr fırlama ise ablan herkese fırlama olur  yakinimdavar eşimden yüz bulsa belki yapar senn mutlulgunu cekemeyisinden bile yapar  kocan değl mesele 

0 oy
(4,588 puan) tarafından

Ben artik senin burda senaryo yazdigini dusunmeye basladim suizan etmiyorumdur insallah kactir benzer post aciyosun ne olmasini bekliyosun kactir diyoruz ki ablani evden gonder bi kere haramdir zaten kayin atestir diye ayet var baldiz farksiz mi ayni sey degil mineden sizde kaliyo gelsin kalsin 3 5 gun 1 ay gitsin derdin ne diye niye konusmuyosun karsina alip neden uyarmiyosun ailene neden soylemiyosun bunu illa yuvan mi yikilsin kizin derdi besbelli niyeti kotu iste neyi bekliyosun ya da kurup kurup burda bize senaryo dokuyosun ki insallah oyledir bunca seyin gercek olmasindan sa dalga gecmis ol bizimle 

(115 puan) tarafından

Yok yemin ederim gerçek. Durup dururken şizofren miyim yalan yazıcam. Ama bir şey diyemiyorum. O an zaten söyledim kime günah Bi kocam var kalsın diye. Ama dahası yok. Ha yine bundan uçuk Bi davranışı olursa söylerim o ayrı. Ama bu zamana kadar ben kafamda kuruyorum diye düşündüm. Kim ablasına kardeşine bunu yakıştırırki. Ama kardeşim anlatınca daha çok en oldum 

(4,588 puan) tarafından

Bu kacinda suphen senin kafanda kurmak bu kadar mi olur bi de baska kadinlarla da kursan tamam dicem ama sadece ablana soyluyodun bunlari diger kardesini niye hic kurmiyosun o da kiz 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 658 göst.
11 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 361 göst.
30 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Cruel_life (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,201 göst.
20 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Figennn (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 587 göst.