0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde (2,555 puan) tarafından

Araba sürme korkunuzu nasil yendiniz araba kullanabilen arkadaşlar özellikle yoğun olan yerlerde nasil cesaret ettiniz küçük küçük sürüyorum şükür ama oğlumu oyun yerlerine götürmek istiyorum gitmek istediğim yerlerde şehrin en işlek trafiği yoğun olan yerler esim zamanlar zamanla diyor ona kalsa okul ev yetr ama ben geliştirme istiyorum kendimi genelde onun keyfini veya cebinin müsait olmasını bekleriz o esim isterse gideriz hatta gitmeyiz çünkü hevesimi kırmış olur kendi

3 Cevaplar

0 oy
(978 puan) tarafından

Benimde eşim zorla sürdürmeye çalışıyor çok korkuyorum aşırı heycan yapıorum. Keşke senin kadar cesaretim olsa 

(2,555 puan) tarafından

Cano inan bana benimde öyle kolay olmadı belki 4 ay boyunca okula git gel yaptım okul bu arada çok ama çok yakın yürüme mesafesi 10 dk arabayla 2 dk oyle düşün hatta şunu düşündüm ben yapamicam galiba otomatik aldık Manuel cidden sıfır hatta ehliyeti Manuel almıştım nasil almışım hala şaşırıyorum neyse bi gün kızlarla bulusmam lazım esim dedi arabayı al git (o zaman kendime guven sıfır elim ayağım titriyor tabi bunuda biliyor esim sürekli al git al git dio) tamam dedim ama geceden strese girdim ben soyle yapsam soyle gitsem su hızla gitsem bide E5 e girmem lazım arabalar vızır vızır dedim ulan ne olacaksa olsun duamı okudum bi deli gücü bindim arabaya ama gör yanım da tir önümde mikser arabalar bir sürü tabi ben hala gidiom neyse kazasız belasız gittim buluşma yerine kızlarla buluştum ama gör sekerim düştü korkudan :))) şekerli kahve içtim su falan bu sefer de dönüş sıkıntı yemn ederim yolu bilmiyorum arabayla yayan o kadar yolu yürüdüm nerden dönmem lazım hangi ışıktan diye kaç metre yol yürüdüm şükür arabayla da döndüm o oldu yavaş yavaş gidiom :) en son ablam bana guvenmedi dedi beni sen takip et seni yola çıkarayım belli yere kadar onunla geldim baktım tıntın gidio salladım gittim ondan önce eve geldim dio tamam olur senden :)) halbuki eski postlarima bak bi sürü laf sayardı bana moralimi sıfır yapardi oda eşimde bu arada ben ne eşten ne hocadan öğrendim belki inanmican ama instagram daki direksiyon hocalarını izleye izleye öğrendim çoğu şeyi günden kac video izlerdim esim sen kafayı yemişsin birak derdi şimdi ona sormuyorum bile hatta hocalara yazıyorum saolsinlar dönüş yapanda oluyor yapmayanda

(2,120 puan) tarafından

Araba sürmeye ne varki ben iki gün babam boş alanda biraz gösterdi yanastirmayi dönüşleri nasil almama gerektiğini kavimleri falan filan 3 gun ben araba ile işe gittim..

Simdi yeni araba aldik büyük araba suv tarzında acaba sutebilirmiyim dedim ilk gözüme büyük geldi isim vardi aldim gittim arabayı..

Araba kullanmak özgürlük isim olunca çıkıp hallediyorum

(2,555 puan) tarafından

Sürmeye başlayınca evet araba cidden özgürlük canm sadece korktuğum aktif trafikte park yeri arkamdaki arac beni görür mü ne bilim tam kenara yaklasicam ya ya park edemezsem ondan inanılmaz korkuyorum 

(2,120 puan) tarafından

Ya ben koskoca arabayı alıp çıkıyorum düşünürsen yapamazsin 😊

(978 puan) tarafından

YYa eşim sürerken bile önümüze birden kırıyorlar yada yaya birden atlıyo eşim kaç yıllık şoför refleks olmuş çabuk toparlıyo ben onun gibi yapamam

(2,120 puan) tarafından

Niye bende toparlıyorum elbetteki gözünde yolda olacak sabit kullanma yok ozguven biraz 

-Reklam-
0 oy
(4,076 puan) tarafından

Ehliyetimi alalı bir yılı geçti şuan sürüyorum ama akşamlari ve yoğun trafikte panikliyorum.  Sanırım hemen geçmiyor bu korku.

(2,555 puan) tarafından

Akşam hiç çıkmadım cnm yavaş yavaş inşallah olur ya

0 oy
(1,516 puan) tarafından

Kesinlikle zamanla. Kornaları duyma. Güvenli hissettiğin hızda devam et. Yola bakarken sadece yola değil geniş bir açıyla bak ve sürekli aynalarını kontrol et. Tecrübe kazandıkça, km yaptıkça açılacaksın

(2,555 puan) tarafından

İnşallah ya esim vermiyor işte kendim elinden kaparsam oyle alıyorum gitmek istediğim yere çok az gitmisizdir bize çok uzak arabayla 20 dk esim pek o tarafları sevmezde gitmezde ben oglumu götürmek istiyorum diyorum seninle bir iki gitsek hem görürüm hem öğrenirim tamam tamam zamanla tamam tamam diyor ama o zaman hiç gelmicek biliyorum 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 133 göst.
9 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Canan1307 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
9 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,555 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 95 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,607 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 235 göst.