+1 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,047 puan) tarafından

Bayram sonrası 87 kiloluk cussemle sizlere sesleniyorum dostlar bana acil kilo verdirecek tüyolara ihtiyacım var sadaka niyetiyle gönderin gelsin

1 cevap

0 oy
(9,080 puan) tarafından

87 kilodan 56 ya duserken cikolata paketlerini koklardim. cok canim isteyen bir yiyecegi cigneyip yutmadan tukururdum agzimda kalan kokusu ve tadi ile tatmin olarak. boyle bir piskopattim 😂😂😂

(4,306 puan) tarafından

😄😄🤣🤣😂🤣😄

(1,047 puan) tarafından

Koruyabildiniz mi daha sonra kilonuzu

(9,080 puan) tarafından

2018 den beri koruyorum . hatta yanlislikla hamile kaldim da kilo alacam ayni seyleri yasayamam tekrar diye kendimi parcaladim gunde uc dort saat spor yaptim doguracagim sabah bile sporumu yapip dusumu alip gttim doguma. 9 kilo aldim 4 gunde verdim onu tekrar hemen dondum ayni kiloma.

(982 puan) tarafından

Sizi nasıl tebrik etsem bilemedim bravo vallaha. 87 kilodayken başlamaya nasıl karar verdiniz onu söylermisiniz. 

(9,080 puan) tarafından

ben ilk cocugu dogurdum okadar haffledimki his olarak kendimi manken gibi saniyordum . insan kendini aynada gore gire anormal oldugunu farkedemiyor. hep de selfie cekinmisim demekki hic kendimi uzaktan dis gozle gormemistim. kizimin digum gununde 1. yas digum gununde resim falan cekildik aksam resimlere bakarken farkettim halimi. kendimden okadar nefret ettim ki halime okadar acidim ki bu ben olamam imkansiz diyodum gozlerime inanamadim aynaya bakinca kendimi kilolu gormuyordum beyin alisiyor cunku.surekli gore gore. 57 ile evlendim 67 ile hamile kaldim onbir aylik evliyken. 87 ile de dogurdum. ama surekli yedim digurunca kilo verememistim. 78 80 e kadar dusup aliyordum tekrardan.  neyse verdim iste ikinciya hamile kalinca anira bögure agladim ben tekrar okadar kiloyu alip o hale tekrar mi gelicem diye

(1,523 puan) tarafından

@Casperiye hamilelikten kalan gobekte gittimi veya sarktimi bende 59um ama hafif gobek ve basen var  naapmaliyim sence

(9,080 puan) tarafından

o bendede var gitmio . sarkik degil ama dumduz degil yani o kisim  nekadar zayiflasam da tahta gibi genc kiz gibi durmaz . benim basenlerim ust bacaklarim bekarken de kalindi cop bacak hic olamadim yani amacim yururken bacagim surtmesin ic bacaklar yeter 😂oyle ayrik iki bacak aradi ust bacakda mesafe olanlara vik heves ederimde genetigimde yok sanirim bu sans

(1,523 puan) tarafından

Valla.bende oyleyim bidr su catlaklar cok kotu gosteroyo dimdi o gobegi eritsrm burus burus olacsk karnim NEFRETTT

-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 899 göst.
0 oy
14 cevap 596 göst.
0 oy
16 cevap 291 göst.
16 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 669 göst.
21 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu