Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz uyudumu bebeler
Çok şükür benimkiler uyudu güzel güzel aşk yaşayacaktik azıcık işi çıktı telefona gömüldü bende buralara geldim 🧐
♥️♥️♥️♥️ YÜKSEK DOZDA HUZUR
su uygulamada 2 cocugu olup yoruldum öldüm bittin dayanamiyom cok zor demeyen tek insan büşümmm hatunun herani huzur beaaa
Öyle valla maşaalşahı var
Kız sevda onlar bana rabbimin en en en en en güzel mükafatı ben nasıl kızarım veya onlardan yorulurum ben yorulmayi bunalmayi eve kapanmayı (pek kapandim sayilmazda işte ) herşeyi bilerek ve isteyerek onları dünyaya getirdim Rabbime şükürler olsun onların bana verdiği yorgunluk bile huzur veriyor ♥️🤗🤗🤗🤗😱
Hatırlarsan bı ara evim dahilmiyor diye ağlıyordum nerden nereye 😱🤗
Teşekkür ederim canım ♥️
Bence birde ben sevdosş hiç şikayet etmem busrada kendimi görüyorum sadece paylaşım yapmıyorum 😊yoksa bende şükür işimi gücümü vaktinde yaparım eşimede kendimede vakit ayırırim🤭şu an çocukları banyo yaptırdım uyumaya gecdiler bende namazımı kılıp eşimle birlikte sütlaç yaptım yeriz 🥰🥰❤️
Aleykum selam afiyet olsun Allah huzurunuzu daim etsin ❤️
Amin inşallah canım Allah razı olsun ♥️🌹
Mutluluğunu yüksek sesle çok söyleme nazara gelirsin Allah korusun ben geldim biliyorum
Sakınan göze çöp batar bacım
Kızımı uyuttum oğlumu bekliyorum inşallah uyuyacak. Bizim de bugün evlilik yıldönümümüz ama çocuklardan fırsat kalıp oturmadı bile
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim canım
Aleyküm selam canım Maşallah 🧿 Afiyetler olsun
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun ♥️ 🌹
Süper ortam canım benim afiyet olsun birazdan eşimle bende sütlaç yeriz sadece namazım kaldı çocuklar da uyudu sayılır 🥰bugün geç bile kaldılar banyo falan derken
Meyvelerle romantizim diyosssuuuunnnn😄😍
1,470,042 soru
24,081,004 cevap
331,208 kullanıcı