Kızlar şimdi size bir konu danisacagim. Biz yeni ev aldık hayırlısıyla bir hafta on güne tasinacagz. Eşim hiç bir zaman çalışıp çalışmama karismadi kararı bana bıraktı ama genel olarak evimde çocuğuma bakmamı tercih ediyor. Bir tanıdık market acıyor kayinbabam oraya girmemi istiyor hem sigorta girişim olsun diye hem de eve eşya alırsın diye aslında çok mantıklı kötü bir niyeti yok.
Sorun şu ki kaynanamgil köyde yaşıyor. Market işi de akşama kadar mesaisi var. Hadi mesaiyi de geçtim. Ben kaynanamın çocuk bakışını beğenmiyorum. Oğluma tuvalet eğitimi veriyorum. Bayram zamani koydeydik altını bezlememi istiyordu. Ben yokken oğlumu bezler diye korkuyorum. Çocugun eline telefonda verir. Gorumcelerimin çocuklarına bakıyordu oradan biliyorum. Yemesi içmesi nasıl olacak. Aklım sürekli onda kalacak gibi hissediyorum. ya da bebeğime tüp bebekle kavuştum ondan dolayı aşırı bağlılık hissettiğim için mi böyle dusunuyorum.
Bu arada atanamadim çocuk oldu sınava çalışmadım. Bu konudan da eşimin ailesi çok dem vuruyor.