Selamünaleyküm arkadaşlar ramazandan sonra giremedim yogundum arada baktım çıktım oglumu cuma günü askere ugurladık gelen giden yogun geçti sıkıntılarda oldu sizler nasılsınız kızlar ne var ne yok
Ve aleyküm selam Allah kavuştursun
Allah razı olsun
Amin ablacığım Allah sen den de razi olsun
A. S. Canim hayirli tezkereler inşallah
Amin inşallh canım darısı sizin çocuklarınıza
Ablaaam sen kaç yaşındasın)
Kız deme öyle yarın erken annelik de zor hiç bişey anlamadan çocukken kucagına bebe veriyolar
Benim anam kimlikte 40 yaşında 😁 ben 26 yaşındayım abim 27 😁😁😁
Millet görünce şok oluyor babamı o zaman bizim kimlikler cikartilirken nezarete almışlar sjjs
Niye öyle olmuş günü gününe yazdırmamışmı
Dedem annemi zamaninda yazdırmamissjsj
Annem normalde 45 yaşında bizimde kimlikler okula giderken cikarilmis skinti olmuş baya
ama yine de annen erken evlenmis 😀
Allah kavuştursun.sağ salim gidip gelsin Rabbim ayaklarına taş değiştirmesin inşallah 🤲
Amin canım Allah razı olsun darısı sizin çocuklarınıza olsun
Allah kavustursun inşallah canim nereye düştü
Allah razı olsun hatay iskenderun denizci
Rabbim kavuştursun abla hayırlı tezkereleri olsun inşaAllah 🤲 MasaAllah bu arada yaşın çok genç oğlun askere gidiyor boşuna demiyorlar erken kalkan yol alır 🥰
Sagol canım Allah razı olsun darısı sızın yavrularınıza olsun aynen 17 yaşında anne olunca öyle oluyor
Aleyküm selam abla Allah oğlun ve oğlun gibi vatan borcunu ödemeye giden tüm gençlere yardım etsin
Daha çok gençsin bende senin gibi genç bı anneyken nasip olursa oğlum asker olcak çok üzücü ya 🥺🥺
Sagol canım amin aynen zor oluyor güzel duygu 19 gün sonta yemin töreni geçermiki diyorum😔
Sen kaç yaşında annesin
Şuan 24 yaşındayım oğlum 5 yaşına girecek bikac ay snr
1,452,399 soru
23,844,163 cevap
319,495 kullanıcı