+6 oy
572 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Hiç kavga etmiyorlar mı hep mi böyleler bakıyorsun aşkım canım hep mi gönülleri alınıyor bir tek ben mi böyleyim ya sürekli kavga gürültü gerçekten yoruldum .

20 Cevaplar

+4 oy
(28,710 puan) tarafından

Dışarıdan anlaşılmaz ki bu herkesin kapısı kapalı tabiki toplum içinde kavga dövüş yapmalarını bekleyemeyiz kimse dört dörtlük değildir 

-Reklam-
+4 oy
(11,319 puan) tarafından

Dışardan bakıldığında biz de çok aşko kuşkoyuz ama deli dehşet kavgalarının da olur ben kavgalarimizi anneme bile anlatmam yada arkadaşlarima da anlatmam 

+4 oy
(9,080 puan) tarafından

kavgasiz evlilik olmazki illaki tartisma olir . biz genelde cocuklar yuzunden tartisiriz ben kizarim cocuklara esim kizma der falan  yada gec saate kadar uyursa soylenirim anca yat diye. sagi solu cok dagitirsa soylenirim he der gecer kaale almaz bile de yinede soylenirim

(54,107 puan) tarafından

bizimde genelde baba kizar bende ona kizarim kizdi diye😀

(9,080 puan) tarafından

bizim tam tersi:)ben daha kuralciyim baba daha yumusak kiramaz. ben hayir dedimmi biter o is. babalarini her turlu kandiriirrlar:)) benim kocamin tiyniyeti bu galiba bende herseye kandirabilirm onu😂😂hahah

(54,107 puan) tarafından

😀😀😀 bizimde herseye kiziyo sonra pisman oluyo özür diliyo x😀 bana diyo sende kiziyosun iyide gece gunduz benim basimda bide ben kizinda arkamdan basliyo oda soylenmeye diyorum sus azicik sen ne karisiyon bana annem kizinca babam yüz verirdi sende oyle yap diyorum yapamazmis 😀

+3 oy
tarafından

Tabi ki değil. Sıkıntılı insan önce kendine odaklanmalı kendini geliştirip mutlu etmeli. Bence çoğu kadın bu konuda hata yapıyor. Kendimizi değil eşimizi güzelleştirmeye çalışıyoruz. Halbuki kendini sevene kendine güvenene herkes saygı duyar. Kendinle ilgilendikçe eşini umursamamaya başlarsın. Çoğu erkek kaçan kovalanır misali geri çekilen kadının peşine düşüyor

tarafından
+1

İki çocukla sürekli evdeyim ne bir komşum ne bir arkadaşım var gelin gittim yaşlıların ortasındayım yaşlılarla anlaşamam.esime diyorum şuraya bir yere gidelim yok kafamı dağıtacak fırsatım yok iki çocukla zaten ev yemek çamaşır bulaşık hakkından gelemiyorum eşim asabi kavga çıkarıyor tahammülüm yok hicbirseye 

+3 oy
(5,912 puan) tarafından

Bizim için de ara ara soruyorlar siz hiç kavga etmez misiniz diye. Ederiz elbette ama bir noktada duruyoruz. Bu yazısız sözsüz bir anlaşma aramızda. Sözler ağırlaşınca ya da tansiyon yükselince birimiz kesiyor. 

Benim eşim annesiz büyümüş. Boşanmış ve velayeti babaya verilmiş bir ailenin çocuğu. Çok üzülüyorum onunla tartışınca. Kızdığım çok oluyor. Daha az önce çok sinirlendirdi ama aklıma hep onun bana anlattığı çocukluğu geliyor. Merhametim tavan yapıyor. Alttan alıyorum. O da beni alttan alıyor ve her şeyden önce oğlumuza doğru iletişim nasıl olur göstermek istiyoruz. Tartışmak çok normal. Sağlıklı da. Önemli olan tartışmanın nasıl sonlandığı. Adil bir şekilde sonlandırıp sarılıyorsanız çok iyi ekip olmuşsunuzdur. 

+3 oy
(1,642 puan) tarafından

Uzaktan davulun sesi hoş gelir derlermiş biraz garip benzetme oldu ama kimsenin evin içindeki halini bilemezsin sadece eltileriyle yaşayan mutsuz tarafını göstermekten cekinir

+3 oy
(5,149 puan) tarafından

sosyal medya yalan bir dünya. 

kimse yoğurdum ekşi demez. sosyal medya olmasa bile biz şöyle kötüyüz böyle kötüyüz demez kimse. 

burda eşleriyle ilgili dertlerini anlatıyor ya insanlar, anonim kaldıkları için anlatıyorlar. büyük kısmı dışarıdan baktığında mükemmel aile tablosu içindedir. 

e biraz da böyle olmalı. düşmanın kim bilemezsin, bugün anlattığın derdi yarın sana koz olarak kullanabilir. 

+2 oy
(735 puan) tarafından

Kız Allah herkesin evine hayırlı geçim versin benim kaynanam insanla kanlı bıçaklı oluyo dışarıya hiç bişey yansıtmıyo evde insana kan ağlatıyo dışarıda yavrum kuzum bazı insanlar böyledir anlıyacağın ben zannetmiyorum tartışmasız 4 4lük evliliklerin olduğunu 

+2 oy
(4,336 puan) tarafından

Valla birkaç Şahit olduğum var. Görsen çok aşıklar ama kapalı kapılar ardında neler oluyor bir bilsen. Genelde bir taraf daha sakindir alttan alır ve o konu daha sakinken konusulursa tartışma uzamaz. Bizde de öyle. Bir taraf sinirliyse diğeri daha ılımlı olur konu uzamaz ya da sonradan açılır kırıldığımiz noktayı söyleriz vs. Şükür evliliğim huzurlu ama bazen insanlar ne yapsan da sıkıntılı olabiliyor biraz da şahıs bazlı canım 

+2 oy
(726 puan) tarafından

Her evlilikte illaki oluyodur bende oyle paylasim yapan biri olsam hep guzel anlarimi paylasirdim mesela cogunluk tartismalarini kavga olunca yansitmiuyodur bence

+1 oy
(2,694 puan) tarafından

Benim bir arkadaşım var sürekli çiçek, altın falan paylaşır kocam aldı , şöyle geziyoruz çok mutluyuz diye. Sürekli şiddet görüp beni arıyor mesela.kafasinda şişlikler vücudunda morluklar. Evi terk edip gitti geri döndü sonra. Ama Instagramda görsen en aşık onlar. Kendi de der mesela . Mutluymuş gibi paylaşıyorum diye. 

Kendimden örnek verirsem de ben hiç aşko kuşko biri değilim. Aşkım sevgilim diye paylaşım yapmam. Eşime de öyle seslenemem. canım veya kocam diyorum yani en fazla. Ama 4 senelik evliyiz bir kere oyle şiddetli kavga ettiğimizi hatirlamiyorum. Hiçbir şey göründüğü gibi değil yani 

+1 oy
(5,436 puan) tarafından

Kimsenin hayatı göründüğü gibi değil herkesin hikayesinin gizli bir tarafı var ne gördüğüne ne duyduğuna inan bazen gösterilmek istenen ve yaşanılan hayatlar çok farklı sürekli çok temizim titizim diyen biri aslında öyle değildir sürekli dürüstlükten söz eden biri aslında yalancıdır aşkım canım kociskom bilmem neyim diyenlerde akşam eve gidince dön g.tunu uyu dur 

+1 oy
(15,136 puan) tarafından

Hiç kavga etmemek mükemmel olmak değil ki. Önemli olan kavga etmek tartışmak ama kırmadan incitmeden tekrar sarabilmek yaraları. Benle tartışmayan insan kendi fikri olmayan uydumakıllı insandır ben öyle vasıfsız bir insanı hayatımda istemem

tarafından

Tartışmak değil kavga gürültü fazlasına zarar bacım kırıp döküp sonra gönül almak yok

(15,136 puan) tarafından

Kavga gürültü çok ayrı canım. İlla yükselirsin De zarar veriyorsa hay.vanlık o. Her evliliğin kendince kusuru var ama gönül alması da lazım yoksa yürümez 

+1 oy
(2,097 puan) tarafından

Hiç kimseye boş yere özenmeyin. Bi saat önce kocasından dert yanıp sonrasında instagramda orda burda romantik paylaşım yapan o kadarım kişi var ki.

+1 oy
(1,880 puan) tarafından

Yani şöyle kendi adıma konuşayım bi kere asla insan içinde tartışmaya girmem. Evde de tartışma olur ama biz alırız kahvelerimizi geçeriz masa başına hatta olay büyükse kağıt kalem de alırız. Biri sakince konuşur öbürü asla onun sözünü kesmeden dinler. Söyleyeceği şeyleri unutmamak için not alır hatta. Sonrasında karşıdakinin söyleyeceği bitince notlardan yardım alarak ilerler. Asla ses yükseltme, hele işte kalp kırma hakaret etme, küsme vs olmaz. 

(253 puan) tarafından

Nature Daphne ne iş yapıyorsun, mesleğin nedir, yorumundan iyi bir eğitim seviyen olduğunu düşünüyorum

(1,880 puan) tarafından

Veteriner hekimim canım. Teşekkürler ederim çok sağol. 

+1 oy
(3,522 puan) tarafından

Tam tersi canım. İçerde birbirlerini yiyorlar sonra pişman olup daha yakın davranıyorlar. Vicdan azabı çekiyorlar bence. 😹 

+1 oy
tarafından

Birilerinin yanında çok iyi anlaşan sessiz sakin görünüyoruz itiraf ediyorum hiç dw anlaşamıyoruz sürekli tartışma içindeyiz malesef anlaştığımız gün sayısı 365 günde 150,200  gündür herhalde 😀

+1 oy
(11,586 puan) tarafından

Ben inanmıyorum öyle mükemmel evlilikkerun olduğuna. 

Mesela benim eşim dışarda sürekli bana temas eder yani araba geçse beni kendine çeker. Yada saçlarım bozulsa düzeltmeye çalışır. Yada misafirliğe gitsek ayakkabımı ayağımin önüne koyar. Bana dışarda mükemmel bir koca gibi davranır 

Ama evde en ufak birşeyde boşanacam der. 

Sürekli inatlasir zitlasir beni çileden çıkartır en ufak bir sorunu olsa beni suçlar 

Tabi kimseye bunları anlatamıyorum çünkü kimse inanmıyor çünkü dışarda bana öyle bir davranıyor ki insanun aklı almıyor öyle biru olmadığına 

+1 oy
(3,891 puan) tarafından

Ya aslında evliliğin temelinde sevgi saygı ve ilgi yatıyor, bunların haricinde ki evlilikler ne yazık ki sıkıntılı huzursuz mutsuz ve sadece katlanılmasi zor bir evlilik oluyor

+1 oy
(1,974 puan) tarafından

İlk evlendigimiz zaman ilk 2 yıl bizde öyleydik eşimle çok iyi anlaşırdık hiç kavgamız tartışmamız olmazdı sonra çocuk oldu çocuk olunca bütün ilgi sevgi çocuga oluyor ve eşinle ilk zamanki gibi vıcık vıcık bir aşk olmuyor ve bizim en büyük tartılmalarımız hep eşimin ailesinin yüzünden olur

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 1,583 göst.
6 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
39 cevap 1,371 göst.
+1 oy
1 cevap 85 göst.

Kategoriler

1,473,915 soru

24,131,573 cevap

334,067 kullanıcı