Kendimi hiç sevmiyorum düğüne gittim eski nişan attığım kişinin babasana gördüm eskiden çok severdim nasılsın amca diye sordum sonra pişman oldum keşke hiç konuşmasaydım diye hep böyle pişman oluyorum
Ozaman bişeyler yapmadan önce düşünmen lazım şunu yaparsam ne olur diye. Herzaman önce düşün SONRA yap pismanda olmamis olursun.
Elimde değil hep diyorum sonra pişman oluyorum aşırı da takıntılıyım
Ya nerden aklina geldi hal hatir sormak buyuk cesaret mi desem ne desem bilemedim
Ama kendini eşinin yerine koy aynisini o yapsa çok kirilirdin
Eşimin bilgisi var zaten akrabayız kendisi yoktu babası vardı sadece
Ben bunda bir yanlışlık görmedim. Ne olcak ki
Onun ogluda evli çocuklu bende inan oğlu aklıma bile gelmez eşimi çok seviyorum ama adam bana çok iyi davranmıştı aklıma ğeldi nasılsın dedim sadece
E tamam canım nolcak ki. Adam zamanında sana güzel davranmış demekki. sende görünce halini hatrını sormak istemişsin. Bence sorun yok 🥰
Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın eşimede söyledim zaten ondan gizli birşey yapmam asla
Offf bende de var o malesef baya toparladim eskisi gibi degilim ama arada oluyo yine
Şu yaptığıma o kadar pişmanım ki kendimi kesecem neredeyse
Bu kadar da buyutecek bisey degil canim nolmus yani ogluyla evlenmedin diye kanli bicakli mi olmak lazim illa
Kendimi kötü hissettim gerek yoktu diye kendime kızdım aslında neden düşünmeden hareket ediyorum diye
Hattı bilinecek biriymişki demişsin canım pişman olacağın bişey yok canım
Demi yani onun ogluda evli bende ben sadece boş geçemedim yanlış anlaşılacak durum değil demi
Yok eski nişanlınla selamlaşmamışsınki babasıyla bu herhangi bir insanda olabilirdi o yüzden canını sıkacak kötü hissedecek bişey yok ortada
Teşekkür ederim canım
Ne gerek var eski eskide kalmalı. Düşüncesindeyim ama yaptıktan sonra takılma ne gerek var demişsin geçmiş bir şey olmaz
Zaten öncedende tanıdığım biri ogluda yoktu yanında zaten yanından boş geçemedim zamanında bana çok iyiligi olmuştu eyleminde bilğisi var
İşte o yüzden diyorum takılma dediğin kadar düzgün insansa kıymetini bilir kötü düşünmez düşünürse de onun art niyeti
Aynen canım
Sıkma canını ilaki hatamız olacak bu hayatta belki düşünemedin belki bı anda sormak istedin ayıp olmasın felan diye o bakımdan düşündüğün için sormuşsundur heralde akrabaymissinz sormasaydin sonra derdin yüzümü cevrdim sormadım ayıp oldu diye . Aman takılma ne olacak sanki kötü bişey yapmamissinki
Aynen öyle kendi ogluda evli bende ha bekar olsak ikimizde derim ki ışık yakma gibi oldu eşimi çok sevdiğimi cümle alemde biliyor
Keşke hayatımızda böyle seyelr olsa canım millet neler neler yapıyor seninki gayet normal rabbim mutlu mesut etsin herkesi yuvasında
Allah'ım utanacak dert vermesin canım herkes yuvasında çok mutlu olsun
Sıkma canını,hal hatır sormuşsun .oğlun boşansınn beni alsın dememişsin ya
Allah korusun iki tane çocuğum var eşimi çok seviyorum sadece adamı boş geçemedim
Bir şey olmaz zaten
1,467,078 soru
24,039,163 cevap
329,050 kullanıcı