+2 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (153 puan) tarafından

Kendimi hiç sevmiyorum düğüne gittim eski nişan attığım kişinin babasana gördüm eskiden çok severdim nasılsın amca diye sordum sonra pişman oldum keşke hiç konuşmasaydım diye hep böyle pişman oluyorum

8 Cevaplar

+1 oy
(4,255 puan) tarafından

Ozaman bişeyler yapmadan önce düşünmen lazım şunu yaparsam ne olur diye. Herzaman önce düşün SONRA yap pismanda olmamis olursun.

(153 puan) tarafından

Elimde değil hep diyorum sonra pişman oluyorum aşırı da takıntılıyım

-Reklam-
+1 oy
(2,951 puan) tarafından

Ya nerden aklina geldi hal hatir sormak buyuk cesaret mi desem ne desem bilemedim

Ama kendini eşinin yerine koy aynisini o yapsa çok kirilirdin 

(153 puan) tarafından

Eşimin bilgisi var zaten akrabayız kendisi yoktu babası vardı sadece 

+1 oy
(766 puan) tarafından

Ben bunda bir yanlışlık görmedim. Ne olcak ki 

(153 puan) tarafından

Onun ogluda evli çocuklu bende inan oğlu aklıma bile gelmez eşimi çok seviyorum ama adam bana çok iyi davranmıştı aklıma ğeldi nasılsın dedim sadece 

(766 puan) tarafından

E tamam canım nolcak ki. Adam zamanında sana güzel davranmış demekki. sende görünce halini hatrını sormak istemişsin. Bence sorun yok 🥰

(153 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın eşimede söyledim zaten ondan gizli birşey yapmam asla

+1 oy
(4,784 puan) tarafından

Offf bende de var o malesef baya toparladim eskisi gibi degilim ama arada oluyo yine 

(153 puan) tarafından

Şu yaptığıma o kadar pişmanım ki kendimi kesecem neredeyse

(4,784 puan) tarafından

Bu kadar da buyutecek bisey degil canim nolmus yani ogluyla evlenmedin diye kanli bicakli mi olmak lazim illa  

(153 puan) tarafından

Kendimi kötü hissettim gerek yoktu diye kendime kızdım aslında neden düşünmeden hareket ediyorum diye

0 oy
(165 puan) tarafından

Hattı bilinecek biriymişki demişsin canım pişman olacağın bişey yok canım 

(153 puan) tarafından

Demi yani onun ogluda evli bende ben sadece boş geçemedim yanlış anlaşılacak durum değil demi 

(165 puan) tarafından

Yok eski nişanlınla selamlaşmamışsınki babasıyla bu herhangi bir insanda olabilirdi o yüzden canını sıkacak kötü hissedecek bişey yok ortada

(153 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

0 oy
(23,003 puan) tarafından

Ne gerek var eski eskide kalmalı. Düşüncesindeyim ama yaptıktan sonra takılma ne gerek var demişsin geçmiş bir şey olmaz 

(153 puan) tarafından

Zaten öncedende tanıdığım biri ogluda yoktu yanında zaten yanından boş geçemedim zamanında bana çok iyiligi olmuştu eyleminde bilğisi var

(23,003 puan) tarafından

İşte o yüzden diyorum takılma dediğin kadar düzgün insansa kıymetini bilir kötü düşünmez düşünürse de onun art niyeti

(153 puan) tarafından

Aynen canım

0 oy
tarafından

Sıkma canını ilaki hatamız olacak bu hayatta belki düşünemedin belki bı anda sormak istedin ayıp olmasın felan diye o bakımdan düşündüğün için sormuşsundur heralde akrabaymissinz sormasaydin sonra derdin yüzümü cevrdim sormadım ayıp oldu diye . Aman takılma ne olacak sanki kötü bişey yapmamissinki

(153 puan) tarafından

Aynen öyle kendi ogluda evli bende ha bekar olsak ikimizde derim ki ışık yakma gibi oldu eşimi çok sevdiğimi cümle alemde biliyor 

tarafından

Keşke hayatımızda böyle seyelr olsa canım millet neler neler yapıyor seninki gayet normal rabbim mutlu mesut etsin herkesi yuvasında 

(153 puan) tarafından

Allah'ım utanacak dert vermesin canım herkes yuvasında çok mutlu olsun 

0 oy
(150 puan) tarafından

Sıkma canını,hal hatır sormuşsun .oğlun boşansınn beni alsın dememişsin ya 

(153 puan) tarafından

Allah korusun iki tane çocuğum var eşimi çok seviyorum sadece adamı boş geçemedim

(150 puan) tarafından

Bir şey olmaz zaten 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 652 göst.
9 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mina&19 (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
7 Mart 2024 Diğer kategorisinde angelmelodi (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 76 göst.
0 oy
7 cevap 369 göst.
11 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,078 soru

24,039,163 cevap

329,050 kullanıcı

...