+5 oy
539 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,615 puan) tarafından

Selam bacılar nasılsınız 🤗🤗🤗

Akşama menüde neler var neler yapacaksınız yaptınız 🫣🫣

Çorba daha belli değil 🙄

Soğanlı bulgur pilavı ve sabah kanat sosladim onları kizartmayi düşünüyorum ama sadece düşünüyorum ve üşeniyorum 🤣🤣🤣

Keyif yapmak daha çok kolayima geliyor 😂😂😂😂😂. 

Paşamla 1 saattir uzaylı dansı yapıyoruz pilim bitti şimdi çizgi film seysi 🤩🤩🤩. 

image

15 Cevaplar

+3 oy
(1,571 puan) tarafından

İyilik canım seni sormalı tavuk çekmişti canım buzluktan çıkarmayı unutmuşum ne yapicam oturdum düşünüyorum kara kara

(6,615 puan) tarafından

Kıçımı kıvırmaktan yoruldum bı uzaylı dansımiz eksikti bide beğenmiyor Kendi gösteriyor oynuyor mus gibi de yapamıyorum da 

Yapmaktan çok düşünmesi yoruyor insanı gerçekten 

(1,571 puan) tarafından

Bende açıyorum birlikte dans ediyoruz enerjilerini atamiyorlar  

Öyle gerçekten

-Reklam-
+3 oy
(1,793 puan) tarafından

Afiyet olsun 

Nohutlu yarmalı yoğurt çorbası

Zeytinyağlı yaprak sarması 

Etli kemikli madkmak yemeği

(1,793 puan) tarafından

Değişik bi lezzet denenmeli aslında

(6,615 puan) tarafından

Biz çok seviyoruz doyurucu da oluyor o varken başka yemek aramıyor insan 

(1,793 puan) tarafından

Demeyeceğim birgün 

(6,615 puan) tarafından

Allah senden razı olsun tuttuğun altın olsun akşamdan beri aklımda birşey var ama bulamıyordum yarma ve barbunya ıslatacaktim şimdi ıslattım 

(1,793 puan) tarafından

Yaaa Allah senden razı olsun ne güzel dua ettin ❤️

+2 oy
(4,393 puan) tarafından

Elhamdülillah canim iyiyiz bizde bugun isim yoktu esim gunduze gitti cok sukur dun temizlik de yapmistim 2 posta camasirda yilanmis peteklerin uzerinde sirayla kuruyodu sabahtan da bi posta attim onlarda kurumak uzereler son posta peteklerin uzerinde kuruyani hemen kaldirdim rahat oldu

Ekran suresini azaltmaya basladik 2 gundur guzel ilerliyoruz gunde yarim saat 1 saat kadar birlikte vakit geçiriyoruz anne ogul saati dun kitap okumustuk bugun hamur yogurmak istedi bizde tatli yaptik aksama 

Menude mercimek corbasi var spagetti istediler salata yaparim tarlimiz çayımız tamamdir 

(6,615 puan) tarafından

Günde 2 saat hakkımız var doktorumuz da öyle söyledi haftaya özel eğitime basliyacagiz daha fırsatta olmaz birazdan bizde gireriz anne oğul mutfağa 

Benimde kurutma da 2 makina var bitirmek üzere yemekleri yapınca katlarim

+2 oy
(3,771 puan) tarafından

Bayram öncesi yapmadığım temizliğe giriştim oğlanın ahırından yeni çıkabildim . Kocam köyde muhtemelen yemeğe gelmeyecek dışarıdan bişey söylerim diye planlıyorum . 

(6,615 puan) tarafından

Benim oğlanın odası da beni çağırıyor ama azıcık daha dahitsin diye bekliyorum odadaki oyuncakları kaldırıp öbür oyuncakları koyucam azıcık daha sıkılsin 

+2 oy
(6,240 puan) tarafından

Aleykümselam kolay gelsin afiyet olsun bende kıymalı lahana sarması ve labada sarıcam yanına meyve suyu sıkarım yeter evdekilerin en sevdiğini yemek bir tencere yapıyorum hepsi bitiyor 😃

(6,615 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım 

+2 oy
(1,224 puan) tarafından

Selam canım afiyet olsun ben bi evi süpür sil yaptım eşim gececi sabah sınavı vardı ona gittik geldik şimdi kaylule yapıyor ben de mercimek çorbası yaptım. Banyo wc temizledim. Başka ne yapcam diye düşünüyorum bulgur pilavı yapayım ben de bari.

(6,615 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım 

+2 oy
(1,088 puan) tarafından

Fırında tavuk patates 

Mercimekli pilav cacık yapıcağım inşallah canım .

Sanada kolay gelsin afiyet olsun 🌸 

Çorba olarakta 

Mercimek 

Domates çorbası 

Ezogelin çorbası 

Yoğurt çorbası 

Tarhana çorbası 

Tavuk çorbası terbiyeli yada arabaşı 

Yapabilirsin🙂

(6,615 puan) tarafından
+1

Ellerine sağlık canım domates yapım değişiklik olsun 

(1,088 puan) tarafından

Seninde ellerine sağlık ❤️ afiyet şeker olsun 

+2 oy
(2,786 puan) tarafından

Menü belli değil. 

Uzanıyorum bugün tansiyonum çıkıyor mu düşüyor mu bilmiyorum başım dönüyor

(6,615 puan) tarafından

Düşüyor büyük ihtimalle benim düşünce baş dönmesi yapıyor 

(2,786 puan) tarafından

Belki canım olabilir 

+2 oy
(11,288 puan) tarafından

bende kararsizim evde tavuk et kalmadı buzlukta yer yok yoksa almıştım. Bende bilmiyorum ne yapsam 

+2 oy
(1,525 puan) tarafından

image

karışık dolma yaptım üstüne verdim pişmesini bekliyorum. Patlıcan biber lahana sarması üzüm yaprağı sarması . 🥰
0 oy
(5,261 puan) tarafından

Kokay gelsin cnm 

Bizimde kız ateşliydi eşimle oğlum hastahaneye götürdüler bende fırsattan istifade evimi dip köşe temizledim balkon teras yıkadım camasr serdim simdi isim bitti bizimkilerde geldi evde yalnız temizlik yapmak bile terapiymiş ya simdi kıyma çıkardım pide yaptırcaz akşama 

(6,615 puan) tarafından

Kolay gelsin şimdi seni topa tutmasınlar dikkat et geçen ben eşimle Aşıya yolladım diye kötü anne damkasi yedim 😂

(5,261 puan) tarafından

Ne münasebet  canım onlara 😀 hiç umrum deil açıkcası ben anneysem oda baba ilgilensin bi zahmet 

0 oy
(1,796 puan) tarafından

Afiyet olsun

Bizde aliverise gitmistik

Balik aldik onu yaptik yanina kaşık salatası.  Ne yapacagina karar vermem yemek yapmaktan daha zor :)

0 oy
(349 puan) tarafından

Tavuklu nohutlu pirinç pilavı yapıcam. Yanına ayran turşu. Evde değildik bayramdan bu yana. Yarın alışveriş yapıcaz ınsaallah. 

0 oy
(150 puan) tarafından

Arap tava pirinç pilavı yaptım

0 oy
(14,955 puan) tarafından

Patatesli tavuk fırında sebzexe var 

Pilav 

Sarma 

Salata yoğurt 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 105 göst.
26 Haziran 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Dazzling star (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 288 göst.
+6 oy
20 cevap 438 göst.
+2 oy
10 cevap 471 göst.
3 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,615 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,136 soru

23,981,762 cevap

326,535 kullanıcı

...