+2 oy
681 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (147 puan) tarafından

Eşim telefonla konuşuyor du dışarda bende dinledim sonra indi arkaya geçti başka bi kadınla konuşmaya başladı görüntülü memeni aç dedi gecelik var mı dedi bende arabanın kapısını açtım hala kadın konuşuyor du bağırdım çağırdım kimle konuşuyorsa silmiş erkek arkadaşım vardı yanında da kız varmış o konuşuyor ayağına yattı bişeyler uydurup duruyor bıktım gerçekten tükendim bi dk uyumadım her dk ağlıyorum 1 çocuğum var

17 Cevaplar

+5 oy
(2,314 puan) tarafından

o telefonu bi tarafına monte edip evden kovsana adamı

-Reklam-
+5 oy
(163,182 puan) tarafından

son cumlenden anlasilca uzere 1 cocugun var ve ayrilman imkansiz (ben boyle algiladim) egerki boyleyse gorme duyma dusunme yok ben bosanirim hazmetmem diyosan zaten yapman gereken belli❤️

+4 oy
(21,959 puan) tarafından

Eski postlarina göz gezdirdim. Bu pislik adamın ilk vukuatlı değil. Ordan burdan bulduğu kadınlarla yazisiyor. Konuşuyor.  Muhtemelen işi daha da ilerletiyordur. Bunların hepsi aldatma sayılır bana göre. Ama sen öncesinde de demişsin şimdi de diyorsun. Çocuğum var diye. Ve sanırım kendine iş kapısı bakıyorsun. Maddi olanakların olmadığı için ve ailen de olmadığı için bırakıp gidemiyorsun. Çocuğun çok küçükse bu şartlarda maddi olarak kendini toparlayana kadar ayıya dayı diyeceksin o zaman. Bir işin olsa bir ev tutsan bir de bakıcıya para versen biter zaten para. Malesef. Çocuğun okula başlayana kadar biraz dışını sıkacaksin. Ya da ailen yasiyorsa onları sıkıştıracaksin sana destek olmaları için.

+2 oy
tarafından

Boşanmayacaksan hiçbişey yapmayacaksın kavga edersen dahada arsız olur

+2 oy
(1,315 puan) tarafından

Boşanacak durumun yoksa bir şey diyemem ama varsa o arabaya onu gömerdim yani yaşama şansı bilmiyorum Allah tan korkuma öldürmem ama yaralarım 

+2 oy
(5,990 puan) tarafından

Anladığım kadar boşanamayacaksın. Eşin sana ve çocuğuna gram saygı duymuyor o nedenle sende hayatını yaşa. Eşin evine de bakmıyor ki sosyal yardım alıyorsun. E be kardeşim bu adamı niye çekiyorsun. 

(5,990 puan) tarafından

Ha o arabayı taş yağmuruna tutardım kesinlikle. 

+2 oy
(3,099 puan) tarafından

Allah bildiği gibi yapsın böyle insanları kısırlaştıracaksin ki bı daha  bokkk yemesin 🤬😡😡

+1 oy
(5,939 puan) tarafından

Bunları senin yanında mu yaptı ohaaa 

+1 oy
(223 puan) tarafından

Onu çıktığı yere geri sokardim

+1 oy
(3,364 puan) tarafından

Sen ağlarken esin denecek mahluk rahatsa derhal boşa derim değmez ömrünüzü cururttugunuze 

(147 puan) tarafından

Valla çok rahat ben bişey yapmadım diyor

+1 oy
(33 puan) tarafından

Böyle erkeklerin cinsel organını kesicen

(4,812 puan) tarafından
+1

Ve yanına cetvelle ölçü yazıp işte bu kadarlık bir herif yazacaksın meydana koyacaksın. 

+1 oy
(2,195 puan) tarafından

İhanetin affı olmaz kesinlikle ayrılmalısın. Ayrılmasan nasıl o insanla aynı evde duracaksın miden nasıl kaldırır ? 

+1 oy
(1,585 puan) tarafından

Telefonunu kafasinda parçalayıp arabasını parcalardim pisliğe bak sen boşayamiyorsan hayati zehir et

0 oy
(8,978 puan) tarafından

Öncelikle Allah yardımcın olsun her seferinde sadece bağırıp çağırmakla kaldığın için kocan alışkanlık yapmış seninde bağırıp susup hayatınıza devam edeceğini bildiği için son olmayacak ne yazıkki 

0 oy
(7 puan) tarafından

Çok zor bi durum rabbim kimseye yaşatmasın dua et evine bağlansın diye karşına al konuş derdin ne diye boşanmak istiyosan sakin karar ver belki hata olduğunu anlicaktır cocugunda var hem kendi adına hem cocugunun adına karar alcaksin gerckten en kotu şey aldatilmak kandırilmak rabbim yardimcin olsun cocugunla nasil mutluysan o şekil hayatina yön ver insanlarin seni etkilemesine izin verme herkez herşeyi konuşur ama sen bilirsin ne yasadigini eşin sonuç da kimse neden baristin diyemez ayrilsanda neden ayrildin diyemez hersey senin agzindan çikan tek kelime lafla şekillencek

0 oy
(1,260 puan) tarafından

Evdeki kadın neylerine yetmiyor anlamıyorum,sanki evdekinde meme yok🤬

0 oy
(1,324 puan) tarafından

Belliki boşanamıyorsun sen en iyisimi ortalığı ayağa kaldır herkese yay pisliklerini iyice rezil et eger haysiyet şerefi varsa yapmaz bırdaha yok devam ediyorsa bakma görme hayatına bak

İlgili sorular

+1 oy
24 cevap 1,751 göst.
10 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Bebeksuuu (14 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 273 göst.
+3 oy
26 cevap 875 göst.
10 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,648 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 344 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu