+4 oy
144 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhaba  29haftalık hamileyim ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde kızım 3aylıkken karnımda kalbi durmuşdu. 3ay sonra tekrar hamile kaldım riskli gebelikti şükür ilk 3ayı atlattık ama erken doğum riski var öyle detaylı rüya görmem ama bu sabah 30haftalıkken ağzımdan karnımdan kan geldiğini gördüm yardım çağıramıyordum görümcelerim geldi hepsi bağırıyordu öldü öldü diyordular rüyadan çıkamıyordum sabahtan hala o rüyanın etkisindeyim eşime bile söyleyemedim çok korkuyorum oğlumu görmeden ölmek istemiyorum

Bembeyaz elbisem kan revan olmuştu evimizin bahçesindeydim

5 Cevaplar

+2 oy
(23,396 puan) tarafından

Önceden bu durumu yaşamışsın ve şuan belli ki tekrar aklında o düşünceler var sürekli aklına geldiği için bu rüyayı görmüşsün bilinç altına işlemiş kötüye yoramayız Allah daha iyisini bilir sağlıkla kucağına alırsın inşallah erken doğum riskini ve düşük riskini yaşamış birisi olarak söylüyorum içini ferah tutmaya çalış olumsuz şeyleri çıkar aklından 

-Reklam-
+2 oy
(5,690 puan) tarafından

Hormonlar psikolojiyi doğrudan etkiler. Geçmiş kaybında yaşadığın kaygıların yüzeye çıkmış. Gebelikte tuhaf rüyalar çok görülür. Kendini üzme çok olağan şeyler bunlar. 

+2 oy
tarafından

Kötü rüyaları anlatmak hayırlı değildir canım , kötü rüyalar Allah'tan değil şeytandandır . Yani şeytanın vesvesesini gördün o yüzden sil aklından.  Kötüyü çağırma 

0 oy
(1,587 puan) tarafından

Bilinç alti bende gorurdum hep gayet guzel bir doğum yaptim 

0 oy
(23,503 puan) tarafından

Bilinçaltında kaybetme korkusu var. Kötü bir tecrübe yaşamışsın ki hiç bu tarz bir şey yaşamayanda bile bebeği kaybetme veya doğumda bana bir şey olur mu korkusu oluyor bende mesela kordon dolanması korkusu vardı birinin başına gelmiş diye duymuştum ondan etkilenmiştim sen bizzat yaşamışsın etkilenmen ve rüyasını görmen çok normal 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
1 cevap 41 göst.
+3 oy
8 cevap 243 göst.
28 Mart 2025 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 106 göst.
24 Mart 2025 Diğer kategorisinde Havin06 (3,108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler