+5 oy
258 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,446 puan) tarafından

Bebeğime yazlık kıyafet almak istiyorum. Trendyoldan kalıbı küçük oluyor genelde. İlk alışverişini oradan yaptım. Birçok şeyi giydiremedim. Giydirmek bile çok az giyebildi kızım. Ebebek ten almak istiyorum. Onun kalıpları nasıl oradan hiçbir şey almadım. 

Bir de yaz alışverişi ortalama ne kadar tutar. Hiç yazlık bir şeyi yok şu an 5 aylık. Diyarbakır çok sıcak oluyor yazları elbise şort tarzı almayı düşünüyorum bu yüzden 

14 Cevaplar

+4 oy
(4,116 puan) tarafından

Ben ankarada tek zibinla durdurdum valla daha onu da giydirmeyecektim esim kizdi usutur buseferde diye bence cok bisey alma 2 3 dusari cikarsaniz giyecek kadar al bol bol zibin al 

(1,446 puan) tarafından

Haklısınız

Burası da çok sıcak. Fazla bir şey almayacağım. 

-Reklam-
+4 oy
(524 puan) tarafından

E bebeğin kalıpları değişiyor genelde küçük oluyor sana tavsiyem lcw kalıpları tam oluyor 

(1,446 puan) tarafından

Oraya da bakacağım birazdan. Teşekkür ederim

+4 oy
(5,467 puan) tarafından

Bence lcw dan al, hem kiyafetler bozulmaz hem kalıplar değişmiyor.

(1,446 puan) tarafından

Tmm bakacağım oraya birazdan teşekkür ederim

+4 oy
(2,174 puan) tarafından

Valla yazlık çok birşey alma derim sadece çıtçıtlı body ile duruyor genelde. Hele diyarbakır da isen askılı body lerden al sadece. Sadece bir iki takım dışarı çıkarken giydirmek için al yeter. Hatta dışarı çıkarken bile sadece askılı tulum giydirenilirsin

(1,446 puan) tarafından

10 tane falan askılı zıbın alacağım birkaç elbise birkaç da şort alacağım

(2,174 puan) tarafından

Hepsini aynı beden alma ama büyükte al 

(1,446 puan) tarafından

Tmm teşekkür ederim 5 tane 6-9 aylık 5 tane de 9-12 aylık alacağım

+4 oy
(1,495 puan) tarafından

Civil e bebekten daha uygun gibi geliyor bana civilden alışveriş yapıyorum ben genelde. Lcw da da indirimleri takip edebilirsin güzel kıyafetler var orda da

(1,446 puan) tarafından

Teşekkür ederim

+4 oy
(2,460 puan) tarafından

500 takımlar ortalama fiyati dun baktim 

(1,446 puan) tarafından

Teşekkür ederim

+3 oy
(3,099 puan) tarafından

ev için genelde zıbın ve tek alt yeter. dışarısı için birkaç parça şey al, çok fazla olunca da giydiremiyorsun para noşa gidiyor. ebebekten alırım genelde tam kalıp ebebeğin kendi markasıysa ama hello baby. diğerleri farklı olabiliyor 

(2,460 puan) tarafından

Ya benmi evde sürekli.kiyafwt değişiyorum anlamadım  zihinle yazmi geçiyor 

(3,099 puan) tarafından

zıbın giydirdim ben evde kirlendikçe onu değiştirdim. 

(3,099 puan) tarafından

adanada yaşadığım için bazen zıbın bike fazlalık oluyor 😂😂

kızımın kıyafeti çoktu. ben abartmışım alırken, sonra başkaları verdi, kaynanam dikti. ben bunları nasıl giydirecem diye strese girdim. evde çünkü zıbından başka bir şey giymedi

+1 oy
(3,916 puan) tarafından

E bebekin de kalıpları küçük malesef geçen sene civil ve e bebekten aldım pişman oldum hem küçük hem çok çekiyor lcwdan aldıklarıma hiçbir şey olmadı onlinedan kuponla çok ucuza geldi kısa kollu şortlu tulum giydirdim hep çok rahattı. 

(1,446 puan) tarafından

Alırsam oradan büyük beden alacağım.  Baya bir kişi küçük dedi çünki

0 oy
(6,683 puan) tarafından

Ben hep lc dan aliyorum ama bu yaz bir degisiklik yapicam evde giyim icin pazar gidicem bizim burda bir pazar var ufak defolu marka urünleri uygun fiyattan veriyorlar onlara bakicam bir disari icin gene lc ya bakarim 

(1,446 puan) tarafından

Anladım canım. 

0 oy
(6,441 puan) tarafından

Bebeginiz kasim dogumlu mu ? 

Ben bebegime lcw de yaz icin 9-12 almistim. İyi olmustu. E-bebegin kaliplari kucuk 1 yas almistim. Bende bu aylarda almistim bebegim 6 aylikken. Tabi benim bebegim biraz iriydi. Bi de yazlari bol giydiririm genelde. 

Zibin alin bol bol. Yarim kollu yarim bacakli tulumlari tavsiye ederim. Uyuturken ya da disari cikarken kullanirsiniz. Kolu bacagi lastikli bisey almayin. Jakarli zibinlar var onlari tavsiye ederim yazin serin tutuyo. 

Yazin uyuturken klima kullaniyosaniz ince penye fermuarli tulumlar da iyi oluyo. 

Ne kadar tutar bilgim yok ben genelde netten indirim takip edip alirim. 

(1,446 puan) tarafından

Teşekkür ederim çok açıklayıcı yazmışsınız. Evet kasım doğumlu kızım. Büyük alacağın bol gitsin diye. Benimki de biraz iri bir bebek

(6,441 puan) tarafından

Rica ederim. Benimki de kasim dogumluydu. Az cok tahminde bulunabildim. Bi de kiyafet alirken ayina degil de uzerinde yazan boy-kilo olcusune bakip almanizi tavsiye ederim. 

0 oy
(14,955 puan) tarafından

Lcw den kuponla alabilirsin uyguna geliyor bazen 

(1,446 puan) tarafından

Kupon uygulama mı veriyor

(14,955 puan) tarafından

Evet canım 35 vardı en son cıkıyor zaten şcw sitesine girince ya da çark çıkıyor 

0 oy
(4,373 puan) tarafından

Yazın kıyafet giydirilmiyor. 10 tane zıbın al 2 3 takım dişarda giyilmelik yeter. İlk çocuk tecrübesizligi 10 t-shirt almıştım hepsini giydi evet ama 1 2 kere en fazla. 3 tane yeterliymiş. 2 tanede şapka al yeterli.

(1,446 puan) tarafından

Şapka hiç düşünmemiştim. Onu da alırım :) 

0 oy
(22,509 puan) tarafından

LC Waikiki ürünlerini seviyorum ben ve bir tık büyük almaktan yanayım. 

0 oy
(14,416 puan) tarafından

Urfa sadece atletle gezdi benim kız yıllarca. İki üç takım al gerisi atletle devam 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 931 göst.
29 Mart 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
20 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Silanayaz (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.

Kategoriler