+5 oy
486 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,242 puan) tarafından

hani kızlar babacı oluyordu? 😅 21 aylık kızım emzirmeyi yeni kestik sanki iyice bana düştü. bazen babası bir şey desin daha da çok yapışıyor bana 😂😂 ne zaman babacı olup beni dışlayacaklar ya 😂😂😂

tek başıma 1 bardak su içemiyorum 

26 Cevaplar

+6 oy
(8,968 puan) tarafından

4 buçuk yaştan bildiriyorum babasıyla ev tutup ayrı yaşama planları var annem burda kalsın diyor 😅

(2,242 puan) tarafından

ay hadi darısı başıma 😝😝😝

(8,968 puan) tarafından

Kız yok bazen sinir bozucu oluyor ya kumalığı tuttumu gıcık ediyorlar beni ikisi bir 

Bikaç ay oldu parmağım sıkıştı çekmeceye ah vah ediyorum ama baya morardı çabuk babamı ara diyor sandımki beni söyleyecek aradım verdim baba kaşık çekmecesini açma annemin eli sıkıştı çok acıdı seninde acımasın dedi kapattı babamda babamcı benimki 😅

(2,242 puan) tarafından

ahahahahaha kahkaha attım valla

(5,886 puan) tarafından

Ayy bizimki de öyle 🤣 baba annemi bırakalım da tatile gidelim seninle diyor 5 yaş 🤣

(3,035 puan) tarafından

Allah iyiliğini versin o Meloşun. N güldüm ☺️

Bu arada honki ponki sütten kesince benşm oğlanda temas bağımlısı oldu. İnşAllah gidişatınız o olmaz

-Reklam-
+2 oy
(3,844 puan) tarafından

Benimki doğduğu günden beridir desem abartmış olmam herhalde :)

(2,242 puan) tarafından

ya benim kız da sever babasını, Allah var ilgili bir baba hakkını yemem ama bu aralar 1 saniye yalnız bırakmıyor beni 😂

+2 oy
(77 puan) tarafından

Anne karnından beri  babasının sesine nasıl tepki verirdi :))

(2,242 puan) tarafından

ya benim kız da öyleydi, babası da peşinde divane ama son zamanlarda bana bağlılığı aşırı derecede arttı

+2 oy
(1,415 puan) tarafından

Benimki 5 aylık babasını görünce deliriyor ona gitmek için. 

(2,242 puan) tarafından

o zaman benim kız da öyleydi ne olduysa son birkaç ayda oldu😂😂

+2 oy
tarafından

Benimki erkek doğdugu gün babacı yaptım o gün bugündür keyfime diyecek yok 😂😂😂 babasıyla ten teması aktivite yapsın bol bol gider babasına

(2,242 puan) tarafından

ya benim kız da öyleydi, babasına giderdi sürekli. ama ne olduysa 1-2 aydır yapışık ikiz gibiyiz😂

tarafından

Memeden yeni kesmişsin 3 5 ay normal memeyi tamamen unutunca yanına bile uğramaz babası varken

+2 oy
(3,549 puan) tarafından

Daha cok cekecen o kizdan sen 😂😂 sakasi neyse de keske benim oglanda biraz bana duskun olsa kim elinden tutar gezmeye cikarirsa kim sburcubur alirsa kim oyun oynatirsa ona yapisiyo bu genelde babasinin ailesi oluyo hep dislaniyorum ben napiyim simdi 

(2,242 puan) tarafından

ya önceden babasından bana gelmezdi. bir şeyler oldu son zamanlarda. telefonumu eşime veriyorum şunu şarja takar mısın diye, onda bile annenin annenin kıyameti koparıyor. benim eşyamı bile kimse ellemesin istiyor 😂

idil, bayramda halası geldi yemin ederim 1 hafta tatil yaptım 😂 kız gitti şimdi perti çıkmış yatıyormuş evinde 😂😂

(1,309 puan) tarafından

Benim oğlum o kadar değil şimdi Allah var sadece çok konuşuyor dilini yaradana kurban olduğum 😂 şükür diyorum tabi konuşsun 

(2,242 puan) tarafından

kızım bıdıbıdıd bebek konuşması yapıyor bu ara hiçbir şey anlamıyoruz ama çok tatlı😂😂

eşim erkek olmasın, balkona bağlarım müstakil evimiz yok diye takılıyordu. diyordum deme böyle. ne fena kızlar var, oğlan çocuğuna şükredersin diye 😂 kızımla evcilik oynama hayali kurarken araba sürüyorlar şimdi😂😂

(1,309 puan) tarafından

Valla cano benim oğlumun tutargalı haftaları tutuyor bazen ve ben akşama kadar kafayı yiyorum her şeye ağlar oyuncaklarını fırlatır ağlar ne istediğini bilmez deliriyorum o zamanlar sakin kalmak idare etmek o kadar zor oluyor ki … ama başarıyorum 😂. Diğer günlerde sadece çok konuşuyor birde evde durmuyor sürekli dışarı çıkalım bay bay gidelim modunda 😂

Bende kızım olsa ben saçlarını tarasam yapsam birlikte çay saati falan yapıp bebeklerde oynasam diye hayal ediyordum oğlanla güreş yapıyoruz sabah akşam hayaller hayatlar 😂

(3,549 puan) tarafından

Kizlar konusmanizi okudum da ne kadar cok sukretmemiz gereken sey var dimi aslında sikayet etmek icin degil konusmamiz cok sukur ve sagliklari yerinde kuduruyolar cok sukur kudurabilen cocuklarimiz var ♥️♥️♥️

+1 oy
(21,919 puan) tarafından

Benim kızım da 21 aylık ve hiç babsci değil. Şimdi zor zamanları ya babaci olmazlar. Yarın azcik kolayladigi zaman hemen babaci oluverirler 😒😒😒 oğlumda öyle oldu 😒

(2,242 puan) tarafından

ay olsun😂 tuvalete bike gidemiyorum 😑

(21,919 puan) tarafından

Evet ya anne nerdesin diye koşup hemen beni buluyo 

+1 oy
(16,546 puan) tarafından

Ay benimkide babasız nefes alamıyor. Gece baba diye ağliyor. Sürekli babasini ne kadar sevdiğini söylüyor. Benimki doğuştan fanatik 😃. 

(2,242 puan) tarafından

biraz benim kıza bulaştırsın😂 hayır babacı olsun diye de sürekli adamın kucağına verdim daha yenidoğandan itibaren sağolsun o da ilgisini hiç eksik etmedi ama baya babayı dışlıyor şimdi bana nefes aldırmıyor 

(16,546 puan) tarafından

Kiz benimkide aşırı fazla. Kizim seni çok seviyorum diyorum ama ben babayı seviyorum diyor. Babasina dediği lafları bir duysan için erir. Hep babam babam diye konuşuyor. Ben bu kız için dünyayı yakarım diyor babasi. O kadar abartıyorlar yani 😂. 

(2,242 puan) tarafından

oyy kızın işi biliyor vallahi

+1 oy
(11,951 puan) tarafından

4 yaş ve 2 yaş kızımdan bildiriyorum biri yakamda biri paçamda babası da salonda reeels izliyor 🥹😄

(2,242 puan) tarafından

😑😑 yok benim kız elimizde telefona hayatta izin vermiyor elimizden almaya çalışıyor. azıcık nefes almak istiyorum 

+1 oy
(1,604 puan) tarafından

20 aylık kızım babasının kucağına dahi gitmiyor hep ben hep ben inşallah ilerki zaman gider babaya

(2,242 puan) tarafından

önceden giderdi, babasından bana gelmezdi bir şeyler oldu son zamanlarda anlamadım 

+1 oy
(2,602 puan) tarafından

2 yaşından sonra biraz babaya dönüyor çocuklar genel olarak. 2 yaşına kadar annenin uzantısı sanıyolar kendilerini hep😂 ama bence baştan babacı değilse sonradan da olmuyolar 

(2,242 puan) tarafından

1 yaşına kadar fanatik babacıydı, sonra denge sağladı yüzde 50-50 1-2 aydır full yapışık geziyoruz 😂

(2,602 puan) tarafından

İnşallah bi dönemdir diyelim geçer 😂🤭 

+1 oy
(1,590 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İlki doğduğu günden beri babacıydı diğeri dört aylık babasına gittiği gibi kahkaha atıyor seviniyor ortada kaldım 😀😀

(2,242 puan) tarafından

başlarda benim kız da öyleydi, babasından bana gelmiyordu. sonradan sonrada artık2 yaş sendromu mu anlamadım ki

(1,590 puan) tarafından

Ahh iki yaş sendromu insanı 5 yaş yaşlandırıyor allah yardımcın olsun 

(2,242 puan) tarafından

elim ayağım birbirine dolanıyor ya🤦🏼‍♀️

+1 oy
(157 puan) tarafından

Benim kızım doğduğundan beri babacı😂 daha 40 günlükken benim uyutamadığlm çocuğu eşim uyutabiliyordu şaka bir yana 1 yaşı yokdu belki babası evden çıkamıyordu ağlıyordu.  Mesela ikimizde odadayız ben çıkınca tepki vermiyo ama babası ceketini alırken daha evden çıkacağını hiss ediyo şuan 25 aylık hala ilk günki durum benide babasına yaklaşdırmıyo yanında oturmamı bile istemiyo..

(1,590 puan) tarafından

Benimki beş yaşında geceden arabanın anahtarlarını saklıyor babası gitmesin diye kapının önüne oturuyor çıkmasın diye😀😀😀 bizim suçumuz ne😀

+1 oy
(2,272 puan) tarafından

Mavi kızımızın şuan anneden ayrılma kaygısı olduğu için sana yapışık , ne zaman ki kendi içinde ikna olursa o zaman babacı olur 😁 muhtemelen bir odadan diğer odaya gittiğin zaman peşinden ağlayarak koşuyordur çünkü senin gideceğini bırakacağını düşünüyordur

(2,242 puan) tarafından

o ayrılık kaygısı daha bitmedi mi ya 😂😂  nereye gidersem gelsin peşimden dert değil ama bu aralar arttı. 21 aylık normal mi 

(2,272 puan) tarafından

Çok normal ama sürekli çocukla konuş , açıkla hangi odaya neden gitmek istediğini , anlamıyor diye düşünme çocuklar aşırı zeki 😁❤️ onu bırakmadığını , annesine güvenmesi gerektiğini , onu kimsenin almayacağını hep belirt 

(2,242 puan) tarafından

tabi sürekli anlatıyorum, öğrensin kuzucumm

+1 oy
(232 puan) tarafından

Vallaha benim ki gözü acildigindan beri babacı acaba yeterince görmüyor veya vakit geçirmiyor diye mi size bağlı benim eşin mesleği gereği evde kalıyor uzun süre yani kızım 28 aylık ben evde yokmuşum gibi davranıyor hatta arada ağlıyor babam beni degistirsjn diye onu sakinleştiriyoruz. Babasına bağlı olması çok rahat 😃

(2,242 puan) tarafından

başlarda 1 yaşına kadar hep babadaydı. sonra denge sağladı. birkaç aydır bana düştü iyice. baba 8-5 çalışıyor. gün içinde 1-2 kez görüntülü görüşürler, eşim geldikten sonra kız yatana kadar vakit geçirirker. 8 gibi uyuyor kızım. bu ara tatilden dolayı fazla mı vakit geçirdiler bıktı mı babadan çocuk anlamadım ki😂😂

+1 oy
(927 puan) tarafından

Doğuştan yükleniyor o ya yoksa yoktur üzgünüm (istediğin şçin) bende babacı olmasından şikayetçiyim doğduğu günden beri adamı görünce yüzünde güller açıyo 🥲

(2,242 puan) tarafından

yok önceden babacıydı. sonradan değişti. babası ilgisini eksik etmez, hatta çok güzel oyunlar oynuyorlar ama en azından yarı yarıya olsa razıyım ben

(927 puan) tarafından

Ay hadi İnşallah benimki de öyle olsun 😂😂 kendime kastım var😂 tüm bakımı zaten bende ama yok baba delisi. Seninki doğru yolu bulmuş bence değişmez 😂

+1 oy
(1,208 puan) tarafından

2 yaşına girecek 1 ay kaldı babaci olmaya başladı babasıyla beni kiskandirmaya calisiyor baba benim diyor eşime gocis diyor ,,,😂😂😂😂

+1 oy
(5,886 puan) tarafından

5 yaşında babasıyla tatil gezme planı yapıp beni disliyor 🤣 emerken benimki de öyleydi 🤣 2 buçuk 3 yaşından  sonra babamda babam olacak 🤣

+1 oy
(781 puan) tarafından

Bence bu konuda orta yolu bulmalı bu kızlar. Anneci olan tam anneci babacı olan tam babacı oluyor. Herşeyin fazlası zarar 😁 Benimki babacı bir bebek Allah'ım sanırsın babası doğurdu. Gece uykudan babam diye kalkıyor. Babasıyla beni yan yana uzanmış görse gelip kaldırıyor ama tahmin edersin ki beni. Babası orda yatsın ben hanımın umrunda değilim 😁 Babası beni öpsün hemen bi kız neşesine girip bütün ilgiyi üzerine çekme çabaları. Ama canı yanınca ilk hedef benim anne anne diye gelir koynuma 🫠 çok babacılıkta iyi değil. Kıskanıyorum ama eşimi değil evladımı beni dışlamasın istiyorum beni de sevsin beni de 😁

+1 oy
(8,755 puan) tarafından

Benim oglanda kızda bana yapışık 🥹

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 176 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Citipiti (4,786 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 246 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Aye1 (457 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 304 göst.
24 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Emine91 (615 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 457 göst.
19 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde Asena'nın annesi∞ (10,041 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,227 soru

23,880,123 cevap

321,302 kullanıcı

...