Merhaba arkadaşlar 3 yaşında en büyük oğlum son 1 haftadır kendi evladım gitti yerine bambaşkası geldi sanki oğlumla ilgili böyle bir post açacağım aklımın ucuna gelmezdi. Kendi halinde sessiz sakin oğlum gitti koltuk tepelerinde zıplayan inatlaşan illa Kendi dediği olacak biri geldi. bana her konuda yardım eden söz dinleyen sofra kurmama yardım edip toplayan çamaşır serdiğimde oturup hayran hayran izleyen eli kirlendiiğinde ellerini yıkayan yada üstüne bişi döküldüğünde değişmesini isteyen böyle böyle daha anlatamadığım çok şey olan oğlum biranda huy değiştirdi. Her fırsatta bana sarılan saçımı okşayan oğlum saçımı bile çeker oldu ne oldu anlayamıyorum geçen gün eşimin kuzeni bayram için geldi normalde çok gelen biri değil kendimde çok kabul etmem kendininde 2 erkek çocuğu var ve asla söz dinlemezler anneleri de çocuklarını uyaran biri değil 5 yıllık evliliğimde bu 2inci kabul edişimdi. Oğlu sürekli oğluma vurmaya çalıştı vuruyordu da koltuk tepelerinde gezindi oyuncaklara zarar verdi oyuncakları oğlumun kafasına fırlatıp durdu büyük oğlunu anlatmıyorum bile düşünün her defasında yapmayın etmeyin demekten ben yoruldum annesi gık demedi oğlu oyuncak fırlatırken oğlumun kulağına geldi ve morardı. Oğlum bunları görünce kendi de oyuncak alıp çocuğa fırlattı ve kafasına geldi çocuk ağladı annesi vurarak oynanmaz diyip oğluma kızışmaya çalıştı normalde vurur mu dedi ben şok geçirdim çocuğumda vurma huyu yok sabahtan beri oğlun oyuncak fırlatıyor çocuğa vuruyor oyun sanıp kendi de yapmaya çalışıyor belli ki dedim ayıp etmek istemedim kendimi tuttum onlar gittikten sonraki gün oğlum beni dinlememeye herşeyi atıp fırlatmaya kapıları çarpmaya başladı hatta öyleki ona bunların yanlışını anlatmaya çalıştığımda yüzüme vurmaya çalıştı izin vermeyince tükürür gibi yaptı son 1 haftadır asla sözümü geçiremiyorum ve bu durum beni üzüyor normalde böyle bir çocuk olsa böyleydi derdim ama öyle biri olmayınca şu yaptıkları beni bu saate kadar düşündürüyor bu durum geçici mi geçer mi öyle mi kalır yaşayan arkadaşlar varsa aydınlatabilir mi bir yol gösterir mi