+1 oy
208 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (420 puan) tarafından

Amcam bize ebe gümeci getirmişti dün bende akşama pişirip yedim biraz ve ondan sonra çok afedersiniz ishal olmaya başladım iki defa lavaboya çıktım ondan sonra karın ağrısı var ishal diye tuvalate çıkıyorum ama ishal değil kanlı mukus Var bu gün üç defa aynı şeyi yaşadım miktar gittikce artiyor korkuyorum gerçekten gece gece konu hakkında bilgisi olan varmı 

6 Cevaplar

+1 oy
(415 puan) tarafından

Bende yiyorum ebegümeci hiç öyle bişey olmadım farklı birşey olabilirmi

(420 puan) tarafından

Ya hiç bilmiyorum beni çok korkutuyor ilk defa böyle bişi yaşıyorum bakıyorum netten enfeksiyon bakteri falan diyor bende yerim ilk defa böyle bişi oldu 

-Reklam-
+1 oy
(11,593 puan) tarafından

Bende hamileyim aserdim kardeşimde 2 gün boyunca yedim bana birşey olmadı bence yediginke alakası yok başka bir hastalıktir enfeksiyon gibi

(420 puan) tarafından

Evet bakıyorum netten enfeksiyon diyur dahası çok ama ebe gümeci ne zararı olabilirsiniz arasında farklı bir bitki olduysa olabilir arkadaş yazmış kafama yattı 

+1 oy
(1,302 puan) tarafından

Hastaneye mi gitsen ya  farklı bir bitki yemisen canim

(420 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum ya gece gece ne yapicam bilmiyorum 

+1 oy
(3,893 puan) tarafından

Zehirli ishal olabilir canısı bence çok fazla devam ediyorsa bı acile git 

(420 puan) tarafından

İshal olunduğunda tuvalete çıkılır ya hemen bu da o şekilde ilk başta çok afedersiniz ishal şekilde oluyordu ilk gittiğimde oldu normaldir dedim ikinci defa bi yumurta akı kadar ve kanlı şekilde idi iki ci üçüncü defa aynı şekilde şuan da sadece karın ağrısı ve guruldama var bu gece gidermiyim acile zor sabah ilk işim hastane olucak 

(3,893 puan) tarafından

Şuan nasılsın iyi misin 

0 oy
(4,269 puan) tarafından

Yedigin ebegumeci olmayabilir. Bence doktora git 

(420 puan) tarafından

Yok canım bildiğim bir şey köy hayatı geçirmiş biriyim o kadar yememize rağmen ilk defa böyle bir şey oldu 

0 oy
(456 puan) tarafından

geçmiş olsun cnm gittin mi doktora ne dedi ebegumeciden değil daha çok enfeksiyon olmuşsun gibi duruyor

(420 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim şimdi iyiyim sadece hafif karın ağrısı var o kadar gitmedim hastaneye iki küçük çocuğum var kolay olmuyor hastaneye gitmek şuan iyiyim eğer tekrarlarsa ne yapıp ne edip gidecem 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 135 göst.
25 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gencanne12 (1,353 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 142 göst.
0 oy
0 cevap 25 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Neslis (856 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 70 göst.
5 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Musmutlu (456 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,295 soru

24,137,159 cevap

334,351 kullanıcı

...