+5 oy
685 göst.
Diğer kategorisinde (427 puan) tarafından

Selamün aleyküm kızlar durumu anlattım öncelik verdiler doktora anlattım direk polikinliğe git dedi bende dedim bugün cumartesi nasıl gidebilirim yattı hastaneye gideceksin dedi bende dedim evimiz buraya yakın hala sesini yükselterek polikinliğe gideceksin anlamıyor musun beni dedi bende anlamiyorsam tekrar anlatacaksın dedim keyfinden gittim sanki dedim kan film vs biseyler yapın benim dememle kan aldı sinirli bı şekilde film çekti dedim sonuç kan temiz dedi filime bişey diyemem dedi ben görmem belki cerrah sıkıntı görür dedi lavman da yapamam dedi ameliyat oldu için çok riskli bisy asla yapmam dedi burda kısacası hiçbir müdahale yada ağrı kesici bişey yapmadılar filimde göremedimiz muayneyle anlaşılan bişey de olabilir dedi filime hiç yorum bile yapmadı cvp yazamadiklarim hakkınızı helal edin kızım a kayısı suyu kattım biberonla içti zeytin yağıyla da karnına masaj yaptım uyuyor şimdi şükür merak ettim bişey ameliyat oldumuz hastanede yarın doktorumuzun olup olmadıni nasıl öğrenebilirim yarın eğer doktor varsa nöbetçi ise yarın o hastaneye götürecem ama bunu nasıl öğrenebilirim bağırsaklar tekrar sıkıntı yapmış olabilir dedi bide çocuğun burnu vs de akmıyor çünkü diğer kendi doktoruna gitsek eminim yatırır ve kızım iyi olana kadar bırakmaz hiç kimse ilgilenmedi cvp veremediklerimden özür diliyorum çok yoruldum kızım orda çok ağladı tek tek yazamadım kusura bakmayın merak edenler için paylaşıyorum 

14 Cevaplar

+3 oy
(93 puan) tarafından

Karin agrjsj mi var kizinin gülüm 

(427 puan) tarafından

Karın ağrısı kusma bide tuvaletini yapamıyorum normalde ameliyat olmadan önce böyle idi ama olduktan sonra çok güzel günde 2 3 defa yapıyordu boğazı kuvvetlendi ama 2 3 gündür zorla yiyor canı istemiyor karnım ağrıyor diyor ama öyle normal ağrı değil rengi değişiyor kızın şiddetli ağrı kaysı suyu verdim zeytinyağıyla masaj yaptım uyudu şükür ağrısı olunca sürekli ağlıyor hiç uyumuyor 

(93 puan) tarafından

Yavru kabiz olmus o yuzden karni agriyor midesj bulanıyor bence yapsa rahatlayacak ztn de enfeksiyon fln var miydi idrarinda ,benim yegenimde öyleydi ama bütün şikayetini kabuza bağladılar 

Karnina masaj yap sıcak su torbasj da agrisina iyi gelir bence biras da ihlamjr fln ver bitaz evde rahatlat 

Gecmezse acile baska doktora goturun bence 

Gecmis olsun 

(427 puan) tarafından

Eski postumu okudun mu bilmiyorum kızımın apantis patlamış ti ve bağırsak düğümlenmesi ameliyatı oldu doktor da bağırsak tekrar düğümlenebilir dedi eğer düşündüm gibi değilse ve kabızsa bile kesinlikle lavman olmaz dedi ameliyati yeni ona zarar verir dedi  karnı çok şiddetli ağrıyor agliycak derecede 😥 inşallah dedini gibi kabız dir çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 

(93 puan) tarafından

Okudum haberim var kizinin durumundan lakin direkt olarak ona yormak istemedim, cocuk bu bir gun ishal olur bir gun kabiz hastaligindan değil de yediklerinden olmustur iyi dusunmek her zaman iyiyi cagirir gulum kafana takma rahatla diye dedim 

Simdi nasil ya 

-Reklam-
+3 oy
(3,734 puan) tarafından

Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim iyi yaptın götürmekle o havalı kendini bişey sanan sanki babasının hayrına orda durduğunu sanan doktor parçası nasıl acil doktoru olmuş anlamış değilim neyse çok çok geçmiş olsun güzelim bide Pazar günü poliklinik var mı bilmiyorum 

(427 puan) tarafından

Polikinlik yok pazar günü doktor serviste oluyor bazen hafta sonu da ben hafta sonu ameliyat olmuştuk doktor vardı mesela acile gitsek doktor ordaysa hemen bakar çok iyi çünkü eminim bakacana ama doktorun hastanede oldunu öğrenmem lazım 

(3,734 puan) tarafından

Eşin gitsin baksın eğer orada ise sizde gidersiniz canısı 

(427 puan) tarafından

Bı arkadaş hastneyi ararsan öğrenirsin dedi öyle yapacam bende insallh yarın vardır yoksa pazartesiye kaldık 

(3,734 puan) tarafından

Hah bak o da olur gülüm 

+3 oy
(5,120 puan) tarafından

Pazar günü polinik yok ama hastaneyi arayip doktorun orada olup olmadigini ögrenebilirsin geçmiş olsun 

(427 puan) tarafından

Doktor orda olursa polkinlik olmasada olur bizi tanıyor durumu anlatsak hemen gelir aşırı iyi bı doktor yarın ariyim ordaysa yarın gidecem pazartesiyi bekleyemem 

(5,120 puan) tarafından

İnsallan oradadır, kayısı sıcak suya koy 5 dakika beklet içir rahatlatir birde sıcak suyun içine bal koy onda etkili canim 

(427 puan) tarafından

İnşallah yaa Ben kayısıyı şekerle kaynattım meyve suyu gibi blrndirdan geçirdim öyle içiyor tuvaletini yine de yapamadı masaj yaptım zeytin yağıyla bal yok yarın sbah. Alıp denemem lazım kafama göre ilaç veremiyorum çünkü 

+3 oy
(1,764 puan) tarafından

Ben olsam direk cimere yazardım doktorun adı falan e nabız da vardır zaten 

(427 puan) tarafından

Cimere kaç tane şikayette bulundum hicbir cvp gelmiyor nedense 

+3 oy
(4,194 puan) tarafından

Yarın hastaneyi arayıp sorabilirsin doktor var mı diye cevap verirler. Doktora da sor Hindistan cevizi yağı verebklir miyim diye kabul ed3rse her gün 1 cay kasigi verin asla kabız olmaz. Allah şifa versin inşallah doktorsuz bırakmasın ama doktorların eline de bırakmasın 

(427 puan) tarafından

Amin  inşallah ama gerçekten bu hastaneye ne zamn gitsek şifa bulamadik sadcee vakit kaybı yaşadık bu iki oldu yine kızın daha kötü olmasını beklediler bende numara yok gogleden çıkan numarayı mi ariycam söylerseniz çok mutlu olurum normalde kabız değildi kabız yapacak bişey de vermedim ben bı sorun oldunu düşünüyorum inşallah yanılıyorumdur çünkü boğazı şiş değil burnu akmıyor karnında bı sorun var doktor da tekrar düğümlenmiş olabilir dedi morelim aşırı bozuldu bayramdan önce muayneye gittik sorun yok dedi doktor bianda kötülendi 😥 doktora bı sorayım çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kardeşim 

(4,194 puan) tarafından

Google a hastanenin adını yazin çıkan numarayı arayın. Biraz şekerli ılık su verin midesi bozulmuş da olabilir üşütmüş de olabilir. İnşallah öyle basit bir şeydir.

+3 oy
(1,373 puan) tarafından

Nasıl insanlar var ya töbe yarabbim Allahım İnşAllah düzelir canım insan üzülüyor bişey yazamıyor bende giremiyorum pek buralara bebişle ilgileniyorum o dur budur :)) 

(427 puan) tarafından
+1

Ha hastasın ha i.t öyle görüyorlar Bu hastane böyle bu 2 oldu kızım daha kötü oluyor buraya götürnce çünkü anlamıyor neyi var neyi yok yarın ameliyat eden doktor hastanedeyse oraya götürecem yoksa mecburen pazartesiyi iple çekecem 😥 zeytinyağıyla masaj yaptım öyle iyi geldi Galiba uyudu Şükür 

+3 oy
(1,219 puan) tarafından

Hangi hastane bu şunu yapmam bunu yapmam dıyor merak ettim 

(1,219 puan) tarafından

Apandisit ameliyatı olana çok özen gösteriliyor normalde eşimde olmuştu en ufak şeyde gidiyorduk hastaneye hemen müdahale ediliyordu. Ama kabızlık yada ishal durumları normal karşılanıyor şiddetlı olmamak kaydıyla. Rabbim şifa versin inşallah 

(427 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah kardeşim Bide bağırsak düğümlenmesi ameliyatı oldu apantist de patlamışti 2 sini bir hem açık hem kapalı ameliyat oldu ondan korktular da bide kendi doktoruna git demekten başka bilgi vermediler kabızlık da bağırsak düğümlenmesindrn oluyor inşallah normal kabız olmuştur 

(1,219 puan) tarafından

Lif oranı yüksek şeyler yesın çocuğun abur cubur pek tüketmesın kabız olmasın bir şey olmaz Allah'ın izniyle korkutma kendını bağırsaktan dolayı biraz sıkıntı çekecek bir süre ağrı olarak. Rabbım senden de razı olsun🤗

(427 puan) tarafından

Abur cubur olarak kek vs pek sevmiyor ztsen içti meyveli süt oda günde bitane anca içer inşallah kabızdır çünkü bayram öncesi ultrason çekti doktorumuz maşallah karnı da çok iyi yumuşak dedi ve enfeksyon yok temiz dedi bu kadar çok ağrı olması normal mi peki 

(1,219 puan) tarafından

Çocuk olduğu için ağrı az olsa bile çok gelir ona ama ağrı oluyor çünkü eşimde aynı sıkıntıdan olmuştu hem apandist hem bağırsak düğümü. Eşim kabız olduğu zaman çok sancı çekıyordu sonra öğrendik lif ağırlıklı besinler yedı

+3 oy
(1,412 puan) tarafından

Öncelikle çok geçmiş olsun siz de sakinliğinizi korumaya çalışın çünkü çocuğa faydalı olmak lazım bu durumlarda.Normalde çocuk doktorları elle muayeneyle bile anlıyor bagırsak düğümlenmesini ele gelir hissedilir çünkü.O da yoksa ultrasonla bakılması gerekir.Röntgenle hiç duymadım ama kalbini karartma hemen. canım inşallah yarına bişeyciği kalmaz kuzunun hemen en kötüsünü düşünüyoruz annelik delilik ama sakin ol 🙏 

(427 puan) tarafından

Amin inşallah bişeyi kalmaz ama 3 gündür böyle 😥Diğer hastanede doktor film bile çekmedi eliyle dokundu annesi acil ameliyata alıyoruz dedi işini hakkıyla yapan  var ama burdakiler gerçekten yapamıyor muayne bile etmedi ben dokunuyorum karnı taş gibi onalr bakmadı bile sorun varsada ya elle yada ultrasonla görürler doktor kızı unuttu bana trip atıyor ona ayrı sinirlerim bozuldu babasının hayrına bakıyor sanki bişey de demedim sadece bişey yapın çocuk ağırdan duramiyor dedim yapacak bsieyim yok dedi  gelde sinir olma 

(1,412 puan) tarafından

Onların yapacağı işe ! Kızın uyuyor sanırım bol bol şafi çek fil suresini oku sende dinlen canım benim sanada yazık toparla kendini biraz Allah büyüktür 

(427 puan) tarafından

Okuycam inşallah tüm uykum kaçtı Uyudu şükür kızım iyi olsunda kendimden vazgeçtim biz sevinirken aynı şeyleri tekrar yaşamayız inşallah sizde dua edin Allah rızası için kimin duası kabul olur Allah bilir 

(1,412 puan) tarafından

Ederim canım benim dualarımdasınız sabah size de okudum 

+3 oy
(2,002 puan) tarafından

Hemen ameliyat etmezler.ilkin serum takarlar yeme içme yok.serumla açılmazsa ameliyat olur.

(2,002 puan) tarafından

Erken müdahale önemli o yüzden yenişehire git dedim 

Tıkanma bile serumla ilkin açıyorlar.benim kardeşimde 6 yaşında.doğduğunda düğümlüydü ameliyat oldu.2yaşında tekrar oldu.ondan sonra ara ara hep böyle ağrılı karın sancısı oldu.hep serumla açtılar.en son geçen yıl çok şiddetli bi ağrısı oldu ambulansla gittiler öğlen ameliyat oldu.bizimkinin bağırsak düğümlenmekten çürümüş hep o yüzden 5 ay yattı.

Bu ameliyattan sonra beslenme çok önemli.asla bakkal eşyası paketli gıda tütmemeli bize özellikle jelibon yemesin dediler.sen yeterli götür ve bütün şikayetleri anlat 

(427 puan) tarafından

Peki bağırsak tıkanması ve düğümlenmesi aynı şey mi bizimki bağırsaklar hem yapışmış hem düğümlenmis dedi doktor serumla açılır mı bilmiyorum yorumunuz daha da morleimi bozdu 😥 kızımın bağırsakları tekrar düğümlenmiş olabilir mi yani birde doktor istedini yesin dedi asla yasak katmadi ama kızım 2 gün önce jelibon yedi hemde bir paket 😭 şimdi daha da canım sıkıldı 

(2,002 puan) tarafından

Canım korkutmak için yazmadım bilgilendirmek için yazdım.ihmale gelmez bu hastalık.yeni ameliyat olduğu için kolay düğümlenmez diye tahmin ediyorum ama ameliyat sonrası tekrar tıkanma yapışma olabiliyor onu da serumla açıyorlar.bu dediklerim normaldede zararlı şeyler birde yakın zamanda ameliyat olmuş o yüzden dedim yediğine içtiğine dikkat edin diye 

(427 puan) tarafından

Serumla açmak için yatış verirler o zamn bende hazırlıklı gıdım diyorum jelibon yedi ama hemde 1 paket yedi 😏 doktor serbest dedi ondan yoksa hiç vermezdim bakalım sabah ne diycek inşallah normal kabız olmuştur ama bugün 4. Gün hala yapamadı kakasını yarın 5 gün olacak doktor direk yatış verir 

(2,002 puan) tarafından

İnşallah canım sen yinede ameliyattan bahset Rabbım şifa versin inşallah 

+2 oy
(1,000 puan) tarafından

Ameliyatlı çocuk bence masaj yapma ne olur ne olmaz 

(427 puan) tarafından

Bastırmadan yapmıştım ama bidaha yapmam kardeşi 

+1 oy
(19,768 puan) tarafından

Allah şifa versin yaa postlarını yeni gördüm çok üzüldüm Rabbim bir an önce izi kalmayacak şekilde şifa versin 🥺

(427 puan) tarafından
+1

Aminn inşallah elimden bişey de gelmiyor doktor bugün yarın sbah hazırlıklı gidecem çok eminim kızım iyi olmadan bizi bırakmaz tekrar ameliyat olmada dahi çocuğu rahatlatir sebebini söyler öyle bırakır kafama göre bişey de veremiyorum yanlış bişey yapmaktan da korkuyorum çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah 😥

0 oy
(1,361 puan) tarafından

Rabbım acil şifalar versin tüm hastalara 

Bide şü doktorların siniri yokmu kötü olanları Allaha havale ediyorum (Kötü olanları)

Diğerlerinden Rabbim razı olsun.

(427 puan) tarafından

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah kardeşim bana sakın doktor denk gelmiyor nedense insanın canı yanıyor bide onun tribini dinliyoruz farz etki anlamadım hani tekrar anlatacaksın doktorsun amacın bilgi vermek tedavi etmek aldığı maaşa yazık diyorum 

0 oy
(4,075 puan) tarafından

hastanenin web sitesinde doktorların çalışma takvimi oluyor canım. atıyorum adana şehir hastanesi doktor çalışma takvimi yaz çıkar. çok geçmiş olsun. inşallah bir şeyi yoktur kuzunun

(427 puan) tarafından

Ay şimdi senin yorumu okuyunca baktım bugün hiç bişey gözükmüyor dün varmış hastanede bugün yok insallh yoktur sbaha randevusu var ben yinede hazırlıklı gidecem evimiz çok uzak çünkü gel git yapamayiz

0 oy
(6,510 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun e devlet den cimere gir oraya şikayet et gereği yapılıyor bu şekilde davranmamayı öğrensinler

İlgili sorular

+5 oy
23 cevap 833 göst.
14 Mart 2025 Diğer kategorisinde Eslem 01 (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 826 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
25 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kardi777 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 721 göst.
3 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,117 soru

24,039,979 cevap

329,082 kullanıcı

...