+1 oy
204 göst.
Moda kategorisinde (1,305 puan) tarafından

Nasılsınız neler yapıyorsunuz ben çocukların uyumasını bekliyorum uyusunlar sigara çay keyfi yapacam ama hala ayaktalar canım sıkın sizde durumlar nasil

6 Cevaplar

+1 oy
(475 puan) tarafından

Uyudumu cnm çocuklar ben bı duş aldım çok kötü grip olduk ev halkı hepimiz oğlanı uyutuyom onuda yıkadım uyursa bı bardak çay sigara içip yaticam 

(1,305 puan) tarafından

Yok kız daha uyumadilar geçmis olsun sizede 

(475 puan) tarafından

Saol cnm ne duruyorlar kız benim küçük uyudu diğer uctane ayakta 

(1,305 puan) tarafından

Benim de iki tane artık kafam bu saatte kaldırmiyor inan  ama uyumuyorlarda biri 8 yaşinda biri 4 yaşinda bebekte değiller zorla uyutayim

-Reklam-
+1 oy
(1,555 puan) tarafından

Benim bebeler uyuyalı çok oldu bende çay sigara keyifindeyim şu an :)

(1,305 puan) tarafından

Oo maşallah canım rabbim keyfini daim etsin 

+1 oy
(194 puan) tarafından

Bnd yeni uyutum iki numarayı çıkar bı sigara yakar soğuk şeyler içerim bnmde canım sıkın eşim bizle olmak yerine gidip anası v kardeşiyle vakit geçirmeyi tercih etti sinir oldum v geçmiyor 

(1,305 puan) tarafından

Aman bacım bütün erkekler aynı hepsinden nefret ediyorum benim canimida eşim olacak insan sıkıyor 

(194 puan) tarafından

Maalesef onlar bizim gibi düşünmüyor daha kıt lar 

Bnd nefret ediyorum şuan 

(1,305 puan) tarafından

Yok canım asla bizim gibi düşunmuyorlar oysaki bizi mutlu etmek çok kolay işte canım ben kendim artık bana vakit ayırsin ilgi göstersin diye çaba sarf etmiyecem yoroldum çünkü 

(194 puan) tarafından

Kız öyle diyoruz ama bı bakiyoruz yine aynı yerdeyix şahsen bn yani yok yapmicam diyorum yine aynı şey oluyo 

Msj atmış şuan geliyomus bu satten sonra gelse nolur yani sanki otel 

Gerçekten çok yoruyorlar bizi ama farkında değiller bnc

(1,305 puan) tarafından

Bakma benim de öyle dediğime zaten yeterince çocuklar ev yoruyor nefes aldirlmiyar bide üzerinde bu erkeklerin yaptıkları vala artık bazen sinir krizi geçiyorum artık ya gerçekten  gelsin seninde eşin boşver kafanı ağirtamya değmez ne  desen de boş beyinlerine girmiyor 

+1 oy
(4,905 puan) tarafından

Benmde kızım uyusun bende uyucam bizde uyumuşuz 11 e geliyordu saat gözümüzü açtık çok yorulmuşux heralde evdede değilix annemde kaldık sabah gideriz artk eve 😂

(1,305 puan) tarafından

İyi yaptım hiç bir yer anne evi gibi olmuyor bende bu gün geldim gece orda uyudum 

0 oy
(3,038 puan) tarafından

Elhamdülillah iyidir canısı seni sormalı 💜 bende bebemi uyutmaya çalışıyorum ardından noodle yapacam 😌✨

image

(1,305 puan) tarafından

İyiyim bende canım elhamdülillah benim biri uyudu biri kaldı bakalım oda uyusa senin yine bebiş sen zorla salıyarak uyta belirsin benim büyüdüler uyumalarini bekliyorum şimdiden afiyet olsun 

(3,038 puan) tarafından

Allah daha iyi etsin inşallah kardeşim benim hadi inşallah seninkiler de uyur canısı bide teşekkürler ❤️ 🩷 😘

(1,305 puan) tarafından
+1

🤗😘😘

0 oy
(694 puan) tarafından

Bende küçük beyi uyutmaya çalışıyorum az kaldı kafayı yicem uyumuyor ben uyutuyorum o uyanıyor 6.ay beni mahfetti dönüp uyandırıyor kendini velet geri de uyuyamiyor 

(1,305 puan) tarafından

Ay rabim derin deliksiz uyku versin inşallah benim biri uyudu biri uyumak üzeri senin bebe kuçuk daha büyüdükçe zorlaşıyorlar  benim  biri 8 yaşında biri 4 yaşında kafayı yemek üzeriyim inan

(694 puan) tarafından

Seninkiler büyümüş aslında niye uyumuyorlar aslında sana bağlı değiller onlar uyumasa da sen uyursun kendi kendilerine uyurlar sonuçta bebek daha zor tamamen bana bağımlı zor ya bu ufaklık tüm enerjimi emdi resmen. Birde 3 yaşında oğlum var benim o böyle zor değildi 

(1,305 puan) tarafından

Evet bana bağlı degiler ama mesela ben vay kahve bir çikolata filan yersem bana rahat vermezler onlar beni görse yanıma gelirler uyumazlar seni çok iyi anlıyorum canım  çocuklar buyuyene kadar insanın ömrunde ömür gidiyor diş dönemleri filan çok zor bide bazı geceler bebeler sabahliyor tam delirmelik yemin ederim insan kafayı yiyor ya

(694 puan) tarafından

Aynen öyle her türlü anne olmak zor 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 791 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 622 göst.
25 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Sevde34 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 192 göst.
15 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,204 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,893 soru

23,863,342 cevap

320,503 kullanıcı

...