+2 oy
380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (238 puan) tarafından

Gorumcemin düğünü var yakinda. Abiye bakıyorum ama eşim bir kere giyeceksin gereksiz masraf diyor. Tesetturluyum bu arada.Aynısını kaynimin dugununde de yapmıştı. Diğer gelinler abiye giyince ben de son anda gorumcemin eski abiyesini giymiştim. Eşim de çok inatlasiyor bu sefer boşuna bakma bunlara almicaz diyor. Kolay kolay kavga etmeyiz ama beni küçük düşünüyorsun dedim biraz atistik.

14 Cevaplar

+3 oy
(22,837 puan) tarafından

O zaman düğününe gitmeye de ne gerek var desin 

-Reklam-
+2 oy
(3,879 puan) tarafından

erkeklere göre elbise boş iş. onlara göre hepsi aynı şey ve fuzuli masraf.

+2 oy
(3,902 puan) tarafından

O niye karışıyor. Al istediğini giy. Çok da pahalı olmayan güzel kıyafetler var.

+2 oy
(3,052 puan) tarafından

Bizim tarafta alınan abiyeler elden ele dolaştığı için almaya değiyor. Bir kere alınıp dolapta kalması gerçekten israf yani. 

Ama görümcenizin düğününe de özenli olmak lazım, orası ayrı. 

Hem neden diğer gelinlere takılıyorsunuz ki, sizin sevdiğiniz beğendiğiniz bir şey olduktan sonra gerisi önemli değil. 

(238 puan) tarafından

Valla diğer gelinlere baksam her tarafımi altin doldururum. Ben sadece sade bir abiye bakıyorum cunku öyle ortam da da günlük kıyafet dikkat çekiyor bence 

(3,052 puan) tarafından

Günlük kıyafet olmaz tabiki. Böyle cafcaflı abiyeye gerek yok demek istemiştim. Eşiniz fiyatından ötürü sorun ediyor, olmadı kiralayabilirsiniz.

+1 oy
(53,716 puan) tarafından

gelmiyorum o zaman tek git de kiralasan

+1 oy
(2,970 puan) tarafından

Abiye giyilir ya 

+1 oy
(2,603 puan) tarafından

Canım elbiseyi alıp giyiyorsun ve sonra dolap uygulamasından satiyosun. Eşine giydikten sonra satabilecegini soyle. Ya da dolap uygulamasından al uygun fiyata. Kardeşimin eşi kapalı 400 TL ye çok güzel bir abiye almıştı valla 

0 oy
tarafından

Erkeklere göre herşey gereksizdir ama bilmiyorlar ki en gereksiz şey kendileri

(238 puan) tarafından

Hahaha ilahi kız güldürdün :)

(1,302 puan) tarafından

Helal olsun vala erkeklerden nefret ediyorum dünyanin en geeksiz varlıkları 

tarafından

Fazlasıyla gereksizler

0 oy
(181 puan) tarafından

Saçma essek qibi alırdım masraf olabilir ama olsun

0 oy
(1,820 puan) tarafından

Benimde görümcemin düğünü var banada diyor almam diye bende gitmem o zaman diyorum. 

0 oy
(1,561 puan) tarafından

Kirala sen de canm 

0 oy
(524 puan) tarafından

Kiralama yerleri var oralardan uyguna kiralayabilirsiniz istagramda meryydress var bakın isterseniz 

0 oy
(152 puan) tarafından

Hersey para değil.Kadin özel hissetmek ister 

En guzel kiyafeti giy  en güzel şalı yap ayakkabı çanta makyaj en güzeli olmaya bak .

0 oy
(216 puan) tarafından

E peki görümce de kardeste giymiycen n zmn giyicen yapcak bişey yok düğün bu v yakın akraba yani sıradan elbise olmaz BNC 

Bn kaynimin düğününde aldım bı kere giydim v evet kaç yıldır dolapta duruyor:)

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 390 göst.
+4 oy
10 cevap 335 göst.
+1 oy
7 cevap 313 göst.

Kategoriler

1,465,432 soru

24,016,715 cevap

328,052 kullanıcı

...