+2 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (3,847 puan) tarafından

Kızlar 3 yaşına gircek oglum yakında yarın başlamayı düşünüyorum tecrubeleriniz neler nasıl davranmalıyım ne kadar sürede tuvalet gidelim deyim nasıl alıyonuz fişinin geldigini birde çiş nesede ortalık yere kaka yapıyolar mu acil yardım  eşin evde olup olmaması bişey farleder mi cocuk sımarır mı acaba etrafa işer mi babadan güç alıp 

4 Cevaplar

0 oy
(3,847 puan) tarafından

Huu huu kızlar 

-Reklam-
0 oy
(1,165 puan) tarafından

Bı 3 4 gün sabredersen öğrenir cnm. Sürekli çiş yapıp altına kaçıracak. İlk günler 15 dk da bir sorman gerek çiş var mı diye. Bide bezi kaldırıp boxer a gecmelisin. 5 6 tane boxer i olsun. Bide yeterli kıyafeti var mı havalar daha soğuk. Güneşte yok hemen kurutman gerek kıyafetleri. 

(3,847 puan) tarafından

Hazır canım boxser ler 12 ser tane almıltım bizim cokta soguk degil ya biziz burda 19 derece falan havalar ama petekler yanık petege koyunca hemen kırıyor canım 

(3,847 puan) tarafından

Kaka yapıyor mu ortalıga yaa ben en cok kaka dan korkuyom bşrde benşm görmediğim yere işerse  kalırsa orda dşye 

(1,165 puan) tarafından

Yok ortaloga yapmıyor ama kacirabilir bazen. Kakayi çabuk ogreniyorlar çiş sorun. Ciddi tutamiyorlar ilk 2 gün.ben gece 1bucuk saate 1 saat kuruyordum. Yoksa çiş yapıyordu. 2 tane Alez de olsun. 

(1,165 puan) tarafından

Dışarı çıktığında da pet şişe taşı erkek olduğu için iyi olur pet şişe ona yaptırırsın. Ben geceleride yataginda kaldırıp tasa isetip uyutuyorum. Uykusuda bolunmuyor kolay oluyor

0 oy
(1,426 puan) tarafından

Boş bıl eşofman şart. Çocuğa göre değişir öptrnme süreci benim oğlum 14 günde falan lazımlığa oturdu yaptı bu süreçte alyına yapyı hakıua falan yapmadı ama otururken kaçırınca tabiki halı koltuk kirlendi sidik oldu yani sildim ettim bir halı değiştirdim öyle söyleyim o kadar kaçıdı çünkü oğlum bıktı sürekli sormamdan oturtmamfsn bıktı söylemedi saldım biraz zorlamadım bende. 

Çocuk anneden bıkınca baba devreye girsr iyi olur babası deyince oturur belki oturmazsa ödül yöntemi de ne oturursan şeker veririm çiş yaparsan çilek veririm gibi gibi. 

Tek yol sabretmek. 

(3,847 puan) tarafından

Halıları falan kaldırcam canım da peki ögrenince dışarıda gezmeye çıkınca naptın mesela çarşıya gittin 3 4 saat dolanıcan napıyon öyle tuvaletini nasıl yaptırıyon klozet te pek bulunmuyor normal tuvaletler oluyor çarşıda 

(1,426 puan) tarafından

Oğlum hiç bir yere yapmıyor henüz uzun duracaksam bez bağlıyorım açiklama yapıyorum çişini tut gelınce yapıcaz şuan bağlamak zorundayım diye işe yarıyor genelde gitmemeye çalışıyorum ama artık bağlamıcam 1 ay böyle yaptım

0 oy
(225 puan) tarafından

Ben alıştırma külodu aldım ama onu da bez gibi algıladı şimdi hiçbişey giydirmiyorum sadece pijama giyiyor. Dışarı çıkınca bez taktım ama beze yapmamıştı tutmuş kendini  evde yaptı

(3,847 puan) tarafından

En uzuzn ne kadar saat tutabiliyor acaba mesela ben çarşıya Cıkınca 3 4 saatte anca eve geliyorum ama çarşıda da hep normal tuvalet klozet olmuyor tuvaleti ögrettğn e çarşı hayatımda biri ek bez taksam siizin gibi çgrendikten sonra alışırsa tekrar beze dönerse 

(225 puan) tarafından

Valla o kadarını ben de bilmiyorum biz de yolun başındayız henüz ben çok çıkmamaya çalışıyorum dışarı 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 205 göst.
23 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysa0196 (1,535 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 194 göst.
0 oy
0 cevap 45 göst.

Kategoriler

1,470,139 soru

24,082,420 cevap

331,272 kullanıcı

...