+3 oy
576 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

4 katlı binanın 4cü katında oturuyorum kiracıyım en alt katta pasakklı bi suriyeli var çocukları afedersiniz dışarda kapının yanında booqq yapıyolar sçıyolar işiyolar kadın temizlemiyor bile o gün çocuğum aşağı oyuncak attı gidip aliyim dedim kocaman boqqq afedersiniz midem alt üst oldu oyuncağı alamadım çöp oldu. Ev sahibine söyledim durum böyle diye oda defalarca uyarıyorum diyo yine aynı şey diyo balkona çıksak koku geliyo napcam bilemiyorum artık. Burdan çıksam bisürü masraf daha yeni başka evden çıktım buraya taşındım 1senem olmadı. Bildiğiniz büyük tuvaletini yapıyolar dışarda 🤮🤮

12 Cevaplar

+5 oy
(9,920 puan) tarafından

Polise soyle

tarafından

Polis ne yapabilirki ev sahibi sesini etmez bşy yapmaz bu sefer bizide evden çıkarır

(9,920 puan) tarafından

En azından gelir sahipsiz sanmaz sizi gözleri korkar 

-Reklam-
+3 oy
(3,882 puan) tarafından

Cidden mide bulandırıcı bir durum yaa Allah akıl fikir versin onlara 

+3 oy
(14,126 puan) tarafından

Ev sahibinin artık uyarmasi değildir evden çıkarması lazım kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil hadi çocuk dersin bir kere yaptı annesi temizler bu öyle bir durumda degil çıkacak kişi o kimsin sen değil 

tarafından

Hayır anesi temizlemiyor bile yanından geçiyo çıkıyo gezmeye. Ev sahibine söyledim yok ev benim değil kayınpederimin dedi benim olsa çıkarırdım dedi ama yok boş

(14,126 puan) tarafından

O zaman şikayet edin ne bilim öyle rezillik olmaz kim oturuyosa orda hep birlikte şikayet edin

tarafından

Ev sahibi var ama pek rahatsız gibi görünmüyor gibi. Eşime şikayet edelim diyom yok günahtr diyo 

+3 oy
(4,733 puan) tarafından

Zabita ya da polisi arayip sikajet et isimsiz olarak. Cevreden sikayet etti derler. Rezalet

tarafından

Bidahakine orda pislk görsem aricam polisi şikayet etcem ama anlicaklar benim etiğimi bu sefer  çünkü ben ev sahibine rahatsız olduğumu söyledim 

(4,733 puan) tarafından

Bosver sorarsa sen sikayet ettigini soypeme, bir bend egil cevre rahatsiz illa birisi etmistir de gec. 

+3 oy
(5,014 puan) tarafından

polis ve zabıtaya şikayet edeceksiniz. zabıta ceza kesecek. sonra bina olarak imza toplayacaksınız. yüzde 50 +1 imza ile tabii ki kantılarınızla onun binadan çıkmasını sağlayacaksınız

+2 oy
(2,595 puan) tarafından

Bizim apartmanda suriyeli yok ama suriyelilerden beter insanlar var geçen gün asansörün oraya kusmuşlar asansöre binemedik elimde valizle o kadar katı çıktım bizde kaç kere uyardık ama nafile 

+2 oy
(2,089 puan) tarafından

Polis değil ama zabıta biseyler yapabilir . Zabıtalar şikayet bildirin

+2 oy
(3,815 puan) tarafından

Eminim bina da rahatsız olan tek sen değilsin dillendiren tek sensin ara polisi zabitayi isimsiz şikayet et 

0 oy
(5,198 puan) tarafından

Canim seni cok iyi anliyorum asla cekmek zorunda degilsin ama keske suriyeli diye belirtmeseydin cunku bu insanlikla alakali bi durum irkla degil bizim icimizde de ne pis insanlar var ve ne suriyeliler var cicek gibi evleri tertemiz efendi ahlakli bu konuda cekmek zorunda degilsin zabitayi ararsin gelir uyaririlar bizim binaya haftada bi kere zabita geliyo mesela sikayet uzerine 

tarafından

Valla suriyelilerden nefret eder oldum bi suriyeliden koltuk takımı aldım dolandırıldık mdf dedi sunta çıktı 1yıl içinfe pert oldu aradık küffr etiler bize gelmicez dedi 

(5,198 puan) tarafından

Anliyorum canim evet haklisin ama genelleme yapmak dogru degil bence cunku nice suriyeliler var tertemizler masaAllah 

0 oy
(1,974 puan) tarafından

Allah'ım bu ne böyle yaaaa🤢🤢🤢🤮🤮🤮

0 oy
(4,460 puan) tarafından

Belediyeye ya da zabıtaya şikayet et bekleme. Whatsapp grupları oluyor belediyelerin şikayet hattı. Fotoğraflarını da çek şikayetlerini de yaz. Daha önce uyardiginizi ama onun düzelmedigini  yaz. Sağlık olarak tehlikede olduğunuzu da  yaz.

0 oy
(6,724 puan) tarafından

Zabıtata şikayet et gelip uyarırırlar korkar belki bir daha yapmaz

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 787 göst.
23 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Expertmom (1,000 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 732 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde linaaras (1,403 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,155 göst.
19 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Ecrin in annesi ❤️♥️ (945 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 671 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Hfee6oolhddd5u (99 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,635 soru

24,113,656 cevap

333,102 kullanıcı

...