Selamun aleyküm kardeşlerim kızım bugün 3 gün oldu karın ağrısı şiddetli ağliycak derecede mide bulantısı kusma ve tuvaletini kesinlikle yapamıyor hastanede yattimiz sürede hiç sorun olmadı doktor hareket etmese bağırsaklar terar düğümlenir dedi ama ben çok üstüne düştüm çok yürüttüm hareketli bi çocuk sade kussa midesini üşütmüş diycem ama karın ağrısı ve kabızlık 3 üde olunca bağırsakları tekrar mı düğümlendi acaba en yakın tarif pazartesi gününe randevu aldım çok korkuyorum kızımın ağrısı şiddetli hiç böyle ağrıdan ağlamadı çıktı çıkalı uyurken bile yüzü ağlar gibi ağrıdan zor uyuyor burdaki acile asla gitmek istemiyorum hiç bakmadılar o zamn da çünkü aynı doktora götürecem inşallah sizce kötü bişey var mıdır çok korkuyorum morleim bozuldu yemek bile yemedim kızım iki lokma zor yedi ağrıdan 😥 aynı şeyler tekrar olmaz inşallah dogdundan beri bağırsakları düğümlenmiş hani acaba ameliyattan sonra tekrar mı aynı oldu kafayı yicem
Ambulansı ara bu halde bekletme çocuğu
Çocuğuna bir şey olsa hava soğuktu bir çocuk vardı demiştim diyip için rahat edecek mi? Apandist önemli bir konu. Neyin ikna etmesini bekliyorsun. Hiç gelemeyecek olursan sabaha kadar hastanede bekle sabah dolmuşa gel. Öbür çocuğunu babasına bırak. Bekleme daha fazla.
Ay sevgi ne anlatıyorsun ya durumun ciddiyetinin farkında mısın ihtimali bile kötü olacak şeyler mi söyleyeyim sana giydir ikisini de ara ambulansı. Sonra burada ah vah mı etmek istiyorsun
Eslem 01 aynı şehirdeyiz. Dışarısı da buzluk bir soğuk değil. Abartma istersen çocuğu inşallah götürmüşsündür. Hava gayette iyi dışarıda
Ya inanamıyorum hava soğuktu da kocam yoktu da 2 çocukla gidemem vs vs alırım öbür çocuğu da yanıma alır arar ambulansı götürürüm ya bahaneler arkasına sığınmayın inşallah götürmüşsündür çocuğu yazık ameliyat oldu normal mi sence
Götürdük kardeşim daha şimdi geldik kan aldı temiz dedi filim çekti kaç senedir çocuk doktoruyim ama ben cerrah değilim dedi kendi doktoruna götürün dedi burda ameliyat olmamış neden oraya gitmedin dedi polikinliğe götürün dedi evladımi götürmiycek kadar vicdansız değilim kızlar hava bize göre soğuk değil ama oğlum da sesi kısık grip onuda düşünmem lazım ev sahibi sonradan aklıma geldi ona söyledim sağolsun götürdü
Küçücük çocuk bu kadar acil durumda iki gün randevu mu bekleyecek şimdi ? Aciller acil durumlar için var
Acil var yakın ama çok eminim yatış verecek anlamiycaklar kızımı daha beter edecekler yattimizda yaptıklari gibi onalra asla güvenmiyorum 😥
Aciller iyi değil biliyorum ama aciklik olup ambulansla gidip gece yarısı ameliyata alınmış insanım ben ve ölümden döndüm ve zamanında müdahale edilmese idi ölürdüm o yüzden gitmek en doğru çözüm
Aleyküm selam rahmetullahi ve berakatuhu kardeşim benim bence hiç beklemeden acile git doktora anlat durumu daha önceden ameliyat oldu diye söyle muhakkak yardım etmek zorundalar geç kalmadan hastaneye gidin gülüm iki gün boyunca garibim dayanamaz
Hastane aşırı uzak şuan için gitme imkanımız yok dolmuşla bile 3 dolmuş ve kaç saat sürüyor pazartesi dolmuşla gidecez saat 9 buçuğa aldım elime kova aldım yanına oturdum her an kusuyor belli olmuyor ama tuavjetinj yapamadı için kusuyor burun akıntısı boğaz enfeksiyonu yok bide buraya yakın olana gitsem tekrar yatış verir yine birşeyden anladıkları yok tm bakarlar ama ne oldunu bilmiyorlar film çektikleri halde insan güvenemiyor
İşte kendin demiyor musun bağırsaklari düğümlenmis olabilir diye bunu doktora da söyleyin kısa bir süre önce ameliyat oldu apandisit ameliyatı diye sonra doktorun dediklerini söyleyin üç gündür tuvalete çıkamıyor diyin onlarda o kadar da abtal olamazlar herhalde müdahale ederler çocuğun kendisi söz konusu normal grip değil bu
evde cocugu oyle tutman mi yakindaki hastaneye gitmen mi mantikli
Ne olursa olsun hiç beklemeden hastaneye git canım.
Allah korusun bı sıkıntı olur vicdan azabı çekersin.
Yakın olanda yatmıştı bizi sevk ettiler anlamadılar ne oldunu o yüzden gitmek istemiyoruz kendi doktoru uzak ama biliyor neden olup olmaidni 1 hafta yattık anlamadılar sevk ettiler
En azından bi muayene ederler.sıkıntı varmı yokmu bakarlar.Ameliyat olmuş kızın biseyi yok diyip göndermezler herhalde
Gitme imkanın yokmuş en azından ambulansı ara canım gelip baksınlar
Hastaneden geldik şimdi kızlar kan temiz dedi filimde de bişey var mı yok mu bilemem dedi tomografi çekti röntgen çekti ameliyat oldu doktora polikinliğe gidin dedi eve geldik lamvan vs yapın dedim ameliyati yeni olmuş çok zararlı kesinlikle lavman olmaz dedi
Çok geçmiş olsun 🌸
Pazartesi kendi doktorunuza götürürsün inşallah
Canım Sen niye ona yok buna güvenmiyorum diyorsun sen iyileştir o zaman. Ya geç kalıp geri dönülmez bir hasar kalırsa çocukta.
canım adana öyle buz değil evet soğuk ama değil. hemen acile gidiyorsun. beklersen daha kötüsü olabilir.
Daha bugün cumartesi iki gün çocuk nasıl dursun ağrıdan hiç arabası olan komşun yokmu canım rica etsen sizi bıraksalar hastaneye
Ev sahibine söyledim Acile gidiyoruz şimdi yatış veririse o hastanede yatmam sadece film için gidceem mecbur yatış verirse ameliyat oldu hastaneye gidecem
Gidince başında geçen herşeyi doktora anlat o zaman kızına ona göre bakarlar seni anlarlar yatması gerekiyorsa yatsın korkma sakın Rabbim şifalar versin inşallah
Acile gitmen lazım canım seni anlıyorum 2 çocuk yol uzak hava soğuk vs demişsin ama keşke dememek için gitmelisin acil bir durumu olabilir
Şuan gidiyoruz ev sahibim yakın olana götürecek
Sonucu bildir canım Allahım şifa versin inşallah
İlk hastane anlamadı diye düşünme. Sonuçta ortada bir ameliyat var. Şuan acile gittiğinde nereye neden bakacaklarını biliyor olacaklar öyle değerlendirecekler. Bile isteye bekletmiyorsun en çok senin canın yanıyor biliyorum ama yazık evladına da bence acile gidin. Çok geçmiş olsun
daha iki gece bir gun var o cocuk oyle beklemez gotur sen acile
Gecmis olsun haberdar edersin
Ambulansı ara sevgi bekleme lütfen. Karın ağrısı normal değil
Evdeki çocuğu eşine bırak doktora götür ya da sen evde kal eşin götürsün eve dönerken eşin bir yolunu bulur ya çok üzüldüm Allah'ım inşaallah kötü birşeyi yoktur. Rabbim şifa versin tez vakitte
Bacım sana daha öncede yazdım benimde kardeşim bu ameliyatı oldu çocuk doğduğu günden beri sürekli ameliyatı oldu bunlar belirtileri hemen götür
Sevgi bak şehirhastanesine git sevk etsinler orda bu vakalar çok diğer hastaneler anlamazlar
İnşallah öyle olmaz canım yaa ne oldu gittin mi hastaneye ne dediler
Acile götür bağırsak düğümlenmesi tekrar edebilir onlar sevk verir. Allah korusun kötü sonuçları olabilir. Bekletme
Acilde anlamayacaklar ne demek? Ameliyat sürecini rahatsızlığını anlat. Mis gibi anlarlar. Anlamazsalar o diplomayı alamazlar. Hadi bizi de endişelendirme burda git bekleme.
Canım çocuğu goturebilirsen al şimdi götür.yakin zamanda ameliyat oldu nolur normal elimizdeki cocuk. Sen yakin zamanda ameliyat öyküsünü bağırsak dugumlenmesi öyküsünü ve akabinde bu şikayetleri söylersen ona göre davranırlar belki sevk ederler ama en azından dediğinde öyküsünü bi görüntüleme yaparlar durum ciddi mi diye.
Kesinlikle götür canım
Senin kızınin acaba göbeği düşmüş olabilir mi göbek düşmesini bilirmisin benimde kusma karın ağrısı cokdi doktolar hic anlamaid nir kadın göbeğin düşmüş dedi kadın yaptı bütün şikayetlerim kesildi xnm
1,453,561 soru
23,859,329 cevap
320,293 kullanıcı