Kizlar çocuklarım küçük ve sorunlu sizce kaçta calistirsam sorun olmaz
Ben birinci katta oturuyorum oğlum en geç 21.30 22.00 de uyuyor saat 20.00 de böyle küçük süpürgem var fantom çok ses çıkarıyor o diye büyük çalıştırmakta yorucu oluyor 8 de etrafı toplar şöyle oğlumun döküntülerini süpürürüm en geç yukarıda yaşlı teyze ile dede oturuyor ayıp olmasın onlara diye zaten özür dilemek için kek falan yapıp götürmüştüm sağolsunlar Allah bin kere razı bebekli evin kusuru olmaz estağfurullah dediler ama ben yinede insanların iyi niyetini suistimal etmemek adına en geç 20.00 de toplar süpürürüm yani TOKİ de oturmuyorum ama insanlık her yerde insanlık diye düşünüyorum
Bence sabah 10 akşam 8 arası iyi
Dokuzda olmaz mi
9 geç olur 8den sonra bile yapma bence gırgırla idare edersin
Hangi şehir canım
Sabah 9 aksam 6.
Soyle dusunuyorum bina da tadilat vs olsa da bu saatler araliginda calisiliyo genelde. 9 oncesinde cogu insan uyuyo 6 dan sonra da herkes evinde dinlenme moduna geciyo isten gelen oluyo.
Toki, site veya herhangi bir yerleşim farketmez. Bence en geç sekiz olmalı. Ama tabi benim alttakiler üsttekiler mübarek gece bile açtığı oluyor. 22 dairelik blok binadayız. Çamaşır makinesi filan en geç akşam 10 belirlendi(GUYA)!!
Sadece tokide değil her yerde sabah 10 akşam en geç 7/8 dir
Kuzenim tokide oturuyo haftaici 10 hafta sonu 12den once yasak demisti
Hergün geç saatte olmadığı sürece bizim binada kimsede sorun yapmaz mesela akşam 9 da olabilir eğer bardak tabak kırılırsa gece 12 yi geçmediği sürece süpürge açabilirim
Akşam yediden sonra çok çok mecburi haller dışında çalıştırılmamalı insanlar işten gelip dinleniyorlar süpürge sesi mı dinlesinler
Sabah
En erken on hafta sonu ise daha geç
Bence en geç 20:30 olmalı sonrası hoş olmaz canım
1,466,824 soru
24,035,774 cevap
328,919 kullanıcı