+3 oy
68 göst.
Diğer kategorisinde (303 puan) tarafından

Kizlar oğlum 6. Aya gircek doğduğundan beri kusuyo ve son 2 aydır yüzü boynu çok kizariyo doktor evolvia Ar mama verdi o biraz geciriyo ama nereye kadar öyle olucak alerji testimiz temiz çıktı sizinde yüzü böyle kizariyomuydu Pütür Pütür ek gıda nasıl olcak bilgilendirirmisiniz

image

3 Cevaplar

+1 oy
(9,079 puan) tarafından

bebek oturmaya basladikca mide kapakcigi gelisecek ve kusmasi azalacak .  10 ayda kurtulduk o nalet reflu illetinden bana ikinci covugu asla yapmam dedirten ilk sey reflu idi:)) dusman basina cok zor bi dert bu reflulu bebek gercekten zor bir surec. ek gida surecinde oturmaya dik durmaya baslayacak reflu yastigi kullaniyormusn bilmem onla cok daha rahatlamisti kizim . hatta 7 aydan sonra sigmadi reflu yastigina ben onu park yatagin yataginin altina koyup egim yaptim . park yatagini da egimli kullandik yani 2 yasa kadar. korkuma reflu olur gene diye . basi yukarda egimli yatsin

(9,079 puan) tarafından

yuzdeki puturcuk de mamaya yeni gectiyseninz belki tepki veriyordur vucudu. yada opulmekten falan olabilir yada senin yedigin bisey dokunmus alerji yapmis olabilir sutten gecebilir yada bebis tadimlara basladiysa tattirdigin sey dokunmuatur

(303 puan) tarafından

Mamayı doğduğundan beri veriyorum ve bebegimi öpturmuyorum canım son 2 aydır böyle sonradan mama alerji etmiş olabilir galibq çok kusan bi bebek doktorun verdiği mama yapmamıştı aslinda

-Reklam-
0 oy
(2,971 puan) tarafından

3 aylik benimkide reflu var ama yüzü oyle olmadi 

(303 puan) tarafından

Yaaa benim niye boyleki testte yapıldı temizdi sonuclari

(2,971 puan) tarafından

Bilemedim tahriş mi oldu acaba günde 3 defa 3 cc dedi doktor bize  üstelik 

(303 puan) tarafından

Bilmiyorum ki canım ultrason tahliller yapıldı temizdi en son ilaçlı makimaya girdi gidicez bakalim sonuc için inşallah temiz çıkar.boyle görünce insan çok kötü oluyo

0 oy
(3,120 puan) tarafından

Kızımın ilk 3 ay çok yoğun reflüsü vardı. Çok fazla kusuyordu. Sonra birden kendi kendine kesildi. Ama hiç bu şekilde yüz kızarıklığı olmadı.

(303 puan) tarafından

Anladım canım benimki neden böyle acaba

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
7 cevap 96 göst.
+1 oy
4 cevap 108 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.