+3 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dün bir tane güzellik merkezi indirim yapmış 2 bölge 5000 TL ben bacak ve özel bölge tercih ettim yapay zeka ile geliştirilmiş makine ile işlem yapılacakmış bilmiyorum daha önce duyanlarınız var mı uygulayan seans alan var mı benim için lazer epilasyon bir ihtiyaç oldu artık sürekli kuaföre para vermektense lazer epilasyon yaptıran arkadaşlar memnun kaldınız mı siz hangi makine ile ne kadara yaptırdınız gerçekten memnun kalanları yazabilir mi

4 Cevaplar

+2 oy
(553 puan) tarafından

Ben diode diye bir cihaza gitmiştim pişmanım hemde 10 Sean geri geri cikiyor keşke alexandrite cihazina gitseydim.

-Reklam-
+2 oy
(1,524 puan) tarafından

Yapay zeka makinesini yapicak yani insan olmayacak mi?

Alexandrite en iyisi biliom

tarafından

Yok cnm uygulayacak kadın ama makine yapay zekalı bilmiyorum ki 

+2 oy
(3,468 puan) tarafından

Orijinal buz lazer için 8 seans 4 bölge 16.500 ödemiştim. Hamileliğimden dolayı seanslarım şimdilik askıda. Bu dediğim fiyatlar ekim ayı için geçerliydi.

(1,524 puan) tarafından

Gayet iyi bence nerede acaba

(3,468 puan) tarafından

İstanbul Başakşehir'de dçy klinik 

+1 oy
(6,045 puan) tarafından

Ben 2019'da gittim COVID öncesi. O zaman yapay zeka falan yoktu sadece zeka vardı 😀 Ta o zaman kuruyan tüyler hâlâ çıkmadı. Şimdi tekrar düşünüyorum ama evde kendim cihaz alıp yaparım gibi baya azaldı çünkü. 

(1,524 puan) tarafından

Bence evde yapma işi boş iş o tuyleri bir daha jiletle almak gerekecek öylede bende kalinlasiyo bir anlamı yok yani

(6,045 puan) tarafından

Kullandığın cihaza bağlı bence. Şimdiki cihazlar baya iyi diye duydum. Bir de benim gibilere fayda eder belki benim çok az kaldı çünkü 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 163 göst.
0 oy
4 cevap 148 göst.
+2 oy
4 cevap 73 göst.

Kategoriler

1,475,111 soru

24,149,486 cevap

334,835 kullanıcı

...