+4 oy
415 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,651 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz Akşama menüde neler var neler yaptınız yapacaksınız 

Bugün çok tembelim yemek yok bu saat olmuş iş yapmadım 🥺 

Ama keyif yapmaya devam minigim uyudu büyüğüm salıncağıni buldu kıramadim demokraside cagreler tükenmez 😀

image

image

9 Cevaplar

+2 oy
(163,237 puan) tarafından

abiboyum dogum gunune davetli onu goturcem aksama buzlukda doner etim var onla ya durum yapcam yada pilav ustu karar veremedim

(6,651 puan) tarafından

Pilav üstü yapp sevda daha doyurucu olur 

(163,237 puan) tarafından

tm busum oyle yapim 👌👌👌

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Tarhanam var

Kuru fasulye var

Pilavım kaldı sadece

Salata yaparım bide

Allah bereket versin. Post açmıştım görmedin galiba 🤣 senin enerji buraya gelmiş heralde 🤣

Kızım uyandı öğle uykusundan piknik yapıyoz 🤭😀

(6,651 puan) tarafından

Görmedim canım torba açılmış benim mümkün olduğunca az hareket ediyorum ki eşim gelene kadar idere etsin uzak bugün gelip degistiremiyor

tarafından

Ah bacı zorlama kendini boşver

(6,651 puan) tarafından

Boşver dim bugün luk 😀😀.  İşlerim hep yarım kaldı 

tarafından

Senin canın sağolsun kız 🤭

+1 oy
(7,031 puan) tarafından

İşler bitti çöp atıldı bebelere biseylar hazırlarım akşama kızartma yaparim içim Cook sıkkın ...bebeleri mutlu etmek için herzamn bir yol bulunur😂😂

(6,651 puan) tarafından

Hayrola canım niye sıkkın 

(7,031 puan) tarafından

Hiç bilmiyorum sıkıntıdan kolum cekiliyo resman 

(6,651 puan) tarafından

Rabbim ferahlık versin inşallah 

+1 oy
(5,261 puan) tarafından

Dun temizlik yaptim bugun sadece toparlama yaptim evi az bi isim var yagmur ciseliyor bnde buzluktan baget cikarcam kizartcam sehriyeli bulgur pilavi ve salata yapicam canim 

(6,651 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım 

+1 oy
(6,788 puan) tarafından

Oglumun kahvaltisini yaptirdim sporumu yaptim annem geldi ben kendi kahvaltimi yaptim annem oglumu oyaliyor ben mutfak dolaplarini silicem simdi aksam babam kardesim annem de olcak patates oturtma , közleme, pilav, mercimek corbasi yada eriste alip gelicem yesil mercimekli eriste corbasi salata yaparim onlar onu yer benim dünden kapuskam var ben kapuskadan devam 🤣🤣

(6,651 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım 

+1 oy
(4,483 puan) tarafından

Kiz busra bu cocuk ayni sen masaAllah ben dun tekizlik yapmistim sozde normalde hergun yapmam ama aksama bizim cocuklar geldi ne pisireyim soylemesi ayip et cikardim tavuk cikardim da doner yaptim butun dolaplar tezgah yag icinde kalmis bulasik makinasina doldurdum yorgundum valla dayanamadim gittim yattim salonda daginik kalmis sabah uyandik cocuk kakaolu sut icti son yudumu fazla geldi tukurdu yatagin icine patates kizartmasi istedi bi de ustune hadi nasil temizlemiceksen temizleme su evi Allahtan esim gunduz haftasinda evde yok cocuga kahvaltisini verdim o ara bi kahve ictim camlari acip havalandirdim o arada da direk yatak odasina gectim nevresimleri soktum makinaya attim mutfagi hallettim yemegi pisirdim dunden yogurt corbam vardi esimde pirasa istedi buzluktan hemen onu koydum ocaga o da cikti aradan simdi cocugu yediriyorum camasirlar cikti balkonu yikayip camasir sercem salona gececem sonra daha kombi bozulmus kaynim tanidik var ona bi baktirayim demis kucucuk bi parca degisecek 2500 tl istemis biri esimde hep oyledir diys anlasmis kaynim arkadasina 900e hallettirecek nasipse 

(6,651 puan) tarafından

Hallederler inşallah 

+1 oy
(22,827 puan) tarafından

Aleyküm selam datlım miniğe maşallah büyümüş sarı prens 🥰🥰 evdeyiz valla çocuklarla işler bitti akşama bi bulgur pilavı salata yapaarım birazdan kahvemi yaparım sen nasılsın sağlık durumun bebeğin nasıl

(6,651 puan) tarafından

Rabbime şükürler olsun canım hepimiz iyiyiz sen nasılsın  büyüdü çok şükür 

(22,827 puan) tarafından

Elhamdülillah büşram 😍😍

+1 oy
(1,124 puan) tarafından

Aleyküm selam canım bende daha ne yemek yapacağım karar vermedim işleri bitirdim yenice oturdum . Afiyet olsun .

bu kadar sigarayı kim içiyor 🫣 

Geçen seneye kadar benim kızımın salıncağı da aynı seninki gibi balkon demirindeydi saklandıkça duvara çarpa çarpa kırıldı gitti.simdi içeri yaptık orada sallanıyor sıpam 😊

(6,651 puan) tarafından

Hepsi bana ait evde tek icici benim  çocuklar ayaktaysa kısadan içiyorum iki dakika iç içeri gir ama çocuklar uyuduysa veya eşim  evdeyse keyif yapacaksam uzunundan içiyorum  

Mecbur stoklu gidiyorum 2 cocukla çıkıp alması zor oluyor bana her markette benim içtiğim sgra bulunmuyor 

(1,124 puan) tarafından

Anladım canım 

0 oy
(7 puan) tarafından

Et sote

Pirinç pilavı 

Salata ya da cacık olucak inşallah 😊

(6,651 puan) tarafından
+1

Ellerine sağlık canım 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 640 göst.
+3 oy
3 cevap 243 göst.
17 Mart 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Duyguu27 (7,258 puan) tarafından soruldu
+4 oy
15 cevap 1,143 göst.
+1 oy
11 cevap 616 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,651 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,484 soru

24,002,781 cevap

327,451 kullanıcı

...