+3 oy
121 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (260 puan) tarafından

İkinci el dolaptan aldım Hortumu var ama hijyenik açısından yenisini almak istiyorum. Kendi sayfası dışında bulamadım. Eczanede vs satilir mi bilgisi olan 

4 Cevaplar

+1 oy
(5,405 puan) tarafından

Düzgün temizlersen bir şey olmaz zaten süt memeden direkt biberona ya da süt sağma poşetine doluyor. hiçbir şekilde o hortumla temas etmiyor. 

illa bakacam dersen lansinohun kendi sitesinden iletişim kısmına gir, mail at yedek parça nerden temin edebilirim diye

(260 puan) tarafından

Süt gitmediğini bilmiyordum öğrenmiş oldum. Kaynattim bugün aslında ama gelmiyorsa yeterli olabilir kaynatmam teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(2,730 puan) tarafından

Sitesinden belki yedek parça şeklinde bulabilirsin ama hortumlarla alakası yok yani oraya süt gitmiyor

(260 puan) tarafından

Sitesinde buldum evet teşekkür ederim 

+1 oy
(3,917 puan) tarafından

Hortumunu hijyenik olmali 😁

(260 puan) tarafından

Hortum çok ince içini yikayamiyorum ikinci el olunca diğerler malzemeleeri kaynattim deterjanladim fircaladim. Ama içine süt gitmiyormus süt kalıntısı vs kalmışsa die ama öyle birşey yokmuş. 

(3,917 puan) tarafından

Gitmiyor ordan sadece hava pompaliyor bendede varda

0 oy
(856 puan) tarafından

Ne kadar a aldın cnm bende satmayı düşünüyorum. Eşim izin vermiyor gercide olsun fikir alayimm on gün anca kullandım oda çocuk hastanede yattı sonra kullanmadım hiç tertemiz 

(260 puan) tarafından

Genelde bin TL ve üstü ben 800 denk geldi aldım canım çift başlıklı yedekliydi . 2 ye falan da satanlar var az kullanılmış ve hiç kullanmayanlar. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 134 göst.
0 oy
2 cevap 167 göst.
7 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Papatya iaa (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 109 göst.
0 oy
4 cevap 302 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,024 soru

24,148,197 cevap

334,765 kullanıcı

...