+3 oy
614 göst.
Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından

Cinsiyet yaşayan varmı doktorun bana erkek dedi ama bı göstermedi dedi tatmin olamadım başka yerede gidecem ama yanılma yaşayan varmı diye merak ettim 

3 Cevaplar

0 oy
(6,777 puan) tarafından

Yanılma payı illaki vardır kız bebek hazırlığı yapıp erkek doğuran bir çok tanıdığım var 

(164 puan) tarafından

Başta bir bacağı kapalı dedi bende ekrandan izliyordum üni hastanesinden girdim ama ayrıntılı ultrason renkli değildi ilk bı baktığında erkek dediler degilmi dedi bacak arası falan kapalıydı bende ayrintiliya kadar öğrenmek istemedim dedim kafam karıştı benim 

tarafından
+1

Kız büüüş tam postuna yazdım ne ara gizledin bee.🤣

Sırf o yüzden ortak renk aldım kıyafetleri. Doğduktan sonra kendi rengini aldım 🤣

(6,777 puan) tarafından

Ben gizlemedim ki 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

(6,777 puan) tarafından

Ara ara postlarim kapatılıyor 

tarafından

Allah allah yazdım baktım yok 🤭

-Reklam-
0 oy
(3,990 puan) tarafından

Ayrıntılı ultrasonda genellikle kesin oluyor ama doktor kendinden emin değilse demek ki yanılma payı da olabilir. Ama erkek dediyse, bunun yanılma ihtimali az oluyor. 

0 oy
(4,145 puan) tarafından

Detayli da şeyini görmeyen doktordan hayir gelmez ben sana diyeyim 

(164 puan) tarafından

Bnm anlamadım organına bakmadan erkek mi dediler dedi sonra bacak açmıyor dedi uğraştı erkek dedi ama beni tatmin etmedi benim diğer iki oğlumda hemen organını göstermişlerdi ayrıntılida organına bakmadan nasıl erkek mi dedi sonra uğraştı görmek için kafamda sorular belki kız istedigimdendir sağlıklı sıhhatli olsunda tabi onceligim o insan düşünmüyor degil

(4,145 puan) tarafından

Kiz ben detaylida girdimde kalp kapakcik dahil herseyi gordumde bu adam bir pipiyimi göremedi nasil doktor ki o  yada ultrasyon aletimi kötü acaba.

Benim.dpktorum daha 11 haftada dedi erkek diye

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 263 göst.
0 oy
6 cevap 426 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cemre naz (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 288 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde neslihanakyildiz (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 194 göst.