+4 oy
201 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (1,443 puan) tarafından

image

ilk oğlum 5 yaşında o doğmadan önce durumumuz yoktu alamadım, sonrada sıra buna gelmedi zaten.

şimdi 6 aylık hamileyim almalımıyım kızlar gerekli mi sizce 

12 Cevaplar

+3 oy
(2,303 puan) tarafından

Benimde ikinci gebeliğim kesinlikle çok gerekli bizde daha yeni sipariş verdik. Arkadaşım hep kullandı ilk çocuğuyla ilgilenirken diğeri burda uyuyodu. İki çocuklu anneler için çok gerekli bence. Birde gazlı kolik bir bebe olursa diye bende risk almadım öğrenir öğrenmez verdik sipariş. İlk kızımda da almak istemiştim ama ilk kızım çok uyumlu hep uyuyan gazsiz bir bebekti gerek yok dedim 

(1,443 puan) tarafından
+1

Hem kolik hem alerjik bı bebekti oğlum keşke o zamn ona alsaydım diyorum nasip tabi şimdi 7 ay gazı sürmustu oğlumun. Şimdi de oğlum olcak rabbim izin verirse gazlı mı olur hiç bilmiyorum

-Reklam-
+3 oy
(1,591 puan) tarafından

Ben almak istedim ama en fazla 4 ay binerdi benim bebeğim kilosu fazlaydı biraz taşımazdi satmayida beceremiycegimi bildiğim için almadım çok istiyorsan al ama içinde kalmasın 

(1,443 puan) tarafından
+1

Doğduğunda mı fazlaydi kilosu sonradan mı aldı 

(1,591 puan) tarafından

Doğduğunda normaldi sonradan hızlı gelisiyorlar canım hiç giydirmeden kıyafetleri bile küçüldü ilk doğumumda eşim yurt dışındaydı bebek arabasını kaynanamlar ikinci el almıştı içime dert olmuştu ikincide sıfır aldım içimde kalmasın diye içinde kalmasın istiyorsan almalısın 

+2 oy
(6,643 puan) tarafından

Kuzenim hep kullandi is yaparken bende klasik olan vardi bende onu cok kullandim hatta ikinci cocugum olursa yeniden almak zorundayim demirleri yamuldu cunku oglum onda uyumayi cok severdi

+1 oy
(1,973 puan) tarafından

Okadar gereksiz ki aldım aynısından evde duruyor bebegim şuan 1 yaşında ve 3 4 defa anca kullandık bunu bunun yerine sallanmayan ana kucakları varya alt kısımları demir zıpzıp zıplıyor hani ondan alın ben ondan aldım ve 8. Ayına kadar nerdeyse kullandık 

+1 oy
tarafından

Kesinlikle gerekli 10 ay kullandım elim ayagım oldu resmen bu modeldi benimkide oğlum çok sevdi ama kucağı sayesinde rahat bi nefes aldım

+1 oy
(2,366 puan) tarafından

Bende 33 haftalık hamileyim iki gün önce bunun aynısından sipariş verdim aslında çok gerek duymazdim ama küçük kızım var hem onunla ilgilenmek hem bebek biraz işimi kolaylaştırır diye düşündüm kullananların yüzde 90ni memnun etrafımda 

+1 oy
(22,354 puan) tarafından

Bence almalısın bunun aynısından kardeşim aldı eli kolu oldu resmen ankarada tek başına bebeğe bakıyo uzak bize bu baya iyi oldu

+1 oy
(3,811 puan) tarafından

Ben böyle bir şey almadım kullanır miyim kullanmaz miyim bilemedim marketten fonksiyonsuz ucuz bir şey aldım ama elim ayağım oldu diyebilirim. 6 ayına kadar da kullandık. Mutfakta iş yaparken camaisr kutlarken falan koyup yanımda götürüyorum wc giderken bile buna koyup arkasını çevirip kapıya koyuyordum oğlum beni görmeden durmuyordu da 🥲 tuvaletini de en rahat bunda yapiyordu koyar koymaz ıkinmaya basliyordu yani alin aldırın çok pahali olmasına gerek yok 

+1 oy
(180 puan) tarafından

Her bebek sevmiyor maalesef. Benimki ilk aylar kendini bilmezken kaliyordu sonra etrafa ilgisi arttikca nefret etti. Baglanmaktan kisitlanmaktan hic hoslanmiyor zaten o yuzden kundak bile sevmedi yapamadim. Hantal kocaman birsey bir de evde yer kaplamak disinda birsey yapmiyor su an.

(1,443 puan) tarafından

İlk oğlumun gazindn çok çektim bakalım alabilirsem bunda alırım 

+1 oy
(254 puan) tarafından

Normal puset iş görüyor.iki bebeğimde de almadım.zaten 4 kilo doğdular.fazla kullanmam.sevmez diye almadım.

(1,443 puan) tarafından

Benim ilk oğlum çok gazlı bı bebekti keşke onda alsaydım diyorum nasip bakalım bunda alabilirsem artk

+1 oy
(29,863 puan) tarafından

Elektrikli olmayan normal olandan almayı düşünüyorum bnde iş yaparken fln yanımda koymayada kararsızm bakalım 

+1 oy
(1,274 puan) tarafından

Bu kullanışlı mı bilmiyorum da canım ben bunu kullanıyorum oğlum 8 aylık olmak üzere hala kullanıyorum hem yerden olduğu için düşme riski de çok yok severek kullanıyorum işime çok yarıyor 

image

(1,443 puan) tarafından

Fiyatı ne kadar 

(1,274 puan) tarafından

Ben burdan bi mağazadan almıştım 1.250 TL Di Canim trendyolda var 1.800 TLye

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 110 göst.
4 Mayıs 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Busrabusra0 (939 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 66 göst.
+2 oy
11 cevap 187 göst.
+2 oy
7 cevap 139 göst.
11 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,558 soru

23,922,220 cevap

323,552 kullanıcı

...