şimdi 6 aylık hamileyim almalımıyım kızlar gerekli mi sizce
Benimde ikinci gebeliğim kesinlikle çok gerekli bizde daha yeni sipariş verdik. Arkadaşım hep kullandı ilk çocuğuyla ilgilenirken diğeri burda uyuyodu. İki çocuklu anneler için çok gerekli bence. Birde gazlı kolik bir bebe olursa diye bende risk almadım öğrenir öğrenmez verdik sipariş. İlk kızımda da almak istemiştim ama ilk kızım çok uyumlu hep uyuyan gazsiz bir bebekti gerek yok dedim
Hem kolik hem alerjik bı bebekti oğlum keşke o zamn ona alsaydım diyorum nasip tabi şimdi 7 ay gazı sürmustu oğlumun. Şimdi de oğlum olcak rabbim izin verirse gazlı mı olur hiç bilmiyorum
Ben almak istedim ama en fazla 4 ay binerdi benim bebeğim kilosu fazlaydı biraz taşımazdi satmayida beceremiycegimi bildiğim için almadım çok istiyorsan al ama içinde kalmasın
Doğduğunda mı fazlaydi kilosu sonradan mı aldı
Doğduğunda normaldi sonradan hızlı gelisiyorlar canım hiç giydirmeden kıyafetleri bile küçüldü ilk doğumumda eşim yurt dışındaydı bebek arabasını kaynanamlar ikinci el almıştı içime dert olmuştu ikincide sıfır aldım içimde kalmasın diye içinde kalmasın istiyorsan almalısın
Kuzenim hep kullandi is yaparken bende klasik olan vardi bende onu cok kullandim hatta ikinci cocugum olursa yeniden almak zorundayim demirleri yamuldu cunku oglum onda uyumayi cok severdi
Okadar gereksiz ki aldım aynısından evde duruyor bebegim şuan 1 yaşında ve 3 4 defa anca kullandık bunu bunun yerine sallanmayan ana kucakları varya alt kısımları demir zıpzıp zıplıyor hani ondan alın ben ondan aldım ve 8. Ayına kadar nerdeyse kullandık
Kesinlikle gerekli 10 ay kullandım elim ayagım oldu resmen bu modeldi benimkide oğlum çok sevdi ama kucağı sayesinde rahat bi nefes aldım
Bende 33 haftalık hamileyim iki gün önce bunun aynısından sipariş verdim aslında çok gerek duymazdim ama küçük kızım var hem onunla ilgilenmek hem bebek biraz işimi kolaylaştırır diye düşündüm kullananların yüzde 90ni memnun etrafımda
Bence almalısın bunun aynısından kardeşim aldı eli kolu oldu resmen ankarada tek başına bebeğe bakıyo uzak bize bu baya iyi oldu
Ben böyle bir şey almadım kullanır miyim kullanmaz miyim bilemedim marketten fonksiyonsuz ucuz bir şey aldım ama elim ayağım oldu diyebilirim. 6 ayına kadar da kullandık. Mutfakta iş yaparken camaisr kutlarken falan koyup yanımda götürüyorum wc giderken bile buna koyup arkasını çevirip kapıya koyuyordum oğlum beni görmeden durmuyordu da 🥲 tuvaletini de en rahat bunda yapiyordu koyar koymaz ıkinmaya basliyordu yani alin aldırın çok pahali olmasına gerek yok
Her bebek sevmiyor maalesef. Benimki ilk aylar kendini bilmezken kaliyordu sonra etrafa ilgisi arttikca nefret etti. Baglanmaktan kisitlanmaktan hic hoslanmiyor zaten o yuzden kundak bile sevmedi yapamadim. Hantal kocaman birsey bir de evde yer kaplamak disinda birsey yapmiyor su an.
İlk oğlumun gazindn çok çektim bakalım alabilirsem bunda alırım
Normal puset iş görüyor.iki bebeğimde de almadım.zaten 4 kilo doğdular.fazla kullanmam.sevmez diye almadım.
Benim ilk oğlum çok gazlı bı bebekti keşke onda alsaydım diyorum nasip bakalım bunda alabilirsem artk
Elektrikli olmayan normal olandan almayı düşünüyorum bnde iş yaparken fln yanımda koymayada kararsızm bakalım
Bu kullanışlı mı bilmiyorum da canım ben bunu kullanıyorum oğlum 8 aylık olmak üzere hala kullanıyorum hem yerden olduğu için düşme riski de çok yok severek kullanıyorum işime çok yarıyor
Fiyatı ne kadar
Ben burdan bi mağazadan almıştım 1.250 TL Di Canim trendyolda var 1.800 TLye
1,458,558 soru
23,922,220 cevap
323,552 kullanıcı