+1 oy
51 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar az çok beni burada bilen biliyor uzun zamandır buraya üyeyim çok defa sıkıntılarımı dertlerimi üzüntü mü paylaştım sağ olsun bazı arkadaşlar çok güzel tavsiyeler verdi Allah razı olsun çok zor günler geçirdim boşanma derecesine kadar geldim  ağladım hep sabrettim hep sabrettim hep dua ettim 7 sene ailesiyle yaşadım eşimi çok zor zamanlarda huzur yoktu rahat değildim eşim asla ayrı eve çıkmam diyordu asla asla ayrı ev senin babanın evi derdi hep bana zaman insanlara öyle bir değiştiriyor ki hiç beklemediğin anda hiç düşünmediğini anla Allah öyle bir kapı açar ki sen bile şaşırırsın çok şükür arkadaşlar çok zamansız çok zor zaman geçirdiğini Allah'ıma şükürler olsun 3 günde ayrı eve kendi evimize geçti inanmıyorum sanki rüya gibi evet tabii üzülüyorum ailesini yalnız bıraktım diye ama herkes sonuçta ayrı herkes annesi ve babasının yanında değil aynı mahalledeyiz gideriz geliyoruz da yani sizi demek demek istediğim ne olur yani her kavgada her tartışmada pes etmeyin boşanmayı çözüm olarak görmeyin arkadaşlar lütfen sabret yani dua edin Allahu Teala illa sabrının sonu selamet derler ya o da o mesele size sadece demek istedim mutluluğu huzuru sadece boşanarak aramaya....

1 cevap

0 oy
(996 puan) tarafından

Bu zamanda aynı evi bırak aynı sokak bile işkence. Sevindim senin adına Kurtulmuşsun

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 146 göst.
0 oy
4 cevap 617 göst.
29 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+14 oy
14 cevap 3,067 göst.
10 Şubat 2023 Diğer kategorisinde admin (165,698 puan) tarafından soruldu
+3 oy
2 cevap 128 göst.