+1 oy
94 göst.
Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından

Kızım 22 aylık gece hala sık sık kalkıyo emmek için o kadar düşkün ki emmeye gündüz de öyle hiç yakamı bırakmıyor sürekli emmek istiyor canım sıkıldı bıraktırmak istiyorum kıyamıyorum da hele banyo yaptı gün çocuk hiç uyumuyo ya nasıl bişey anlamadım milletin çocuğu banyo yapınca uyur benimki ki degişik komşunun üç aylık bebeği var gece bir kere kalkıyormuş benimki bi saate bi kalkıyo ben nerde yanlış yapıyorum

6 Cevaplar

+1 oy
(13,432 puan) tarafından

Tamamen meme alışkanlığı. Benimde ikiside memeden kesene kadar gece 10 defa uyanırlardı. Şimdi uyuyorlar

(210 puan) tarafından

Benimki de öyle

(13,432 puan) tarafından

Memeden kesince düzelecek. 22 ay küçükte değiş büyüdğkçe zorlaşıyor kes bence artık. 

-Reklam-
+1 oy
(3,883 puan) tarafından

Alışkanlık yapmış eğer kesersen uykusu düzene girer canım 

(210 puan) tarafından

Haklısın canım bazen kıyamıyorum da çok sevdi şeyi elinden almayı

(3,883 puan) tarafından

Öyle ama bı noktada mecbur bırakacak canım ha şanslı olursun kendiliğinden bırakır ona bişey diyemem ama diğer türlü hangi zaman olursa olsun yine sen bıraktırmak durumundasin aynı duyguyu yaşayacaksın:)

(210 puan) tarafından

Hiç kendi bırakacağa benzemiyor canım

+1 oy
(2,510 puan) tarafından

Artık 2 yaşına gelmiş canım anne sütünden alacağı faydayı almış bıraktırman lazım. Benim oğlum da biberon bagimlisiydi 24 saat elindeydi. Beşikte gözu kapalı bulurdu biberonu boş emerdi. Bir gecede oğlum biberon yok artık dedim nasıl olduysa bir daha aramadı ve geceleri hiç uyanmamaya başladı 

+1 oy
(6,745 puan) tarafından

Gece beslenmesini kesersen cnm artık kakmaz benim kizimda öyleydi kestim mama vermeyi artık hiç kakmiuir belki şu için kalkar oda tekrar yatıyor 

+1 oy
(1,343 puan) tarafından

Ah ahh o kadar ben ki.Benim kizimda 23 aylik aynisi yapisik memeye.Gece kirk kere uyanir emer bizimle yatar.Bende kiyamiyorum memeyi kemseye hem aramizdaki bu bağ bitsin istemiyorum hem de kriz anlarinda memenin sakinlestirici etkisini seviyorum.Nasil olacak bakalim 

(210 puan) tarafından

Aynı ya aynı bazen çok sıkıyo beni ama kıyamıyorum da

+1 oy
(785 puan) tarafından

Neredeyse 2 yaşına gelmiş artık yavaş yavaş emmeyi bıraktırabilirsin. Yatmadan önce karnını doyur güzelce her kalktığında emzirme,pışpışla uyusun.zamanla düzene girer inşallah 

(210 puan) tarafından

Demeyeceğim canım

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 140 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.
12 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Masal56 (189 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 356 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
+1 oy