Robot süpürge rahat oluyormu kızlar temiz süpürüyormu düşük fiyatlı süpürge alıp memnun olan varmı 2yaşında oglum var ve normal süprgeyle oğlumun hızına yetişemiyorum artık ben elindeki şeyi geze geze yiyor evde çok yoruldum en düşük fiyatı nedir bikgilendirirmisiniz
Bide elektirik faturasına çok yansıyormu
Bende bekleyim 2 . Geliyor hiç yetisemwywcegim
Allâh yardımcın olsun
Ben Philips kullanıyorum. Memnunum haftalık çöp biriken aparat mı deniyo onu fırcalarını yıkıyorum. Silmesinden memnunum. Dolap koltuk yatak altına girdiği için toz birikmiyo. Bende gün içinde salon ve mutfak için cok kullanıyorum. Robot yokken abartısız 5 kez süpürge açardım salon ve mutfağa şimdi elim ayağım oldu. Elektirik faturasına nasıl yansıyabilir ki telefon şarjı kadardır. Şarjı evi süpürmeden biterse istasyona gidip şarj olunca kaldığı yerden devam ediyor.
Bu nasıl sizce özellik olarak falan bilgilendi rebilirmisiniz
Canım bunlar he siliyo hem süpürüyo. Özel temizlik var telefona uygulama indiriyosun o uygulamadan seviyosun. Emiş gücü silme gücü ayarlanıyo. Normal silme dısında ben saat ayarladım o saatlerde kendi çalışıyo. Şarjı bitince istasyona gidiyo şarj dolunca kaldığı yerden devam ediyo. Aşırı olmayacak şekilde mesela terliğin üzerinden gelebiliyor. Birşey sıkışınca yada bir yerde kalınca uyarı veriyor hem telefona bildirim geliyor hemde sesle söylüyo
Bide ilk calısınca toz haznesi hemen doluyo detaylı temizlediği için
Yani marka ve kapasite olarak özellik olarak güzelmi bu
Güzeldir
Ben xioami s10+ modelini kullaniyorum. Gunluk supurme de oldukca basarili. Silme aparati var ama ben kullanmadim hic. Ben memnunum. En son fiyati 11bin civariydi. Faturaya cok yansimiyor. Her zaman geldigi gibi geliyor bize.
Anladım teşekkürler o marka hem iyi hemde fiyatıda normal gübi bakıcam
Kesinlikle almalısın roborock Q7 aldım çok memnunum girebildiği her yere girip temizliyor supurdugum eve tekrar açmıştım çıkan pisliğe toza inanamadim
Eminim öyledir ama benim bütçemi çoook aşıyor o markanın fiyatı
Bende fakir var. Pek memnun değilim. Değiştireceğim
Ya işte memnun kalmama ihtimalide var okadar para gittikten sonra tekrar alamamda ben
O yüzden memnun olmadığımı söylüyorum canım fakir alma 😅
Her çocuklu evde olmalı bence. Ben Arçelik kullanıyorum . Dün gece saat 2 de mutfağa geldim yerde ekmek kırıntıları vardı açtım temizledi. Günde bazen 2 defa açıyorum 3 çocuklu ev olunca çok işimi görüyor. Şuan hastayım iş yapacak halim yok çocukların yanına oturup açacağım.
Elektrik faturasını kabartmıyor.
Anladım teşekkür ederim
Bu nasıldır sizce rica etsem bakarmısınız
Karaca kullanmadım robotunu bilmiyorum ama elektronik aletlerinde çok şikayet var
Anladım teşekkürler
Benim basit bir modeli var hergün açıyorum memnunum ileride roborox marka almayı düşünüyorum
Şuankinin markası ve fiyatı ne
Fakir marka çok kuvvetli değil ama işe yarıyor 4 sene önce yatak alınca yanında yarı ücret ödeyip almıştım
3 yıl oldu robot süpürgem var ve harika bişey 2 kez bataryasinda sorun olduğu için değiştirmeyi düşünüyorum...
Bataryası degişmiyor mu
Değiştirdik ama bı sure sonra yine aynı sorun oldu..
Canım şöyle söyliyim bende hem robot hem dik sarjli var oglunun hızına yetişemiyorum diyosun ama robot hiç yetisemez onun için biz evden çıkıp gidiyoruz. Yani evden çıktığım zaman açıyorum benimde kızım üç buçuk yaşında heryeri toplayıp çıkman lazım ki bişeye takılmasın. Onu çalıştırmak da teferruat yani :) Cocuklu evde bu çok zor heryer oyuncak oluyo bence dik süpürge daha pratik robota göre ama illa alıcam diyosan oğlun uyuyunca akşam falsn açabilirsin yoksa çocuklar robota da rahat vermiyo.
Bendeki model Roborock q7 max bende çok memnunum dusunursen
Anladım ozaman dik daha mantıklı hem daha uygunada gelir teşekkürler
Dik kesinlikle daha pratik robot yavaş supuruyo onun bi buçuk saatte supurdugu evi ben dikle kendim onbeş dakkada supururum ben robotu kızım supurge yaptırmazdi kucağındayken supururdum ondan dolayı aldım ama buyudukce bıraktı aliskanligini dik aldım daha sonra çok daha uygun ve pratik o zamandan beri robotu çok açmıyorum anca evden parka vs cikicaksan önden bi topluyorum geldigimizde temiz eve girmek iyi hissettiriyo:)
Bende düşündüm ama çocuklarım fırsat vermez ,üstüne çıkar kırarlar çok eminim bundan 😂😂 bende araç tipi el makinesi var benim işimi o çok görüyor ,elim kolum valla kırıntı mirinti olduğu zaman hop hemen çekiyor,
Aynen canım çocuklar uyanıkken çalıştırmak zor :)
Roborock S5 Max 3 sene önce 6500 e almıştım şuan fiyatını bilmiyorum ama memnunum harita ozelliği silme süpürme güzel.
Dün bizde sorduk robot süpürge ve çalışan emiş gücü en az 4000 pa olanları tavsiye etti. Bende roborock Q5 pro yu buldum. Hem haznesi büyük hemde emiş gücü yüksek (5500 pa, toz haznesi 770 ml). Fiyatı 14 bin küsürdü. Müşteri yorumlarına baktığımda herkes memnundu.
Ben 10 yada 11 e kadar arıyorum fiyat olarak ve karaca vantuzun 8e var ama iyimi bilmiyorum
Emiş gücü, pil kapasitesi ve toz haznesi düşük canım. Pek tavsiye etmem şahsen.
Trendyolda Dreame d10s var canım. Özellikleri iyi, fiyatı da 9.800 TL istersen bı bak.
Bende vestelin var tv aldık şubatta yanında süpürge kampanyasıyla 4bine geldi çekişi 2100 pa cok yüksek değil ama 4 bine geldiği için aldım ama 2100pa bile güzel cekiyo memnunum elim ayağım oldu resmen çok rahatladm. Eltimde xiaomi aldı 8000 pa çekiş gücü var 11500 e aldı cok memnun cekişi baya iyi
Bende Arçelikin var coo az kullandım al çok uyguna vereyim sana evin bir köşesinde duruyor resminide atarim
Ne kadara verirsiniz çok iyi olur bi sıkıntısı yoksa
Bide neden kullanmadınız
Emiş gücü kaç özellikleri ne
Benim ki bundan canım Roborock Qrevo S modeli. Kesinlikle tavsiye ediyorum çok memnunum. Benimde 2.5 yaşında oğlum var ve çalışıyorum sil süpür yaparak vakit kaybetmemek için aldım. Oğluma daha çok zaman ayırmış oluyorum. Gece oğlum yatınca odaları toplu bırakıyorum yerde bir şey bırakmıyorum toz falan alıyorum. İşten çıkmama 1 saat kala uygulamadan robotu çalıştırıyorum eve gelince her yer mis gibi oluyor. Özellikleri de çok iyi benim ki istasyonlu. Ayarlamaları kendine göre yapıyorsun. Ben temizliğe önce halıdan başlama ayarı yaptım. Daha sonra silme ve 2 tur sil süpür ayarı yaptırdım. Haznesi var tozunu haznesine kendi boşaltıyor yani diğer robot süpürgeler gibi sen her temizlik sonrası gidip tozunu boşaltmıyorsun. Toz haznesi ortalama 4-5 ayda doluyor sadece o zaman değiştiriyorsun. Temiz ve kirli su yeri var onu da ortalama 2 hafta bir temiz su ve kendine özel deterjanı oluyor onu ekliyorsun. Kirli suyu da doldukça onu da ortalama 2 hafta da bir döküyorsun. Pas pası kendi yıkıyor sen yapmıyorsun. Halıya gelince pas pasla halıyı ıslatmıyor pas pas kaldırma özelliği var otomatik kaldırıyor alırsan bu özelliğe mutlaka dikkat et. Benim evim çok tozlanırdı ama robot süpürgeyi aldığımdan beri öyle toz olmuyor toz bezim temiz kalıyor. Aklıma gelenler bunlar canım
Bu markada çok memnuniyet var evet ama bütcem yetmiyor kendimde çalışmadıgımdam fiyat zorlar hatta zorlamayı bıraktım imkansız:(
Sac falan toplamay iyi genel temizlik bekleme
1,474,475 soru
24,139,922 cevap
334,451 kullanıcı