Ayy kızlar bu çok tatlı bir şeymiş 😂
Ya eşinle çok benziyorsun , maşallah suphanallah Allah nazarlardan saklasın inşallah ❤️ 🥰
Herkes öyle diyor biliyor musun Sümeyye’m diyorlar insan ruh eşini bulursa birbirine benzermiş diye çok mutlu oluyorum ❤️ biz sevgiliyken bizi kardeş sanıyorlardı 😂
Amin bebeğim amin 🤲🏻❤️
Bencede güzel akım🙂 şuan gördüm, bizim belediye başkanı bile kendi fotoğrafını yapıp paylaşmış 😅
Ahahhha 😂
Belediye başkanlarımız aynı olabilir mi?😂
Bilemem ama bizimki yaşına rağmen gündemi sık takip ediyor☺️
He bizimki çok yaşlı değil:D
Valla bizimki de koltukta yaşlandı ☺️
Çok güzel maşallah ❤❤
Bende sizden görüp bir deneyim dedim oğlumu niye bu kadar suratsız yaptı bilmiyorumsjsjjs
Hahah suratsız değil bence ya karizma çıkmış 😍. Sizde çok güzelsiniz maşallah ❤️
Teşekkür ederiz ❤❤☺
Yiaa ne tatlı olmuş🥰🫶🏻
Teşekkür ederiz bebeğim ❤️
Rica ederim canısı ❤️ ☺️
Ya ben yapamadım resim yükledim, bizden olmayan resim geldi siz nasıl yaptiniz
Ay ben de ghibili resim yap diye yazdım. Aynı pozu veren başka insanlar gibi resim oluşturdu bana😄 O yüzden ben bu resmi animasyon resmine çevir dedim öyle oldu şükür.
Chatgbt yazıyorsun sonra sitesine giriş yapıyorsunnuygulaması da var yapay zeka programı indirebilirsin fotoğraf yüklüyorsun diyorsun ki bu fotoğrafı ghibili tarzı yap yapıyor :) Yukarıya anlatmıştım buraya copypaste yaptım 😂
Maşallah çok güzel ve çok tatlısınız
Çok teşekkür ederiz 🙏❤️
Harika görünüyorsunuz maşallah 🧿
Çok sağol canım benim 🙏❤️
🌼
Bende istiyorum bundan
Yukarıda nasıl yapılacağını yazdım kız gece yaparsan yoğunluk olmadığından daha hızlı yapıyor ☺️
Kız kardeşim deniyor olmadı bı türlu gece dene diyim 😂
Ya ama sen de çok tatlısın maşallah 🥰
Yaaa çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️
Hangi programdan yapılıyo bu ya çok hoş olmuş
Chatgpt den yaptık canım ☺️
Idil benim oglani agzina vura vura boyle sıka sika seviyorum seni gorunce sana da yapasim geldi aboooo kiz masaAllah ne tatlisiniz siz
Hahaha gel kız beni de öyle sev biraz şımarayım 😂❤️🥰
Teşekkür ederiz ❤️
MMuhammed kaciyo artik benden ama emin misin 😘
Maşallah size gamzen çok tatliii:)))
Çok teşekkür ederimmm ❤️❤️❤️
Çok tatlı olmuşşş 🧿🥰
Hepimiz yaptık inşallah başımıza bir iş gelmez kız 🤣
Yaaa her şeye öyle yaklaşacaksak eğer hiç sosyal medya vs kullanmamak gerekiyor
Bazen tuhaf oluyor benimde bir kaç denemeden sonra oldu 🥰
Mrb evt fotoğraf çok güzel oluyo....ama bildiğim biseyi sizinle paylaşayım...fotoğraflar inizi buraya yükleyince fotoğraf inizdan bi hakkınız kalmiyomus...Allah korusun biyerlerde bisey yapsalar bisey demeye hakkınız yok
İsminiz Sevilay mı
Bunu nasıl yapıyorsunuz
Chatgpt yapay zekayla canım
1,476,082 soru
24,164,191 cevap
335,513 kullanıcı