+3 oy
1,086 göst.
Diğer kategorisinde (39 puan) tarafından

Kızlar boşanalı 7 ay olacak ilk başlarda herşey çok iyi gidiyordu halada çok şükür bir sıkıntı yok ama aklımdan çıkmıyor,onu görünce ona yaklaşmak istiyorum ama yaklaşamiyorum bir zamanlar yakın olduğun birine uzak olmak çok zor birde evladım var o da bu durumdan çok etkileniyor çünkü ikimizin arasında kalıyor 😓

Gel dese yeniden düzeltelim bir şans vermek isterim sizce yanlış mı düşünüyorum

36 Cevaplar

+5 oy
(8,012 puan) tarafından

Dinen evlenenemzsin ki zaten . Ayrıldıktan sonra kadın yoluna bakıp başka bir adamla evlenip anlaşamayip bosanirsa anca tekrar eski eşe nikah düşüyor 

(8,012 puan) tarafından

Yanlış biliyorsun 

(2,172 puan) tarafından

Hayır talak hakkı var, eğer ki boşandıktan sonra erkek boşol demediyse mahkeme yoluyla 1 talak hakkı gitmiş oluyor geriye 2 talak kalıyor 

(1,107 puan) tarafından

Kişi ric'i talak ile boşadığı eşine, iddet süresi içinde nikâha gerek kalmadan, iddet süresi bitmiş ise yeni bir nikâh akdi ile dönebilir. Bâin talakta ise iddet içinde bile olsa yeni bir akitle aile tekrar kurulabilir. Üçüncü boşa(n)madan sonra ise kesin ayrılık gerçekleşir.

(1,107 puan) tarafından

Üçüncü boşanmadan sonra geri dönemez ama ikinci defa evlenmesi helaldirr siz yanlış biliyorsunuz kurandada bu şekilde yazıyor 

(39 puan) tarafından

Demedi sadece resmi olarak boşandık canım ama onun nasıl bir yol izlediğini bekliyorum önce 

-Reklam-
+4 oy
(2,103 puan) tarafından

Denenmiş denenmez derler 

Bende boşandım 2 sene olacak oğlum var, 

Tek başıma büyütüyorum

Ailemle yaşiyoruz 

Arada görüntülü arar oğlumu 

Senede iki kere 10 dk görür gider 

Asla tekrar birleşmem 

Şu an duygusal boşluktasın böyle düşünmen çok normal

(2,103 puan) tarafından

Bizde severek evlendik 

3 sene sevgili 

5 sene evlilik sürdü 

Oğlum babasına gitmez .görünce bile aglar. istemez .kapıdan görür gider

Eylül'de 2 sene oluyor bizim çok zor

Ama zamanla alışıyor insan 

Heleki onun hayatında birileri olduğunu görünce 

Yediremiyosun 

(39 puan) tarafından

Nasıl gördün bunu peki 

(2,567 puan) tarafından

Benimkisinin aynısını yazmışsın.

Hatta dün gördüm nefretlik tam mlms

(2,103 puan) tarafından

Profil resminde gördüm 

(2,103 puan) tarafından

Ht aynen nefretlik kendilerini küçültüyorlar

+3 oy
(988 puan) tarafından

Çok mutlu olsan zaten ayrılmazdın diye düşünüyorum canım

(39 puan) tarafından

Maddi sorunlar ve bazı tartışmalar yüzünden öyle çok büyük bir tartışmalar olmadı 

(1,226 puan) tarafından

Ufak şeyler için ne diye boşandınız o zaman öyle kolay mıydı boşanmak

(39 puan) tarafından

Dediğim gibi öfkeyle kalktı zararla oturdu o da bende 2 ay içinde boşanma kararı aldık 

(1,226 puan) tarafından

Kötü olmuş . 

(39 puan) tarafından

Evet canım 

+3 oy
(608 puan) tarafından

Düzgün olasaydi neden boşandınız bozuk olan bişey düzelmez  bir kere ayrıldınız ikinci şansı vermeye gerek yok bence duygusal olarak boşluktasın 

o yüzden böyle düşünüyon

(39 puan) tarafından

Geçer mi diyorsun 

(608 puan) tarafından

Geçer emin ol sadece Zaman ver kendine ben essek gibi dayak yedim baba evine gitim düzelir die ve kimsesizlikten geri geldim yok düzelmedi huylu huyundan vazgeçmez 

(39 puan) tarafından

Yaaa canım benim Allah kahretsin onu 

+3 oy
(3,356 puan) tarafından

Asla ve asla denenmisi deneme abla nasihati sana bende boşanmış biri olarak 

(39 puan) tarafından

Aklımdan çıkmıyor onunla yaşadığım günler, galeriden bir fotoğraf dahi silemedim abla

(3,356 puan) tarafından

Belli süre sonra inan unutursun

(39 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim inşallah 

+3 oy
(8,843 puan) tarafından

Sonunu bildiğim kitabı iki kere okumak bence saçma iyi olsaydınız zaten şuan birlikte olurdunuz seninki sadece alışkanlık oda zamanla geçer 

(39 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim evet alışkanlık sanırım 

+3 oy
(53,406 puan) tarafından

peki deme ihtimali var mi neden ayrıldınız kötü mu bitti evlilik kesin aileler yuzundendir

(39 puan) tarafından

Maddi sorunlar ve aileler evet 

+3 oy
(142 puan) tarafından

Senin değil onun çaba göstermesi lazımdı şimdiye kadar göstermediyse zaten bitmiştir canım sende zorlama ona gitmek istiyormuşssun gibi bakma geçicek emin ol bende eşimle boşanma sürecinde oldum bizim sıkıntılarda aynıydı ev bile tuttum oglum 1.5 yaşındaydı ama 1 ay olmadı daha eşim agladı ben sizsiz yapamıyorum ev ceza evi gibi dedi geliyim konuşalım dedi defalarca denedi en son barıştık çocugu istedigi zaman görüyordu ona ragmen yaptı seviyor çünkü 

(39 puan) tarafından

Şu an nasılsınız peki 

(142 puan) tarafından

İyiyiz çok şükür 3 ay oldu barışalı henüz büyük bi kavgamız olmadı ufak tartışmalar vardı büyütülmiycek sarıldık geçti

(39 puan) tarafından

Rabbim bir daha da göstermesin canım benim hep mutlu olun 

(142 puan) tarafından

Amin inşallah sağol canım

+3 oy
(15,026 puan) tarafından

Boşanmak yerime ara anneni evine gidip uzun süre yalnız kalsaydınız 

(39 puan) tarafından

Aileler işin içine girince herşey o kadar kolay olmuyor insan ne yapacağını şaşırıyor o süreçte bir duvardan farkı olmuyor 

(15,026 puan) tarafından

En büyük sorunda bu zaten aileleri işin içine katmak 

(39 puan) tarafından

Zaten en büyük problemden biri herşeye dahil olmalarıydı 

+3 oy
(3,781 puan) tarafından

Duygusal boşluktan böyle hissediyor olmalısın. Kendine biraz zaman tanı bence.

(39 puan) tarafından

İnşallah canım ne diyeyim hayırlısı olsun 

+3 oy
(6,245 puan) tarafından

Valla ben barışırdım niye diye soracak olursan rabbim kimsenin yuvasının bozulmasına izin vermesin heleki çocuk olunca çok zor eyer bna çok çok çektirmisse kabul etmezdim atyroum aldatma şiddet vs ama ufak tefek sorunlar bizdede var heleki seviyorsam ilerde asla evliliği düşünmezdm insanın midesi bulanır başka erkeğe bakınca nebilm öžlemek zor 

(39 puan) tarafından

Evet hayatıma yeni birini dahi almak istemiyorum sadece o aklıma geliyor ilkimdi sonumda olsun çok isterdim 

(6,245 puan) tarafından

🥰 niye boşandın ki keşke önce bir konuşsaydun bizimde maddiyat vs çok sorunlar oluyor imtihan.hep sabredyorum ufak ufak tarsişma oluyor cesaret edemem boşanmak icin

(39 puan) tarafından

Öfkeyle kalkan zararla oturur derler öyle de oldu yoksa birgün olsun ondan başka kimseyi düşünmedim 

+3 oy
(5,395 puan) tarafından

Bence duygusal bir boşluk ve alışmışlik seninki . başıma gelmedi ama bence öyle çünkü mutlu olsan huzurun olsa ayrilmazdin dimi . Eş.sek aynı çamura iki kere basmaz diye bir laf bilir misin 

(39 puan) tarafından

Evet ama bilmiyorum kafam çok karışık ondan başkasını düşünemiyorum bizim ayrılık durumumuz çok farklıydı 

(5,395 puan) tarafından

Yani olayın iç yüzünü bilemem ama bence duygusal bir boşluk seninki 

(39 puan) tarafından

Anladım canım hayırlısı olsun rabbim doğru olanı hayırlı eylesin 

+3 oy
(1,037 puan) tarafından

Duruma göre değişse de zor

(39 puan) tarafından

Anladım canım 

+3 oy
(3,335 puan) tarafından

Bir kitabı iki kere okumak gibi olur sonu asla  değişmeyen üstelik böyle duyuların vardı neden boşandın demek büyük kavga kin ve nefret olmadan ayrılmışsınız  birde şeytan tuzağı helalinken sevmeme yakınken kendini uzak hissetmen ama ayrılınca helallikten çıkıp sana haram olunca sevgi belirmesi ve onu istemen şeytan dürtmesi de olabilir cnm zamanla geçecektir ki 7 aydır boşandınız zamanla duyguların yok olur 

(39 puan) tarafından

Anladım canım teşekkür ederim 

+3 oy
(21,381 puan) tarafından

İyi bir koca olsa eski koca olmazdı 

(39 puan) tarafından

Tabii ki hata tek taraflı olmaz ama işin içine öyle şeyler girdi maddiyat,aile biraz anı oldu 2 ayın içinde boşandık 

(21,381 puan) tarafından

Tamam da seven insanın kaybetme korkusu olur kurtarmaya çabası olur senin ki tamamen alışkanlık ben yanlış insana ikinci şans vermektense doğru zamanda yeni birine ilk şansını vermeyi daha mantıklı buluyorum 

(39 puan) tarafından

Bilmiyorum kuzum rabbim aydınlığa çıkarsın inşallah 🤲 

+3 oy
(10,967 puan) tarafından

Şuan eşimle boşanmayı düşünüyorum ve hamileyim 2 de çocuğum var 

Ama eğer bosanirsam bir daha ömür boyu bizden olmaz olamaz hem ben istemem gururuma yediremem hemde ailem beni evlatlıktan ret eder

(39 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İşte tamda anlatmak istediğim hem ailem  beni reddetmekle suçluyor,o da gurur meselesi haline getiriyor 

(10,967 puan) tarafından

Bence önüne bak ondan olmaz artık adam.olsa onu bosamazdin

(39 puan) tarafından

+3 oy
(186 puan) tarafından

Ex ten next olmaz. En bastan baslasaniz da once guzel gider sonra yine ayni noktaya gelir tikanir iliskiniz. Ayni hikayeyi bastan okumaktan farki yok bana gore. Sevgili ya da es cevremde gorduklerimden yola cikarak soyluyorum. Hele ki ayriyken baska birinin hayatina girdigini duyarsin daha yikici olur senin icin tekrar birlesirsen. Erkekler buldumcuk gibi hemen bos birakinca kosar birilerine, kimsede duzen bulamayinca geri donmek ister sonra. Atar bir mesaj ruyamda seni gordum iyi misin diye %80 ayni bahane kafalari o kadar calisiyor bazen. Dedigim gibi tecrube ettigim bir durum degil, ama bazen sahit oldugun yasanmisliklar tecruben oluyor. 

(39 puan) tarafından

Anladım canım benim rabbim aydınlığa çıkarsın inşallah tez zamanda 🤲

+3 oy
(143 puan) tarafından

Eger Aldatma ,fiziksel şiddet ,duygusal şiddet yoksa evinin sorumlugunu biliyorsa evine cocuguna eşine bakıyorsa sahip cıkıyorsa sırf maddiyat ve aile yüzünden bittiyse tekrar deneyebilirsin ama ne derece maddiyat tembelmi calışmıyormu evine bakmıyormu aile neden sorun sizden önce ailesinimi görüyordu onları sizden üstünmü tutuyordu eger öyleyse evliligin bitmesi haktır ve geri dönme 

(39 puan) tarafından

Aksine çok çalışıp parasını elinde tutamadı bende ona üzülüyordum oda beni yanlış anladı,aile düşkünlüğü vardı evet o dengeyi sağlayamadı 

(143 puan) tarafından

İlk adımı sakın sen atma onun gelmesini bekle pişman olup hatasını anlasın bu hatalara tekrar düşmeyecigini emin oldugunda tekrar şans verebilirsin 

(39 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım hayırlısı olsun 

(143 puan) tarafından

Amin canım hakkınızda hayırlısı olsun insallah

+3 oy
(2,507 puan) tarafından

Benim de bir tanıdık var evlendi tekrar aynı adamla. 1 sene içinde tekrar Bosandilar. Çocuğun da kafasını karıştırdılar çocuk şimdi psikolojik destek alıyor. Unutmak için gezeceksin tozacaksin kafani meşgul edeceksin belki de yeni insanlar taniyacaksin

(39 puan) tarafından

Hayırlısı neyse rabbim bir an önce onu göstersin inşallah 

+2 oy
(9,508 puan) tarafından

Çevremde boşanmış tekrar birlikte olmuş bir arkadaş var hiç iyi olmaz 

(39 puan) tarafından

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 843 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Derineylem11 (1,197 puan) tarafından soruldu
+1 oy