+4 oy
1,707 göst.
Diğer kategorisinde (393 puan) tarafından

Selamun aleyküm kardeşlerim komşumuz hem polis aynı zamnda ek olarak da mobilya yapıyor ben daha kızım hastaneye yatmadan önce dedim 2 kapaklı elbise dolabını ne kadara yaparsın fiyat almak için sordum asma yeri olmasın dedim Yeni kıyafetleri yok çünkü hep gündelik sadece raf istedim tamam abla ben sana en uygun en güzel şekilde yapacaam dedi dedim durumumuzu biliyon abi ne olur dedim sen fiyatını boşver ben halledecem dedi sen sabret dedi bu konuşma 1 ay önce oldu bugünde dolap geldi dolap hayal ettimden daha güzel evet çok beğendim dediim borucmuz ne kadar 6 bin 500 dedi eşimle ben şoka girdik ben dedim ben en fazla 3 bin düşündüm hani bu kadar büyük de istemedim dedim adam dedi başkasına 11 e veriyorum dedi en son 5 buçuk olur dedi dedim 5 de desen veremeyiz dedim cocukalrimin bayram harçlığı vardı 2 bin onu adama verdik gerisini de kafana göre oldukça taksitle veirrisin dedi 5 buçuğa saydım el emeğimi almadım dedi eşim bana çok kızdı burda benim suçum var mı ben bu kadar istiyceni nerden bilebilirim bide evdeki ayağı kırık camı kırık gümüşlük altı dökülüyor fare geliyor onun tahtasına ben bişey görmedim doğdum doğalı çok çile çektim bin şükür cocukalrimin olsun dediim bu keyfi bişey değil ihtiyaç sonuçta eşim de strese girdi bende aynı şekilde Rabb'im inşallah ödeme kolaylığı versin dua eder misiniz 🥲birde sizde bakın bakalım birkaç kişi bu paraya daha güzelini ve ucuzunu alırdın dedi çok canım sıkıldı şuan beynim çok kötü ağrıyor sevinemedim bile içimi rahatlatlatın kızlar bu arada evimize sıfır aldımız tek şey bu oldu 

image

image

43 Cevaplar

+1 oy
(6,743 puan) tarafından

Aynı dolabı kızıma 3 bine aldım cnm geçen sene fiyatı 5 bin eder en fazla

(393 puan) tarafından

O zamn da fiyatı normal içim çok sağol teşekkür ederim kardeşim ☺️

(6,743 puan) tarafından

Herşey pahalı cnm uyguna almışsınız gidip bir başka yere sor  aynı fiyatı derler

(1,527 puan) tarafından

haber yollladin mi geri alcak mi komsunuz

(393 puan) tarafından

Yolladım ev sahibim aradı düz 5 olsun dedi  ben beklerim taksitle versinler dedi alırsam elimde kalır diyor herkes sipariş veriyormuş çünkü mağza olmadı için alamıyor sildimm yerleştirdim kullanıacaz 

-Reklam-
+1 oy
(4,976 puan) tarafından

Dolap güzel belli ki sağlam yani paran çöpe gitmedi, atılan dolaplar bunun gibi sağlam olmaz için bu konuda rahat olsun. Fakat maddi durumun ortadayken  üadamdan fiyat almamakla hatta etmişsin, ona göre yaptırmaz yada bütcene göre bir dolap isteyebilirdin. internette alsaydın sunta olurdu bundan daha uyguna gelirdi, bu da acı bir gerçek.  

(393 puan) tarafından

Ev sahibim de indi dedi bu paraya fazlasıyla değer bu 3 lü dolabın ikili hali gibi çok büyük dedi resimde nasıl görünüyor bilmiyorum ☺️sunta 2 taşınmada kırılır dökülür dedi adamda 5 bine düştü düz hesap olsun dedi sağolsun MDF nin iyisi bide kötüsü varmış bu iyisiymis bende anlamam da pek sildimm yerleştirdim kullanacaz çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️

(4,976 puan) tarafından

Evet canim sunta elinde kalır, benim bekarken dolabım vardı yaptırmıştık taş gibi kaç yıl geçti.güle güle kullanın canim 🥰😍

+1 oy
(278 puan) tarafından

Gule gule kullan kaynim 2 metre 2 tane dolaba 6 bin verdi ama mdfmi suntami bilemiyorum adam mdf demisse bile kucik bi dolap

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 634 göst.
29 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Eslem 01 (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
26 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 719 göst.
14 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
14 cevap 630 göst.