+4 oy
1,662 göst.
Diğer kategorisinde (386 puan) tarafından

Selamun aleyküm kardeşlerim komşumuz hem polis aynı zamnda ek olarak da mobilya yapıyor ben daha kızım hastaneye yatmadan önce dedim 2 kapaklı elbise dolabını ne kadara yaparsın fiyat almak için sordum asma yeri olmasın dedim Yeni kıyafetleri yok çünkü hep gündelik sadece raf istedim tamam abla ben sana en uygun en güzel şekilde yapacaam dedi dedim durumumuzu biliyon abi ne olur dedim sen fiyatını boşver ben halledecem dedi sen sabret dedi bu konuşma 1 ay önce oldu bugünde dolap geldi dolap hayal ettimden daha güzel evet çok beğendim dediim borucmuz ne kadar 6 bin 500 dedi eşimle ben şoka girdik ben dedim ben en fazla 3 bin düşündüm hani bu kadar büyük de istemedim dedim adam dedi başkasına 11 e veriyorum dedi en son 5 buçuk olur dedi dedim 5 de desen veremeyiz dedim cocukalrimin bayram harçlığı vardı 2 bin onu adama verdik gerisini de kafana göre oldukça taksitle veirrisin dedi 5 buçuğa saydım el emeğimi almadım dedi eşim bana çok kızdı burda benim suçum var mı ben bu kadar istiyceni nerden bilebilirim bide evdeki ayağı kırık camı kırık gümüşlük altı dökülüyor fare geliyor onun tahtasına ben bişey görmedim doğdum doğalı çok çile çektim bin şükür cocukalrimin olsun dediim bu keyfi bişey değil ihtiyaç sonuçta eşim de strese girdi bende aynı şekilde Rabb'im inşallah ödeme kolaylığı versin dua eder misiniz 🥲birde sizde bakın bakalım birkaç kişi bu paraya daha güzelini ve ucuzunu alırdın dedi çok canım sıkıldı şuan beynim çok kötü ağrıyor sevinemedim bile içimi rahatlatlatın kızlar bu arada evimize sıfır aldımız tek şey bu oldu 

image

image

43 Cevaplar

+29 oy
(5,225 puan) tarafından

Niye post acarken isim de ek olarak yazma gereği duyuyorsun canm? 

(386 puan) tarafından

Hastanede öyle alıştım dalgınlığıma geldi 😁

-Reklam-
+11 oy
(3,767 puan) tarafından

Dolap güzel kaliteli görünüyor bence bayağı gider ama komsun ayıp etmiş sen de doğru davranmamissin. Adama en başta bana 3 binlik bir dolap yap butcem bu kadar demeliydin ya da adam yapti getirdi benim butcemi aşıyor al sen bunu geri götür demeliydiniz. Fiyati belli olmayan esyanin alışverişi olmaz zaten şerri hukukta da helal bir alışveriş bile olmuyor.

(1,063 puan) tarafından
+1

Bende çok iyi anlarım kesinlikle MDF bu sunta o incecık bir şey. Hem adam söylemış ya el emeğini almadım dıye

(2,210 puan) tarafından

Kız ne alaka? Sevgi ürün yeni olmasa kenar bandını biraz siyır kenarını çek diyeceğim 😁 suntayı istediğin kalınlıkta yaptırabilirsin canım bu MDF değil kalıbımıda basarım net 😁

(1,063 puan) tarafından

@DP Kaynım mobilyacı gece gece mesaj attırma kız bana😂

(3,767 puan) tarafından

Bana da çok mdf gibi gelmedi çekmece altlarından belki anlaşılır 

(736 puan) tarafından

MDF bu kadar Uygun olmaz 

+10 oy
(139 puan) tarafından

Beni sakın yanlış anlama ama durumunun kötü olduğunu neden herkes biliyor? Dilenir gibi istiyorsun. Dışarıdan öyle görünüyor. İnsan aç da kalsa bi gururu olur. Abi benim durumumu biliyorsun nolur uygun ver filan yani kendinizi küçük gösteriyorsunuz. Kimsenin bu kadar bilmesine gerek yok

(386 puan) tarafından

Komşumuz eşimin işinden dolayı biliyor bilmesi gayet normal bence çok şükür dilenmiyorum eşim de yan gelip yatmıyor yanlış anlama deyip tüm içinizi dökmüşsünüz maşallah nolur uygun ver de demedim yalvarmadim da son nolur dedim aç kaldım günler de oldu şükür dilenmedim Allah'tan istedim kuldan değil

+6 oy
(2,227 puan) tarafından

Yani eşin daha ne kadar ucuZ olmasını bekliyor anlamadım. Bedavadan biraz pahalı o kadar ...

Heee lütfen sakın bu yazdıklarımı o parayı küçümsediğimi sanma. Asla küçümsenecek bir para değil .  Ama bir mobilya dolap için de aşırı uygun bir miktar. Burda kızacak bir şey yok. Hele bir de el yapımı istemişsiniz daha pahalı olmasını beklerim. Adam emeğinin hakkını bile almamış sizden.. dolap gayet büyük çünkü

(386 puan) tarafından

Herşey pahalı biliyorum eşime anlatamıyorum maalesef dolabı beğendim içime sindi sadcee bütçemize uygun değil😌birde dolap normal reismdeki gibi değil uzun ve geniş hanı normal dolap yapsa küçük olurdu 6 buçuk dedi el emeği almiycam sadece mazemeler 5 buçuk dedi bide eline ne geçerse dedi sıkıntıya sokma kendini dedi 

+6 oy
(561 puan) tarafından

Canım öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın 

Komşunun fiyatı söylemesi gerekirdi sende ona bakardın 

Keşke fiyat bilseydin dolap güzel ama sanki bir miktar pahalı aynası falan da olsaydı belki gerçi her şey pahalı 

Ama a101 gibi yerlerde daha uygun olanı vardı 2000 tl gibi bir fiyata da bulabilir din yada trendyoldan bakabilirdin karta yükleyip ama olsun güle güle kullanın ilk senin yazını okurken adam para almayacak sandım 6500 de biraz tuzlu gibi fakat malzemesi iyidir belki can sıkmaya gerek yok :)

(386 puan) tarafından

Israrla sordum ben daha uygun alırdım hatta bu fiyata daha büyüğünü bile alabilirdim bu fiyat aklıma gelmezdi şok olduk5 buçuğa indirdi el emeğimi almadım dedi teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲

(561 puan) tarafından

N demek senin adına sevindim işte dediğim gibi ilk başta okurken gerçekten komşunun para almayacağını bile düşündüm okurken Öyle hissettim artık geri verebilir misin veremez misiniz bilmiyorum Keşke önce internetten ya da zincir marketlerden bir araştırırsaydın sonra gerekirse söylerdi Artık iş işten geçmiş Yani yapılmış bu saatten sonra bir manası kalmıyor Keşke demedim artık Güzelce sil kullanmaya başla yapacak bir şey yok

Galiba suntadan yapmamış mdf'den yapmış O da kullanışlı olur uzun süre kullanırsın

(386 puan) tarafından

Ev sahibimin aynı zmanda eski kiracılari onlara benden para almiycani söylemiş ben bugün öğrendim bunu ev sahibi neden böyle yaptı bu çocuk dedi karşılıklsiz emek olmaz ev sahibime öyle söylemişler mdf evet ben özel yaptı için alacani düşünmüyorum yavaş yavaş ödiycez artık Allah büyük Rabb'im ödeme kolaylığı versin inşallah sağlık versin çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam 

(561 puan) tarafından

Cümlemizden kardeşim Allah'a emanet ol ❤️

+6 oy
(21,547 puan) tarafından

Adam babanızın oğlu değil size bine iki bine dolap yapsın veya ücretsiz yapsın  bir emek veriyor ise karşılığını alacak ama iki tarafta aşırı hatalı aşırı haksız fiyat söylemeden ürün getirilip monte edilmez ama alıcı da bu kaç para eder fiyatı öğrenir öyle satın alır

Evdeki iki dolabı söktürüp yerini değiştirdim ben. Üç bine Çok şükür durumum var ona rağmen arayıp sordum fiyat aldım sonra acaba bana pahalı mı dedi diye düşünüp bir kaç yere daha sordum ondan sonra tamam dedim. Güle güle kullanın 

(386 puan) tarafından

Emeğine saygım sonsuz ben 3 bin diye düşündüm sadece yaptı dolap bu fiyatı hak ediyor onada lafım yok beğendim kardeşim ısrarla sordum fiyat vermedi ve ücretsiz yapmasını tabiki beklemedik sordum halde söylemeyen de kendisi sonra kız hastanede yattı ameliyat oldu şuan için sıkışkiniz zamnsiz oldu bütçemize uymadı emeğine asla lafım yok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kardeşim 🤲

(21,547 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Tahtaları sağlam görünüyor o dolap üç bin etmez kesinlikle daha fazladır. En baştan benim verebilecek param budur demeniz lazımdı 

+5 oy
(5,380 puan) tarafından

Güle güle kullan ama keşke ilk önce fiyatını sorsaydın sende de suç var ama canım biliyorum yuvanı güzelleştirmek istiyorsun ama birsey alırken fiyat sorulur onun üzerine pazarlık yapılır adam belli ki verirler nasıl olsa diye düşünüp fiyat söylememiş 

(386 puan) tarafından

Kardeşim ısrarla fiyatını sordum sen sıkıntı yapma yenge halledecem dedi ben dedim ona göre eşime söylicem sen sabret dedi başka bişey demedi sonra hastaneye yattık çıktık unuttum ben dolabı bile dedim yapmiycak herlade bugün getirdi direk kapıya 

+5 oy
(1,015 puan) tarafından

image

çok daha uygun fiyatlara bir sürü model var gerçekten yazık olmuş o paraya
(1,015 puan) tarafından

Şans işi inanki canım ya ben çok mobilya aldım beyaz eşya aldım trendyol'dan taş gibi cikanda oldu bir senelik makinenin tamamen bozulduğu da oldu  

(1,015 puan) tarafından

@Keyfimizpasadayok tabiki kaliteli bisey bu fiyata da olmaz ama 5.5 bin liraya da olmaz canım benim kaliteyse basicaksin 100 bin oda en az yanii alıcaksın kaliteyi 😉

(736 puan) tarafından

Öylede onu demiyorum hani 6 binde kaliteli değil 4 de kaliteli değil arkadaş istemiş ama madem sıkışık demesi gerekiyordu komşusuna onu demek istedm

(1,015 puan) tarafından

Tabiki haklısın canım 🤍

(7,582 puan) tarafından

hazirlarin hepsi suntalam . adam msf yapmistir mobilyaci. mdf omurluk kullanilir. suntalamlar uc bes yilda çöp oluyor

+5 oy
(769 puan) tarafından

O komşun dolandırıcı fln degil dimi.kaliteli gibi durmuyor cok basit malzeme gbi.okadar istiyor hata szde.adam el emeği tek tek ürettiği için fiyat artıyor...mağaza indirimleri kapanan yerleri takip etseydiniz, daha kaliteli ve uygun olurdu....

Rahatlatmadım kusura bakmayın 

(386 puan) tarafından

Güya biz mağazada daha pahalı olur dedik böyle daha pahalı oldu tansiyonum yükseldi sinirden eşimde üstüme gelince daha da morelim bozuldu 

+5 oy
(6,944 puan) tarafından

image

Erzak dolabına benzetmiş ben olsam iade eder birinden rica eder paramı elden verir bunu alırdım daha çok raf var en azından evet biliyorum erzak dolabı olduğunu yinede kullanirdim
(6,944 puan) tarafından

Bak buda 4raf fiyatida gayet uygun

image

image

(386 puan) tarafından

Özel yapmış oldu nasıl iade edceez öyle şansımız yok bana raf lazım kartım yok diye trendyola bakmadım hiç akılsız kafam 

(6,944 puan) tarafından

Bence konuş veremeyiz diyin isterseniz geri alın siz bilirsiniz konuşun bı ....birinden kart rica edebilirsin

(8,024 puan) tarafından
+1

Bu attığın dolaplar kadının dolabının yarısı kadar 

+5 oy
(838 puan) tarafından

Bence yarın gönder ürünü. Fiyat çıkarken Verdin biz zar zor geçiniyoruz. Kimseye borçlu kalmak istemiyom de. Taksitle bile olsa elimize geçen para anca gıda zor aliyoz falan de iste

(386 puan) tarafından

Gerçekten zar zor geçiniyoruz kabul edeceni düşünmüyorum yinede haber yolliycam bakalım taksit de bizi zorlar Allah büyük bakalım hayırlısı olsun çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel ablam 🤲 

+5 oy
(1,800 puan) tarafından

Bu paraya saha iyisini alırsın dediklerine bakma canım internetten alacakların böyle sağlam olmazdı. Evet alışverişte en başta senin hatan olmuş bütçeni söylemeyerek ama kaliteli bir şeye benziyor. İnternetten söylediğin kargoyla gelirken mutlaka hasar alırdı. Kurulumunu da kendin yaparken yanlış yapardın sök tak iyice bozulurdu. 

+5 oy
(1,289 puan) tarafından

Burda fotoğraf atanlara bakma sen attıkları malzeme sunta senin ki eğer ki mdf den yapılmışsa gayet normal fiyatı. Sunta olsa 2 taşınmada dağılır gider

(386 puan) tarafından

Kiraciyiz zaten illaki taşınacaz evet abi MDF dedi içim ferahladı çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ ❤️ 

(53,466 puan) tarafından

evet mdf kaliteli ve ucuz olmaz

(386 puan) tarafından

Ondan pahalı demek normal o zaman 

(1,289 puan) tarafından

Sizden de Allah razı olsun uzun süre kullanmayı nasip etsin inşallah 

+5 oy
(2,042 puan) tarafından

Yorumları okudum ve kesinlikle katılmıyorum markette verilen ürün ve İnternet'e ki ürünler hep sunta oluyor ve sağlamlığı olmuyor maalesef ben hem dolap aldım hem masa kaliteli değildi.  Ama bu özel yapım belli kaliteli olduğu hiç içine hiç  dert etme evlatların için güle güle sağlıkla kullanın inşallah. 

(386 puan) tarafından
+1

Ne kadar iç açıcı bir yorum 🥰biz kiraciyiz bide diğer eşyalarım kötüydü hep kırıldı bisyim kalmadı internetten bu yaşıma kadar mobilya almadım bide yorumları kırık geldi eksik geldi eşim asla uğraşmaz görüntüsü kaliteli duruyor bende pek anlamam ama adam MDF dedi çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel ablam 🤲❤️

+4 oy
(13,434 puan) tarafından

Canım ama fiyatı neden önceden konuşmadınız. Bence bu fiyat olurdu diye birşey yokki yani. Güzel olmuş güle güle kullanın

(386 puan) tarafından

Ben ısrarla sordum yanımda ben halledecem dedi bende en fazla 2 buçuk 3 alır dedim bu fiyat aklımın ucundan geçmedi kirayı daha dün verdik buda üst üste geldi teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah kardeşim 

+4 oy
(744 puan) tarafından

Bu fiyata daha büyük olabilirdi. sağlık olsun güle güle kullanın inşallah 

(386 puan) tarafından

Normal dolaptan büyük aslında bilmiyorum resimde nasıl görünüyor çok pişman oldum ama yakacak bisey yok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲 

+4 oy
(1,292 puan) tarafından

Güzel güle güle kullanın ama azcık erzak dolabı gibi duruyor 11 binlik dolap değil bnce ederi 4.5 felan derım en fazla

(386 puan) tarafından

Asma yeri olunca raf az olur dedim asacak bişeyleri Yok yeni olarak soran olursa 11 e aldık dersin dedi bide 5 buçuk bile aşırı fazla eşim durmadan benle uğraştı ama adam fiyat söylemeden yaptı bu benim suçum değil ki biz zengin miyiz neyine güveniyon diyor eşim morelim aşırı bozuk inanki tansiyonum yükseldi eşimden çok adama sinirlendim teşekkür ederim güzel kardeşim Allah'ım razı olsun inşallah 

(1,292 puan) tarafından

Yapacak birşey yok napcan yapmış gelmiş hoş olmamıs emrivaki yapması hiç eşinle tartışma canın sağolsun

(386 puan) tarafından

Aynen öyle bende dedim sağlık olsun çöpe mi atacaz kullanacaz sakin kalmaya çalıştım eşim sinirlenmesin diye 😊

+4 oy
(10,804 puan) tarafından

Güle güle kullanın ama keşke adama deseydin en fazla şu kadar verebilirim diye

(386 puan) tarafından

Benim beyi.nsiz kafam dedim fiyat söyle eşime söylim uygun yapacam dedi sabret dedi 1 ay oldu baya uygun yaptı sağolsun teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah 🤲

+4 oy
(2,605 puan) tarafından

Güle güle kullanın. Hiç bir zaman, hiç bir şey için fiyat konuşmadan tamam demeyin. Çünkü güzel sürprizler oluyor böyle. İlk defa yeni bir şey aldık demişsiniz ama ikinci el olup da sıfırdan farksız olan çok şey var. Ya da daha kaliteli ürünü daha uyguna almak var. 

(386 puan) tarafından

Uygun yapacam deyince bide durumumuzu biliyor sen boşver ben halledceem dedi güzel sürpriz yaptı bize sağolsun teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 🤲 

+4 oy
(6,247 puan) tarafından

Keşke önce fiyat syleseydi belki benim eşim de olsa almazdı çok pahalı valaha banada dolap lazım ikinci el letgoda uyguna var aslnda

(386 puan) tarafından

Adam monte etti sonradan çıkarken bı ara verisiniz dedi yüzümüze bile bakmadı sayılır ben veremeyiz dedim taksit taksit ödersiniz dedi ben komşu hemde uygun yapar diye düşündüm eşim başımın kaç defa sordum ısrarla söylemedi eşim adama bişey söylemedi bana kızıyor 

(6,247 puan) tarafından

Anladım niye söylememiş hani sylemeyince insan makul fiyat yapar dye dusunur eşim olsa almazdı valaha 

(386 puan) tarafından

Eşim o kadar masum durdu adam çıkınca bana diyor niye bu kadar dedim adama sorsaydın dedi sen kafana takma en ucuz şekilde yapacam dedi ben dedim malzemesi ucuz olsun iyisi olmasada olur işimi görsün dedim mobilya dükkanı yok adamın başkasının yanında yapıyor ek olarak verme şansımız olsa verirdim 

(6,247 puan) tarafından

Vallahi sağlık olsun ama pahalı ya ypmis bnm de çok ihtiyaçim var valaha çocukların kıyafetleri hep yerlerde toz kapiyor muhtara syledim varsa vecek bazen a101 3 4 bine geliyor 

(386 puan) tarafından

Muhtar bı işe yaramıyor tanımıyoruz bile o Derece monte etti artık yapacak bişey yok en güzelleri sizin olsun inşallah 

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 616 göst.
29 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Eslem 01 (386 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
26 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Starlice34 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 714 göst.
14 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+5 oy
14 cevap 601 göst.