+1 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (1,653 puan) tarafından

Bugün kendime uyumak için atarax aldım kızlar uyku düzenim hiç yok artık psikolojimde bu durumdan dehşet etkileniyor . Kullanan var mı yan etkisi falan gören ? Bu arada siz bunu çocuklara nasıl kullanıyorsunuz ya  içeriği çok tehlikeli çocukları uyutmak için lütfen kullanmayın . 

6 Cevaplar

0 oy
(13,435 puan) tarafından

Kendin mi aldım İdil doktor mu verdi

(1,653 puan) tarafından

Kendim aldım 

(13,435 puan) tarafından

Bence bi doktora danış ya ağır bi ilaç diye biliyorum 

(1,653 puan) tarafından

Valla işte ben uyumak istiyorum dedim eczaneye unisom mu ne var ya onu verecekti bende istemedim çünkü o da işte yaramıyor sonra bunu verdi bende alayım dedim buradan da hatırlıyordum çünkü bir deneyeceğim akşam yatarken 

(13,435 puan) tarafından

Dene bakalım iyi gelir inşallah. Hiç mi uyuyamıyorsun

(1,653 puan) tarafından

Hiç uyuyamıyorum seren ya sürekli kafamda kur kur kur böyle düşünmekten mesela 2 de yatıyorsam bir bakıyorum ezan okunuyor kalk yat zor 

(13,435 puan) tarafından

Hadi ya çok zor gerçekten hiç öyle bi sıkıntım olmadı ya şükür kafamı yastığa koymama bakar

(1,653 puan) tarafından

Ayy o özellikten benimde güncelleme alarak benşm de olması gerekiyor ama nerdeee

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bunun yerine yatmadan yarım saat önce papatya kaynat iç rahatlatır uyursun ne gerek var ilaca ki 

(1,653 puan) tarafından

Neler denedim neler hiç bir şey işe yaramıyor ben öyle kafamı yastığa koyunca uyuyan bir insan değilim maalesef sürekli düşünüp kuruyorum 

tarafından

Neyi dusunuyorsan yaz kağıda sonra ya yırt at sonra abdest al yatmadan önce oku üfle yat birazda bedenini yor bedenini yorarsan zihnin düşünmeyi durdurur

(1,653 puan) tarafından

Bedenim inan öyle yoruluyor ki bazen ağrıdan uyuyamıyorum aslında bir pskiyatriye gitmem gerekiyor benim farkındayım da yazın Konya da gidicem inşallah 

(2,377 puan) tarafından

Kedi otu Melisa denedin mi 

0 oy
(2,232 puan) tarafından

Yıllar önce kullandim bir ara tanıdık eczacı sağolsun sen neden içiyorsun gencecik insansin iç bitki çayı aç müzik dedi o günden beri kullanmıyorum hiç etki etmedi tamamen psikolojik uyumamak zaten

(1,653 puan) tarafından

Hiç psikoloji olarak istemedim girdim dedim ki benim uyumam lazım 😂 unisom mu ne var onu verecekti ben de istemedim o da etki etmiyordu atarax verdi bende buradan hatırladım belki kullanan  vardır diye öyle olmuyor maalesef keşke olsa 

0 oy
(9,611 puan) tarafından

Annem piskolojik rahatsızlık için kullanıyor yani cok sersemletiyor kafanı kaldıramıyorsun 

Uyarmak isdedim birde reçetesiz satılmayan bir ilaç die biliyorum 

0 oy
(1,464 puan) tarafından

Reçetesiz satıldığını bilmiyorum, diğer babam abisi öldüğünde psikolojisi çok bozulmuştu, doktoru yazmıştı bir altı ay kullandı sonra kendiliğinden bıraktı mala döndüm dedi kafam hiç kalkmıyor benim psikolojim duzelir kendi kendine dedi bıraktı başlaması da kullanması da doktor kontrolünde olmalı bence ki uyku için kullanılıp kullanılmadığını bilemiyorum sersemlik yapabilir canım 

(1,653 puan) tarafından

Gece yatmadan için dedi ama şimdi korktum ya sa lak gibi de olmamayım şimdi ya 

(1,464 puan) tarafından

Valla ben bu şüphede kalınca içmiyorum hiç biseyi ama prospektüse bir baksaydın ya. Özel değilse ne için kullanmak istiyorsun uykuya dalamama için mi ve daha önce kullandın mı bu tarz. 

(1,653 puan) tarafından

Yok kız hiç kullanmadım böyle bir şey sadece uyku için 

(1,464 puan) tarafından

Ben içmezdim canım ya beden oryantasyonumu oynatan seylerden uzak dururum bunun en hafifi olarak pasifflora vermişlerdi bana boşanma dönemimde şurup olarak bir gece içmiştim hafif mayışık hal yapmıştı iki saat sonra etkisi geçti gece uykuma aynen dalamamıştım bir fark olmadı yani pasiflora doğal içerikli olduğu için eczaneler genelde ilk onu onermislerdi valla bir sene oldu hala aynı hiç bişey denemiyorum artık üç dört saat uyku yetiyor napiyim yani 

(1,653 puan) tarafından

Pasiflorayı bana psikiyatrı vermişti 😂

0 oy
(338 puan) tarafından

Canım atarax çok ağır bir ilaç ve midene de kullanım sonucu çok zarar verebilir. Uyumak için hafif reçetesiz antidepresanlar var onlardan kullanmayı deneyebilirsin

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 285 göst.
11 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 393 göst.
22 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤️Balım❤️ (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,765 göst.
29 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 362 göst.
27 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,692 soru

24,005,756 cevap

327,559 kullanıcı

...