+2 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (105 puan) tarafından

Kızlar kızıma molfix 6 numara alıyordum hep ama molfix 6 numarasını yakınımdaki marketlerde bulamadık bende sleepy 5 numarasını aldım üzerinde 11 - 20 KG yazıyordu 100 tanesi 480 tl ydi kızım 14 kilo paketi açtım ve küçük geldi ya çok üzüldüm hem bu elimde kalacak hem yeni beze para vereceğim eşim çok küçük olmadı diyor ama yok yani enden küçük aranızda bu kilolarda bu bez numarasını kullanan var mı ? 

13 Cevaplar

+1 oy
(8,024 puan) tarafından

Kilo tek başına önemli bir etken değil boyu uzunsa zayıf kısa ise tombiş olur . Benim ki 11.5 kilo 6 aylık olduğundan beri 5+ kullanıyorum 

-Reklam-
+1 oy
(1,125 puan) tarafından

Sleepy ne yazık ki molfixe göre çok küçük beden olarak 5 değil 6+ falan alsanız anca olurdu büyük ihtimalle hatta o bile küçük gelebilirdi 

+1 oy
(2,605 puan) tarafından

Bizde de 5 numaranın kilosu uygun olmasına rağmen lastikleri hafif sıktığı için 6 numara alıyorum. Kilo önemli ama boyu da önemli. Yüksek kiloda ve boyda olunca 6 numara hatta 7 bile kullanılır. Siz aldığınızı da gün içinde kullanıp bitirebilirsiniz. Gündüz daha yoğun idrar ve dışkı yapıyorlar. 

+1 oy
(1,585 puan) tarafından

MMolfix te 6 numara tam oluyorsa diğerlerinde de ya 6 ya da 7 kullanırsanız tam oluyor bazı bezlerin ebatı küçük oluyor çünkü bez değiştirirken ben genelde numune paketleri gibi az olanı alıp deneyip öyle karar veriyorum

0 oy
(10,802 puan) tarafından

Sleepy diğer markalara göre dar kalıp. Elindekini biraz daha Uygun fiyata dolap a letgo ya falan koyup satabilirsin

0 oy
(42 puan) tarafından

Sleepy bağlama yeri çok dar bende molfix kullanıyorum çok rahat ediyor Sleepy aynı numara çok sıktı 

0 oy
(1,015 puan) tarafından

Kırklı iki tane paketi 300 liraya alıyorum ben canım biraz pahalı sanki seninki

0 oy
(4,658 puan) tarafından

Küçük geleni gündüz kullanın sık değişirsin taşma yapmadan bir numara da büyük alırsın onu da gece kullanırsın en azından eski paket araya gitmez 

Ben geçen gün aldım 100 tane sleepy 7 numara 13 kilo oğlum ama göbüş var 

0 oy
(11,924 puan) tarafından

Sleepy nin kalıpları küçük o yüzden bıraktım başka markalarda kızıma 4 numara olurken slepoy de en büyük beden almam lazım 

0 oy
(525 puan) tarafından

Bizde sleppy 5 numara kullanıyor kizim.12 bucuk kilo tam oluyor

(105 puan) tarafından

Canım 1 tane kullandık gerisi pakette almak istersen uyguna sana verebilirim 

(525 puan) tarafından

4.5 aydır külot bez kullanıyoruz ona alışmışız. Onu alıyorum.netten buluyorum. Ama artık almayacağım tuvalet e alıştırmam gerek 

.

Sagol  gene de canim 

0 oy
(1,914 puan) tarafından

Sleepy kalıpları dar oluyor. Bir numara büyük almak lazım hep

0 oy
(14,189 puan) tarafından

Bebem naturalin kalıpları çok güzel ona baktın mı 

0 oy
(6,245 puan) tarafından

15 kg de 5 numara kullaniyoduk. Prima premium care ve Goon premium soft kullandim. Tavsiye ederim. Slleepy hic iyi degil. 

Elinde ki bezleri gunduzleri sık sık degistirerek kullanabilirsin. Ya da sen ped yerine kullan :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 101 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde eylulannesi. (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 191 göst.
5 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Feyzaer1998 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 231 göst.

Kategoriler

1,452,943 soru

23,851,278 cevap

319,908 kullanıcı

...