Kızlar kızıma molfix 6 numara alıyordum hep ama molfix 6 numarasını yakınımdaki marketlerde bulamadık bende sleepy 5 numarasını aldım üzerinde 11 - 20 KG yazıyordu 100 tanesi 480 tl ydi kızım 14 kilo paketi açtım ve küçük geldi ya çok üzüldüm hem bu elimde kalacak hem yeni beze para vereceğim eşim çok küçük olmadı diyor ama yok yani enden küçük aranızda bu kilolarda bu bez numarasını kullanan var mı ?
Kilo tek başına önemli bir etken değil boyu uzunsa zayıf kısa ise tombiş olur . Benim ki 11.5 kilo 6 aylık olduğundan beri 5+ kullanıyorum
Sleepy ne yazık ki molfixe göre çok küçük beden olarak 5 değil 6+ falan alsanız anca olurdu büyük ihtimalle hatta o bile küçük gelebilirdi
Bizde de 5 numaranın kilosu uygun olmasına rağmen lastikleri hafif sıktığı için 6 numara alıyorum. Kilo önemli ama boyu da önemli. Yüksek kiloda ve boyda olunca 6 numara hatta 7 bile kullanılır. Siz aldığınızı da gün içinde kullanıp bitirebilirsiniz. Gündüz daha yoğun idrar ve dışkı yapıyorlar.
MMolfix te 6 numara tam oluyorsa diğerlerinde de ya 6 ya da 7 kullanırsanız tam oluyor bazı bezlerin ebatı küçük oluyor çünkü bez değiştirirken ben genelde numune paketleri gibi az olanı alıp deneyip öyle karar veriyorum
Sleepy diğer markalara göre dar kalıp. Elindekini biraz daha Uygun fiyata dolap a letgo ya falan koyup satabilirsin
Sleepy bağlama yeri çok dar bende molfix kullanıyorum çok rahat ediyor Sleepy aynı numara çok sıktı
Kırklı iki tane paketi 300 liraya alıyorum ben canım biraz pahalı sanki seninki
Küçük geleni gündüz kullanın sık değişirsin taşma yapmadan bir numara da büyük alırsın onu da gece kullanırsın en azından eski paket araya gitmez
Ben geçen gün aldım 100 tane sleepy 7 numara 13 kilo oğlum ama göbüş var
Sleepy nin kalıpları küçük o yüzden bıraktım başka markalarda kızıma 4 numara olurken slepoy de en büyük beden almam lazım
Bizde sleppy 5 numara kullanıyor kizim.12 bucuk kilo tam oluyor
Canım 1 tane kullandık gerisi pakette almak istersen uyguna sana verebilirim
4.5 aydır külot bez kullanıyoruz ona alışmışız. Onu alıyorum.netten buluyorum. Ama artık almayacağım tuvalet e alıştırmam gerek
.
Sagol gene de canim
Sleepy kalıpları dar oluyor. Bir numara büyük almak lazım hep
Bebem naturalin kalıpları çok güzel ona baktın mı
15 kg de 5 numara kullaniyoduk. Prima premium care ve Goon premium soft kullandim. Tavsiye ederim. Slleepy hic iyi degil.
Elinde ki bezleri gunduzleri sık sık degistirerek kullanabilirsin. Ya da sen ped yerine kullan :)
1,452,943 soru
23,851,278 cevap
319,908 kullanıcı