+3 oy
223 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (48 puan) tarafından

Kızlar eşimle bı karar aldık biraz birikimimiz var ve borçsuz bı şekilde ufak bı bayan ve çocuk giyim üzerine butik acacaz nasıl olur ürünleri İstanbul'dan almayı düşünüyorum ve Konya'da oturuyorum kar marjı nedir kazanabilir miyim bu işi yapan yapmış olan bilgisi olan beni aydınlatabilir mi

7 Cevaplar

+2 oy
(6,811 puan) tarafından

Çocuk giyimde çalıştım 10 yıl  bizim mağazaydi deli gibi iş oluyor eğer işlek bı yerde  açarsan tabiki ilk aylar iş olmayacak  ayak sayısı olana kadar. Yanına kadar yani. 

Şimdi erkek giyim mağazamız var iki tane elhamdülillah iş oluyor. Batman'da açtık bayan giyim tabi işlek yer olması lazm cnm .

Çocuk giyim hep olur  çocuklar çabuk büyüyor. 

Yani  nasip işi Rabbim utandırmasın. 

(48 puan) tarafından

Amin canim inşaallah tesettür uzerine giyim olmayan mevkisi güzel yanı bulundugum yerde en yakın başka bı butik 20 dk yürüme mesafesinde kalabalık yüksek binaların olduğu bı yer işlek yani hemen dibinde erkek giyim bayan kuaförü aktar tlf aksesuarcisi var 

(6,811 puan) tarafından

Güzel bir yer o zmn anlattigin cnm inşallah hayırlısı ise olsun 

-Reklam-
+2 oy
(597 puan) tarafından

Konya'da nerde açmayı planlıyorsunuz canım? 

(48 puan) tarafından

Selçuklu bölgesi canım Konya'da misiniz 

(165 puan) tarafından

Aha bizim bölge 

(597 puan) tarafından

Yok canım Konyalıyım ama Konya'da değilim. Üniversite otogar tarafı ise belki ama başkent Hocacihan Erenköy tarafı ise belki tutmayabilir. Rabbim hayırlı kazanç kapıları açsın. 

(48 puan) tarafından

Bosna Hersek'te canım universitelilerin olduğu bölge 

+2 oy
(501 puan) tarafından

Konya'nın neresinde acican cnm 

+2 oy
(264 puan) tarafından

Ne kadar bı birikimle bu işe girilebilir merak ettim doğrusu 

(3,847 puan) tarafından

2 trilyon 

(48 puan) tarafından

Yok canım naptın 2 trilyon büyük mağaza açmıyoruz ufak bı butik 500 bine bitiyo Allah'ın izniyle

+2 oy
(2,679 puan) tarafından

Yapan tanıdıklarım vardı ilkin arabanın arkasına koyup gezerek satış yapıyorlardı.iç çamaşırı gibi ufak şeylerle başladı zamanla işi büyütüp yer açtılar kendilerine.hemen büyümez ama zamanla güzel kazanırsınız İnşallah 

(6,811 puan) tarafından

Biliyor Msn kayınpederim o yoklukta o öyle yaparmış şimdi çocukları büyüdü ondan sirtlandi dükkanı büyüttüler işini eşim dahi .

Allah babalarını başından eksik etmesin 

+1 oy
(3,818 puan) tarafından

@BabyBoyum en büyük hayalim doktorlar caddesinin ortasına çocuk giyim mağazası açmak . 1 tane bile çocuk mağazası yok 

(163,427 puan) tarafından

hee ya esparka gidecen ya civile dr caddesinde yok essahdan ac musterin olmazsam namerdim

(3,818 puan) tarafından

Bir gün zengin olursam hobi olarak accam söz 😅😅

(48 puan) tarafından

Doktorlar caddesi Konya'da mi canım nerde

0 oy
(3,359 puan) tarafından

Biz battık size bol sans

(48 puan) tarafından

Neden battiniz canım nerdeydi dukkaniniz

(3,359 puan) tarafından

Gayet idlrk biryer giren para giden paradan az olunca birde gerçekten 1 senelik kira ıvır ziviri  karsilayacak kenardada paran olcak..

Ilk  zamanlar iyidi ama yeğenim ile ortaklık oldu ucundanda az goture goture  zarar oldu 😊

Şehrin işlek yerindeydi üstelik..

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 37 göst.
+2 oy
10 cevap 447 göst.
12 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Yabangulu_86 (31 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 196 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Huzeyfem (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.