+3 oy
241 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (13,921 puan) tarafından

Kızlar doğumdan sonra saçlarım çok dökülüyodu sonra bu aşağıdaki şampuanı almıştım dökülmesi azalmıştı bu aralar yine başladı kedi gibiyim şuanda geçtiğim yere dökülüyor o kadar diyebilirim tokayı her takıp çıkardığımda bir sürü saç geliyor tokayla beraber 🥴

image

10 Cevaplar

+3 oy
(2,196 puan) tarafından

demir seviyene baktır canım. en çok bu yüzden oluyor bu saç dökülmesi 

(13,921 puan) tarafından

En son 4 5 ay önce baktırmıştım bişey çıkmamıştı yeni mi başlamıştır sence😔

-Reklam-
+3 oy
(300 puan) tarafından

Ogx şampuan der susarım 

(13,921 puan) tarafından

İlk kez duydum faydası oluyor mu marketler de var mıdır ya da internetten mi almak gerekiyor 

(300 puan) tarafından
+1

Eveshop migros rossmann Gratis gibi mağazalarda var canım ben çok memnunum coconut milk serisini kullanıyorum 

(13,921 puan) tarafından

Teşekkür ederim bakmaya çalışacağım inşallah 🌸

+3 oy
(4,314 puan) tarafından

Bunun içine biberiye yağı karıştırdım kullanıyorum bir de biberiye kaynattim onun suyunu kullanıyorum eskisine göre az da olsa toparladı gibi 

(13,921 puan) tarafından

Çok zor oluyor ya kendi saçımdan bıktım gerçekten 🤦🏻‍♀️ her yerde görmekten nefret ederim saçı falan ne güzel geçti diye seviniyordum  🤷🏻‍♀️

+3 oy
(1,151 puan) tarafından

Ben internetten bear Vita diye bir vitamin aldım saçım için iyi geldi. Yorumlarını oku cnm

(13,921 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🌸

+3 oy
(6,716 puan) tarafından

Benimki o kadar dökülüyor ki doğumdan sonra artık ara sıra kaşıntı oluyor cnm ne  yaptimsa işe yaramadı 

(13,921 puan) tarafından

Bende de oluyor bazen neden oluyor bilmiyorum 

(6,716 puan) tarafından
+1

Dökülmekten cnm oluyor

+2 oy
(9,591 puan) tarafından

Of bi ara kesilmişti takviye falan ne varsa içiyorum hap bioxcin falan şampuan kullanuyorum bitkisel yok her taramada dolu dolu yani anlamış deilim 

(13,921 puan) tarafından

Benimde aynı oldu ya bir ara geçmişti geri başladı 

+2 oy
(313 puan) tarafından

Canım kan değerlerinde bir sorun yoksa cam ardıç katran sabunu veya bittim sabunu öneririm. Biraz ilkel gelecek ama ben yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. Saç dökülmem baya azaldı, saçlarım gurlesti ama çok kurutuyor ben de durulanan bakım kremi kullanıyorum. Haftada bir de zeytinyağı badem yağı jojoba yağı falan karıştırıp saçıma sürüp bekletiyorum. Biberiye yağı da kullanırdım, geçen biri biberiye saç beyazlatiyor dedi. Korkup biraktim

(13,921 puan) tarafından

Bunları hiç denemedim bende ne yapacağımı şaşırdım çok rahatsız edici saç dökülmesi 😔

+2 oy
(2,035 puan) tarafından

Sürekli post aciyirum bununla ilgili.  Bebeğim 4 aylık oldu. Ve bir an da saçlarım döküldü. Salonda otururken böyle saçımın yanlarını düzeltiyordum.  Baktım her elimi atmam da elim sac doluyor. Abartısız avuç avuç. Noluyor ya dedim. Ayağa kalktım. Gittim aynadan baktım yanlarım kellesmis. Bu ne ya dedim.  Saçımı hep at kuyruğu yapan ben bildiğin yapamıyorum artık:(( inanılmaz can sıkıcı bir durum. Kızımda böyle olmamıştı. 2. Dogumdan sonra oldu. Bugün gittim kan verdim. Değerlerim normal. Netten araştırdım.  Bu durumun normal olduğunu söyleyen insanlar var hep. Daha sonra dökülenler de geri çıkıyormuş. Öyle diyenler var ama psikolojik olarak cidden çok ama çok canım sıkıldı. Şimdi de ya çıkmazsa saçım diyorum. 

Arkadaş dogumdan sonra kendimi toparlamam çok zor oluyor. Bak mesela 5 kilo aldım emzirirken. Üzerine saçım döküldü. Şimdi saçımı da boyatamiyorum nasıl olsa dökülüyor daha çok zarar görmesin diye. Ee birde kilo aldım. Ne giysem olmuyor. Yani insan ister istemez çok kötü bir psikolojiye giriyor. 

(13,921 puan) tarafından

Evet bende öyle hissediyorum şuanda tıpkı kedi tüyü dökülmesi gibi her yerde saçım oluyor tokayı her takıp çıkardığımda bir sürü saç kopuyor😔 saç kurutuyorum işim bitince yere bir bakıyorum ki bir sürü saç dökülmüş

(1,151 puan) tarafından
+1

Senin acilen vitamin takviyesi kullanman gerek cnm. Doktora git cildiyeye. Doğumdan sonra benimde öyle çok döküldü bide üstüne 6. Aydan sonra zayıflamaya çalıştım daha da döküldü. O vakit hiç aklıma gelmedi kimsede söylemedi. Zayiflarken vitamin takviyesi kullanmak gerekmiş. Saçım çok azaldi. Eskisi gibi olmadı hic

(13,921 puan) tarafından

Cildiyeye mi gitmek lazım kanlarıma da baktırmam gerekir mi 

(2,035 puan) tarafından

@bol güneşli günler cnm bana diyorsan ben kan verdim .vitamin degelerim normal. Ama ben yine de ocuann mummy kullanıyorum 1 haftadir

(1,151 puan) tarafından

Aynen kullan cnm

+2 oy
(53,465 puan) tarafından

kqc gundur kizimin tabagindan cikiyor hep anne topuzum var ustum basima da dikkat ediyorum sinir basiyo artık 

(13,921 puan) tarafından

Aynen benimde öyle yemeğe gitmesini sevmem ama o kadar çok dökülüyor ki fark etmiyorum bile 😔

+1 oy
(98 puan) tarafından

Bende de doğumdan sonra baya dökülme olmuştu Swissodermin şampuanını kullanmaya başladım ve gerçekten fark ettiğimi söyleyebilirim şimdi yine başladıysa belki biraz daha sabırlı olmak gerek ama bu şampuan baya etkili mutlaka deneyin derim

(13,921 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 🤗

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 185 göst.
13 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Aysenurbldk (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
16 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Babyyy123_ (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 282 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Mekace (1,562 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,867 soru

23,875,738 cevap

321,119 kullanıcı

...