Sürekli post aciyirum bununla ilgili. Bebeğim 4 aylık oldu. Ve bir an da saçlarım döküldü. Salonda otururken böyle saçımın yanlarını düzeltiyordum. Baktım her elimi atmam da elim sac doluyor. Abartısız avuç avuç. Noluyor ya dedim. Ayağa kalktım. Gittim aynadan baktım yanlarım kellesmis. Bu ne ya dedim. Saçımı hep at kuyruğu yapan ben bildiğin yapamıyorum artık:(( inanılmaz can sıkıcı bir durum. Kızımda böyle olmamıştı. 2. Dogumdan sonra oldu. Bugün gittim kan verdim. Değerlerim normal. Netten araştırdım. Bu durumun normal olduğunu söyleyen insanlar var hep. Daha sonra dökülenler de geri çıkıyormuş. Öyle diyenler var ama psikolojik olarak cidden çok ama çok canım sıkıldı. Şimdi de ya çıkmazsa saçım diyorum.
Arkadaş dogumdan sonra kendimi toparlamam çok zor oluyor. Bak mesela 5 kilo aldım emzirirken. Üzerine saçım döküldü. Şimdi saçımı da boyatamiyorum nasıl olsa dökülüyor daha çok zarar görmesin diye. Ee birde kilo aldım. Ne giysem olmuyor. Yani insan ister istemez çok kötü bir psikolojiye giriyor.