+2 oy
441 göst.
Diğer kategorisinde (245 puan) tarafından

Kızlar instagram hesabı açıcam ünlü olmak için :d ismini ne yapsam adım Büşra eşim Emre kızım Beril yaratıcı bişe çıkarmı 

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Oyle ünlümü olunuyormuş

(245 puan) tarafından

İsim arıyorum isim bulamadım bacım ne anladın bilmiyorum ama :d

-Reklam-
+1 oy
(1,219 puan) tarafından

Yeni bir ınfluencer mı doğuyor 😁

(245 puan) tarafından

Evet :pppphahaha

+1 oy
(5,423 puan) tarafından

Ne yaparak  ünlenmek istiyorsun peki 

(245 puan) tarafından

Gezererk 

+1 oy
(5,448 puan) tarafından

İsimden ziyade içerik ve o içeriği nasıl sunduğun önemli. Akşama kadar evini ve bebelerini paylaşacaksan altın yaldızlı tabela çaktır yine takip etmem mesela ben 😜

tarafından

Senin sevmediğini birçok insan bayılıyor izlemeye 😁 ben çok keyif alıyorum izlemeye 

(5,448 puan) tarafından

Aynısı bizim hayatımız ya o yüzden sarmıyor beni 😄 Ev, yemek, çocuk zaten bildiğim şeyler diye daha çok gezi, dünya mutfağı ve komedi içeriklerini izlerim 

tarafından

Gezi videoları beni çekmiyor 😁 dünya mutfağı midemi bulandırıyor 🥴 komediyi de çok severim ama bil bakalım ne eksik? Instagram 😁 X'den izliyorum hep 

(5,448 puan) tarafından

Ben de ben de :)) Instagram hesabım çok sıkıcı 200 kişi falan takip ediyorum onun da 150'sini sessize almışımdır😂 Keşfet kısmına takılıyorum ara sıra 

tarafından

Yaaa, en güzeli X zaten ya dünya geneli herşeyden haberdar oluyorsun, ilk haberi oradan alıyorsun 😁

+1 oy
(1,112 puan) tarafından

Millet seni niye takip etsin ne özelliğin olcak :) 

(245 puan) tarafından

Soruya soruyla cevap vermeyi çok seviyor milletimiz

(1,112 puan) tarafından

Cevabımı alamadım ama içerik ne olcak belli olmaz ben de takip edebilirim

+1 oy
(53,798 puan) tarafından

sadece isimden mi ünlü olmayı düşünüyorsun

(53,798 puan) tarafından
+1

postun iceriginde yok yorumlari takip edemez kimse

(3,805 puan) tarafından

İkbal ya çok tatlısın bide açıklamışsın canım benim. Boşver gezerek ünlü olacakmış bu arkadaşımız öyle yazmış yani:) instagram üzerinden yiyeceği linçlere ne yazacak düşünemiyorum bile burda böyle sorulara ters yapmış hemen😂

(53,798 puan) tarafından

pamukipligi ❤️ muneccimiz sanki biz bilicez benim arkadaşım infiluncer surekli icerik uretiyo gelistirdi kendini isim den mi basladi bir sorayim ☺️

(3,805 puan) tarafından

Sor da aydınlat bari güzelim☺️☺️☺️ insanlar isime değil içeriğe bakıyor. 

(53,798 puan) tarafından

mesela Instagram ve youtube da hasan ada var adam dumduz ismiyle açmış eski tarihi evleri falan geziyor icerigi güzel ben onu takip ediyorum 

ama gidip özlem öz gibi neydi öbürü dilan miydi onlar gibi hesaplari takip etmem

0 oy
(3,400 puan) tarafından

İçerik önemli cnm ona göre isim seçmek lazım 

0 oy
(2,705 puan) tarafından

Ben adının serap olduğunu düşünmüş dum

0 oy
(971 puan) tarafından

Komşum temizlik yapıp paylaşıyor ismide normal kndi ismiyle. Aşırı titiz ve yazdığı yaptığı temizlikle biraz linçlendi keşfete düştü bianda hesabı büyüdü. Keşfete düşüp linç yemen lazım 😁

(53,798 puan) tarafından

hesabi ne merak ettim

0 oy
tarafından

Mr.bean yap🤣🤣🤣

0 oy
(7,668 puan) tarafından

Kendi isminizden değilde belgesel tadında gezi paylaşımları yapacaksan ona uygun bişey olmalı. 

Gezerek dediğin için söylüyorum. Gezerek diksiyonun da iyiyse tutar bence. 

Ama isim fikri yok bende 😊

0 oy
(1,071 puan) tarafından

Bence buna burda ismi akılda kalıcı değişik olanlarin dediği şeyler önemli mesala @honki ponki toninok @siyahmezarinsahibi @siyahinci vardı sanırım bunların hiçbirini tanımıyorum ama isimleri gerçekten aklımda kalmış bak önemli olan da bu bence ismin akılda kalması

(1,071 puan) tarafından

Evet bide insan unutmuyo anlamı ne bilmiyorum ama degisik

(23,003 puan) tarafından

Ben onu hep demokrat parti diye okuyorum :)

tarafından
+1

😁😁 Allah iyiliğini versin 

DP şampuan dan esinlenmiş bir durum sjsj

(1,071 puan) tarafından

Hahahahaahha 😂😂😂😂😂😂😂

(1,515 puan) tarafından

Hahahhh akılda kalıcılığı severim :Ddd

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 109 göst.
0 oy
9 cevap 731 göst.
22 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Seliminanasi2020 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 450 göst.
14 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Merall (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
12 Temmuz 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Neslis (854 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,064 soru

24,038,889 cevap

329,044 kullanıcı

...