Kızlar instagram hesabı açıcam ünlü olmak için :d ismini ne yapsam adım Büşra eşim Emre kızım Beril yaratıcı bişe çıkarmı
Oyle ünlümü olunuyormuş
İsim arıyorum isim bulamadım bacım ne anladın bilmiyorum ama :d
Yeni bir ınfluencer mı doğuyor 😁
Evet :pppphahaha
Ne yaparak ünlenmek istiyorsun peki
Gezererk
İsimden ziyade içerik ve o içeriği nasıl sunduğun önemli. Akşama kadar evini ve bebelerini paylaşacaksan altın yaldızlı tabela çaktır yine takip etmem mesela ben 😜
Senin sevmediğini birçok insan bayılıyor izlemeye 😁 ben çok keyif alıyorum izlemeye
Aynısı bizim hayatımız ya o yüzden sarmıyor beni 😄 Ev, yemek, çocuk zaten bildiğim şeyler diye daha çok gezi, dünya mutfağı ve komedi içeriklerini izlerim
Gezi videoları beni çekmiyor 😁 dünya mutfağı midemi bulandırıyor 🥴 komediyi de çok severim ama bil bakalım ne eksik? Instagram 😁 X'den izliyorum hep
Ben de ben de :)) Instagram hesabım çok sıkıcı 200 kişi falan takip ediyorum onun da 150'sini sessize almışımdır😂 Keşfet kısmına takılıyorum ara sıra
Yaaa, en güzeli X zaten ya dünya geneli herşeyden haberdar oluyorsun, ilk haberi oradan alıyorsun 😁
Millet seni niye takip etsin ne özelliğin olcak :)
Soruya soruyla cevap vermeyi çok seviyor milletimiz
Cevabımı alamadım ama içerik ne olcak belli olmaz ben de takip edebilirim
sadece isimden mi ünlü olmayı düşünüyorsun
postun iceriginde yok yorumlari takip edemez kimse
İkbal ya çok tatlısın bide açıklamışsın canım benim. Boşver gezerek ünlü olacakmış bu arkadaşımız öyle yazmış yani:) instagram üzerinden yiyeceği linçlere ne yazacak düşünemiyorum bile burda böyle sorulara ters yapmış hemen😂
pamukipligi ❤️ muneccimiz sanki biz bilicez benim arkadaşım infiluncer surekli icerik uretiyo gelistirdi kendini isim den mi basladi bir sorayim ☺️
Sor da aydınlat bari güzelim☺️☺️☺️ insanlar isime değil içeriğe bakıyor.
mesela Instagram ve youtube da hasan ada var adam dumduz ismiyle açmış eski tarihi evleri falan geziyor icerigi güzel ben onu takip ediyorum
ama gidip özlem öz gibi neydi öbürü dilan miydi onlar gibi hesaplari takip etmem
İçerik önemli cnm ona göre isim seçmek lazım
Ben adının serap olduğunu düşünmüş dum
Komşum temizlik yapıp paylaşıyor ismide normal kndi ismiyle. Aşırı titiz ve yazdığı yaptığı temizlikle biraz linçlendi keşfete düştü bianda hesabı büyüdü. Keşfete düşüp linç yemen lazım 😁
hesabi ne merak ettim
Mr.bean yap🤣🤣🤣
Kendi isminizden değilde belgesel tadında gezi paylaşımları yapacaksan ona uygun bişey olmalı.
Gezerek dediğin için söylüyorum. Gezerek diksiyonun da iyiyse tutar bence.
Ama isim fikri yok bende 😊
Bence buna burda ismi akılda kalıcı değişik olanlarin dediği şeyler önemli mesala @honki ponki toninok @siyahmezarinsahibi @siyahinci vardı sanırım bunların hiçbirini tanımıyorum ama isimleri gerçekten aklımda kalmış bak önemli olan da bu bence ismin akılda kalması
Evet bide insan unutmuyo anlamı ne bilmiyorum ama degisik
Ben onu hep demokrat parti diye okuyorum :)
😁😁 Allah iyiliğini versin
DP şampuan dan esinlenmiş bir durum sjsj
Hahahahaahha 😂😂😂😂😂😂😂
Hahahhh akılda kalıcılığı severim :Ddd
1,467,064 soru
24,038,889 cevap
329,044 kullanıcı