+2 oy
302 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,329 puan) tarafından

Kızlar merhabalar 6 haftalık hamileyim henüz hiç doktora gitmedim araya bayram girmişti geçen cuma öğrendim kan verdimde. Bugün hafif bir kanamam var. Önceki gebeligimde de hep kanama gördüm malesef. Bu kanamada acilde bakarlar mi acaba, araya hafta sonu da girdi annemlerdeydim birde. Yoksa pazartesiyi mi beklemeliyim bilmiyorum. Çok az kanama geldi ilk kez biraz önce. Lütfen bana yaşayanlar bir fikir yazsin bu tür durumlarda acilde kadın dogumcu oluyor mu

14 Cevaplar

+2 oy
(2,331 puan) tarafından

Evde durulurmu ya brnnolsam çoktan gitmiştim hasteneye

(2,329 puan) tarafından

Bende bakarlar mi diyorum zaten acilde kadın dogumcu oluyor mu diye soruyorum, soruyu anlayın 

-Reklam-
+2 oy
(4,741 puan) tarafından

Bence pazartesiyi bekleme canım hemen bir acile görün 

(2,329 puan) tarafından

Acilde bakarlar mi kuzum ki acaba, kadin dogumcu oluyor mu 

(4,741 puan) tarafından

Muhakkak oluyor canım yani hafta sonu bile gittiğim olmuştu o zamanlar vardı vakit kaybetmeden görün Allah korusun 

tarafından

Oluyor oluyor ben gece epileptik nobet geçirdim hamileyken acilde dogumhanede kalp atışı baktılar  16 haftada. Bir evde birde acilde geçirdim iki defa üst üste. 

(2,329 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim kuzum gördü hem keseyi hem bebeği şükür ki bir sorun yok dedi 

tarafından

Oh iyi çok şükür ❤️

+2 oy
(1,354 puan) tarafından

Bakarlar doktor olmasa bile ebe flan vardir

(2,329 puan) tarafından

Acilde değil mi, mutlaka bakarlar 

(1,354 puan) tarafından

Bakarlar canim

(2,329 puan) tarafından

Çok sağol canım baktı hem keseyi hem bebeği gördük 

+2 oy
(3,825 puan) tarafından

Minicik bir kanama gördüm hastaneyi aradığımda bekleyin yapacağımız bir şey yok dediler ertesi gün kanama normal regl kanamasına döndü kimyasal gebelik geçirdim ama turkiyede hormon vererek engelliyorlar diye biliyorum bir gidin isterseniz 

(3,825 puan) tarafından

Benim de son adet tarihine göre 6 haftalikti ama tabi hiç ultrasona giremediğim için net bilemiyorum. Betan kaç çıkti

(3,825 puan) tarafından

Aaa hiç de ismi okumadım sen mi hamilesin Cansu inşallah olumsuz bir şey yoktur. 

(2,329 puan) tarafından

Evet kuzum hiç sorma bir galeyana geldi nasıl oldu anlamadik ama şükür ki gördü hem keseyi hem bebeği yazamadım stresten çok teşekkür ederim 

(3,825 puan) tarafından

Ay çok sevindim dinlen bu ara biraz yorma kendini çok ayakta kalma inşallah sağlıkla kucağına alirsin 💞

(2,329 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim inşallah balım ♥️

+2 oy
tarafından

Durumun varsa özele git özelde her türlü bakıyorlar ilk hamileliğimde yerleşme kanamasını düşük sanıp acile koşmuştum detaylı bakmışlardı her ilde aynı mı bilmiyorum ama devlette bakmıyorlar oluk oluk olmadıgı sürece

(7,488 puan) tarafından

Bakalım pazar günü geleyim tekrar gel derse haberleşiriz 🤗🤗 çok geçmiş olsun sanada Allah acil şifalar versin 

(6,500 puan) tarafından

Anlaştık durumu banada haber verirmisin

(7,488 puan) tarafından

Olur tabi veririm 

(2,329 puan) tarafından

Teşekkür ederim kuzum girdu keseyi de bebeği de şükür ki vajinal baktı

(7,488 puan) tarafından
+1

Gözün aydın 🤗hayırlı olsun 

+2 oy
(1,343 puan) tarafından

Ya canım deli msn git tabiki.. dogmuhaneler akşamları açık en kötü seni oraya yönlendiriyorlar ebeler bakıyor git tabiki

(2,329 puan) tarafından

Gittim bebiş gördü keseyi, ilk gebeligimde de böyle oldu kalp atışını duyana kadar mudahele etmediler o yüzden sorayım dedim

+2 oy
tarafından

Ben epilepsi kontrolüne gittim hastaneye 6+0 da kan idrar ver dediler kan verdim idrara geldim bu baktım yoğun kan direkt acile indim bi hemsireyle hiç bekletmeden muayene ederler git canım kanama nü ihmale gelmez hala yerleşme de olabilir ama kıvamı yoğunluğu riski belirler git canım için de rahat etsin. 

(2,329 puan) tarafından

Gittim kuzum çok teşekkür ederim çok şükür gördü hem bebeği hem keseyi 

+1 oy
(1,205 puan) tarafından

Normalde kadın dogumcuyu cagiriyorlar acil durumlarda. Benim de o haftalarda kanamam olmuştu acile gittim kadın doğum doktorunu aradılar gelin bakın diye. Doktor da haftası çok küçük, düşük olsa da müdahale edemeyiz zaten dedi gelmemişti. Kimyasal gebelik olarak geçti 

(2,329 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun kuzum, çok şükür bebeği de keseyi de gördü 

(1,205 puan) tarafından

İyi bari geçmiş olsun 

(2,329 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim ♥️

+1 oy
(77 puan) tarafından

Tabi ki acilden giriş yapınca servise yonlendirmislerdi beni akşamdı nöbetçiye yönlendirdi

(2,329 puan) tarafından

Devlete gitmedim kuzu özele gittim orda bir hasyanede buldum nöbetçi, baba evindeydim ziyarete gelmiştim bir hafta. Çok şükür gördü keseyi

(77 puan) tarafından

Devlette de hamilelere baya önem veriyorlar burada tabi her yer ayrı ama iyi sevindim inşallah sağlıcakla al kucağına 

(2,329 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim 🌸

0 oy
(2,743 puan) tarafından

Kalp atışı yoksa bişey yapmıyorlar devlet hastanelerinde. Çevrenizde varsa kadın doğum acili olan bir hastaneye gidin. Kalp atışı varsa belki iğne progestan falan verirler. Hakkınızda hayırlısı olsun 

(2,329 puan) tarafından

Gittim kuzum ilk gebeligimde de malesef 32 hafta kullandım progestan, bende o yüzden acaba mi dedim ama özelde varmış kadın dogumcu baktı bebegide gördü keseyi de 

(2,743 puan) tarafından

İyi bakalım canım sevindim senin adına 

(2,329 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim ♥️

0 oy
(8,819 puan) tarafından

Ben gitmiştim düşük yaptığımda baktılar kesede görünmedi 5 6 haftalık ancaydi yatış verdiler 

(2,329 puan) tarafından

Gittim kuzum çok teşekkür ederim iyi şükür ki benim keseyi de bebeği de gördü 

(2,329 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun sana da 🥺

(8,819 puan) tarafından

Elhamdülillah canim. Sağol geçti gitti üstünden kac sene 

0 oy
(7,488 puan) tarafından

Bende senle şuan aynı durumdayım acile gidersen bakıyorlar kadın doğum doktoru oluyor doğumhane de ultrason ile bakılıyor normal kadın doğum doktoru gibi bence gitmelisin 

(2,329 puan) tarafından

Gittim kuzum çok teşekkür ederim sana da hayırlı olsun aynı mi seninde 6 hafta mi beraber denk gelmiş ne güzel, bende bebeği gördü şükür ki sağlıklı dedi kalp sekansi da var dedi 

(7,488 puan) tarafından

Bir hafta önce son adet tarihine göre 4 haftalık dendi ama çok küçük olduğu için kese görülmedi 

İlk kan tahlili 93 çıktı üç gün sonra 473 çıktı ama ultrasonda bir sıvı görünüyor oda dış gebelik yada kist patlaması olabilir dediler bakalım pazar günü tekrar gitmem lazım belli olur inşallah 

Rica ederim bu arada çok sevindim senin adına sağlıkla alırsın kucağına inşallah ♥️

(2,329 puan) tarafından

Amin kuzum, inşallah seninki de yanlış görmüşlerdir sağlıklı bir miniktir 🩷 güzel haberlerini bekliyorum 

(7,488 puan) tarafından
+1

İnşallah 🤗çok teşekkür ederim Allah razı olsun 

0 oy
(561 puan) tarafından

Hemen acile gidin hiç durmayın.  Merkezdeki bütün acillerde kadın doğum doktoru kesinlikle oluyor.  İlçede iseniz merkeze yönlendirme oluyor.  Aracınız yoksa ilçeden merkeze ambulans ile gönderiyorlar.  Ben nokta şeklinde kanama gelmisti hemen gittim 10 dk içinde birden kanama hunharca bosaldi bebeği kaybettim . Benimki büyüktü senin 6 haftalık belki yerleşmedir diyevem ama sonuçta kanama var ne olur ne olmaz hemen hastaneye hemennnn

(2,329 puan) tarafından

Gittim kuzum çok teşekkür ederim çok şükür bebeği de gördü kıpır kıpır dedi 

0 oy
(2,876 puan) tarafından

kız koş sorduğun kabahat 

(2,329 puan) tarafından

Gittim gittim hemen çok şükür birşey yok dedi bebeği gördü kıpır kıpır dedi kalp noktasını da buldu. Kalp sekansi var dedi korkma dedi ilk gebelikte de böyle geçti ya benim rahmim basık kalp şeklinde, hep kanama yaşarsın demişti ilk doktorumda. Hamile kalamazsin kendiliğinden dendi daha öncede ama çok şükür ikinci oldu bile ya 😂

(2,876 puan) tarafından

aman çok şükür 💙

yiyecek ekmeği olan her türlü geliyor valla🤗

(2,329 puan) tarafından

Evet evet şükür ki 🫶🏼

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 137 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Meleknur33 (104 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 346 göst.
13 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 480 göst.
23 Haziran 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 158 göst.

Kategoriler

1,459,264 soru

23,930,831 cevap

324,028 kullanıcı

...