5 litrelik dünya Sağlık örgütü öneriyor ben 4, 4.5 ancaydi hatta 4 yani . 3 ü görebilirsin ideal bence maden suyu çok içerdim ben günde 2 tane sabah akşam . Arkasından limonlu şeyler yine bol su içerdim ben içine limon sikardim bazen 5 aydan sonra tansiyon seker durumları ortaya çıkabiliyor gebelikte dikkat etmek lazım. Bunu diyen ben iki güne 1 eve karpuz dondurma alan da ben 😀😃🙂 sen yapma ama ben aşırı yerdim ö.küź gibi hatta 😀.
49 la hamile kaldım 69 la girdim ameliyata 63 le çıktım iki haftaya 54 oldum sonra tabi 52 lerce hatta 49 larda gezdim şuan 54 üm 😀😃 sağlıklı şeyleri yersen ve dozunda yersen tamam doğal gebelik kilona ulaşırsın. Ben hiç abur cubur yemedim dondurma dışında hep meyve sebze yoğurt salatalık özellikle karpuz çok yerdim hep oglusuma yaradı doğru beslenme cips çok yerdim mesela normalde ama gebelikte ağzıma sürmedimsuan da oğlum yemesin diye bende biraktim sorarsa ilacli diyorum . ,
Dikkatli beslenirsen aldığın kiloları çok rahat verirsin abur cubur yiyerek 15 kilo almak ile sağlıklı beslenerek kilo almak arasında bence fark var. Bizzat yaşadım. Hemcbebek hem anne için özellikle avantaj.