akşam menüleri neler🌸
Dizmana yap çayla güzel gider
o nedir hiç bilmiyorum
Göçmen böreği canım
Evde dünden kalan kuru fasulye pilav vardı anama geldim onu kocam yer bnde anamda kalcam ( sinor yapicaz )
Sinor nedir
Burada siron derler:)
Afiyet olsun
Teşekkür ederim canım
Farklı değil dünden patates yemeği kalmıştı şimdi poğaça mayaladim çay demlerim yeriz
Benim kapuska ve yogurt
Esimle oglumun kavurma ve pilav yanina salata
Mercimekli köfte yaptim bende
Eşin çalışıyorsa kahvaltı, sabahları yapmıyordur belki.
Kabak oturtma
Pirinç pilavı
Mercimek çorbası salata
Mercimek çorbası
İçli köfte
Salata ayran vardı yedik çok şükür 😁
Bu kadar erken akşam yemeği yesem akşama bir öğün daha yerim vallahi tebrik ediyorum 😁
Hahahahahahaaa 5 te yiyoruz işte kız akşam da çok acikirsak atiştirmalik ya da meyve falan yiyoruz 😁
Afiyetler olsun eminim ben atıştırmalık veya meyve ile doymazdım 😁
Çok teşekkür ederim 😁😁
Tavuk taşlık kocama
Kıymalı makarna kızımla bana
Ve salata ☺️
Bende çok severim taşlık o sert dokusu çok hoşuma gider
Hiç sevmiyorum 😅 ama yaptım
Dünden kuru fasulye ıspanak var pilavda yaparız yeter
Balık aldım heyecanla bekliyorum ki pişirsem yesem diye çok seviyorum çocukken eve bile gitmezdim kokusundan evlendikten sonra ne oldu bilmiyorum 😃 bayila bayila yiyorum
Kolik bebeğim bırakmıyor hiç bişey yapayım o yüzden bu akşam da açız :(
Dünden nohut tava yapmıştım o az kaldı hepimize yetmez 😅 yanına fırına but attım ve erişte pilavı yapicam
Mesela kereviz mücver brokoli zeytınyağlı pırasa işte kıymalı makarna felan nadir yer patateslı pırasa pırasa tava yeşillik tava lahana sarması yuğma denılen bir yemek hep aynı tür sevıyorlar
Hahahha olalbi🤣 ama bu nohut tava Karadeniz e ait değildir sanırsam ben Instagram da gördüm denedim
Onu duymadım valla
Ben öyle değişik karışık yemekleri sevmiyom yemiyom kara lahana bile sevmem yemem.yapmam 😅 o dediklerinin çoğunu duymadım bile. Benim yengem Ordu lu o yapar öyle antin kuntin yemekler. Bayramda gittiğimizde mısır unlu turşu çorbası yapmıştı mesela ama bana göre değil pek
Ahahaa mısır unu ana hammadde herseye giriyor mübarek... Turşu kavurması vs yaparlar ama çorba denemedım pazı kavurma pazı srması lahana yemeği sarması ama tadı yok üzüm yaprak sarması daha güzel gelıo bana
Bu çok hoşuma gitti yarın yapcam
Dünden bir porsiyon kadar zeytinyağlı börülcem var. Bu gün de kavurma ve pilav yaptım. Turşu ve ayranla tamam olur.
Farklı değil bulgur pilavı fırında tavuk göğsü patates sebzeli yanına cacık turşu yaptım
Kemikli kurufasulye pilav salata 🥗 mis
Nedense herkes kuru fasulye yiyor buğün :) Bende bizim oraya ait yöresel yemek var adı tirşik otla yapılan yemek yanına bulgur pilavı ve cacık yaptım eşim çok erken geldi işten yedik biz elhamdülillah
Bugün bazlama,patates salatası ,çay var inşallah
Birazda kısır yapıcam kızım için
1,465,420 soru
24,016,557 cevap
328,050 kullanıcı