+1 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (293 puan) tarafından

Kizlar 3aylikken gittiğimde 6300du şimdi 4aylik oldu henüz gitmedim ama kendim tartıya çıkıyorum kucağıma alıp hala aynı aradaki fark yine 6300 6400 felan zaten farkındayım da bu aralar emmek istemiyor meme veriyorum sürekli başını çeviriyor ağlıyor zaten utum yetmiyordu mama destekliyordum şimdi Biberon da almıyor aynı hareketleri mamaya da yapıyor ağlıyor kafasını çeviriyor ögruyor istemiyor ne yapacağımı şaşırdım küçücük bebek 1.2 yaşında değil ki yemek yedireyim nasıl besleyecegim inanın bilmiyorum çok üzülüyorum karnı aç ama yemiyor istemiyor ne yapmalıyım ne olur yardım edin kafayı yicem bu arada emzik tutuyo hoc jisey istemiyo emzik veriyorum susuyo sanki karnı doyuyormus gibi :((

2 Cevaplar

+1 oy
(4,127 puan) tarafından

bu 4.ay sorunlu ay. 

meme reddi, uyku gerilemesi vs yaşanabilir. sabırlı olman lazım. ağzına zorla memeyi ya da biberonu verme. ya çok sessiz sakin ortamlarda hatta mümkünse karanlık ortamlarda emzir ya da böyle ilgisini dağıtacak yerlerde mama ver. 

kiloya gelince artık ilk 3 aydaki kadar fazla kilo almaz. Yarım kilo yarım kilo gidebilir. 

(293 puan) tarafından

Her türlü deniyorum gece uykusunda alır belki diyorum gece sessiz sakin veriyorum karanlıkken ağlamaya başlıyor sürekli kafasını çeviriyor uykuda da aynısını yapıyor günlerdir aç resmen asla ne meme ne mama alıyor ne yapacağımı şaşırdım gerçekten üzülüyorum stres yaptıkça da sütüm de gitti sanırım zaten yetmiyordu mama destekliyordum şimdi bu aralar etmediği için de geri gitti gidicek çok az geliyor sadece emzik aliyo  başka bisey değil bide elleri sürekli ağzında ve ağzı sürekli akiyo öyle böyle değil aşırı akıyor ağzı sürekli kıyafet değiştiriyoruz 

(3,020 puan) tarafından

Benim bebegimdede 3.aya gircez tahminimce göre 6 kilo falan olacak 4 ayda bizide aynı son beklemez inşallah kasik ile vermeyi deneyin bari.. ellerinize şimdiden başladı emmeye sanirim dis etleri hep kaşınıyor ağzında tükürük var 4 ay düşünemiyorum..

İnşallah yemek yer insan yiyen cocugunun yemediğini görünce üzülmez mi hiç 

-Reklam-
+1 oy
(6,880 puan) tarafından

Hosgeldin 4 ay atagı :) uyku arasi ver uyku sersemiyken gezdirirken ver kucaginda nebi suresi ac o sekilde ver o aylar bende cok cektim 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 398 göst.
0 oy
1 cevap 104 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sehnazmurat1 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde MinnieMouse (2,886 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 299 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu