Hanımlar eşim işten çikti iş arıyor iş bulana kadar da ailesinin evine geldik başka şehirde idik öncesinde eşim calisirken . Şu an ailesinin memleketine geldik ailesi hayvancılıkla uğraşıyor eltim kayinbabamlarlar yaşıyor cocuklarinda var bekar kaynım da var evde ev baya kalabalık yani . Benim ailem başka bi şehirde ben bı sure orda kalayım diyorum zaten mayısın sonunda kaynimin düğünü var o vakte kadar kalayım diyorum eşim beni yalnız mı birakacaksin diyor . Zaten burda özel hayatımız kalmadı o işten güçten başını alamıyor ben çocukla uğraşıyorum . Çok bunaldim siz olsaydiniz ailenizin evine gider miydiniz yoksa kocanizin yanında mi olurdunuz burda bazı skntilar çekiyorum çok uzatmamak adına anlatmadim
Ben olsam ailemin evine giderdim. Eşimi yalnız bırakmayı bende istemezdim ama durumlar bunu gerektiriyor.
Şeytan diyor git sonra bı anda yok yaa diyorum . İkilemde kaldım bende
Ev yeterince kalabalık. Ve köy yeri iş güç vardır yardım etsen çocuk var etmesen göze batar sonuçta orda kalacaksın. Bilemiyorum ben duramazdım zor.
Birlik gitsen bütün herşeye özellikle iş konusunda sende pay Alican iş. Mi yapcan çocuğuna mi bakcan bilemedim bizde memlekete gittiğimizde elimi hiç bir işe atmam sadece çocuğumla ilgilenirim gerisi beni ilgilendirmez
Eşim çalışıyor hayvan bakıyor tarla bahçe yapıyor bende ev işlerini yemeği falan yapıyoruz eltimle . Gerçi eltim yapmiyor hiç bı iş memur oldu o ben atanamadim.henuz
Ben giderim ailemin yanına
Nerde rahatsam oraya giderdim
Bitane çocuğun var galiba,seni çok bunaltacagini düşünmediğim için ben olsam gitmezdim diyorum.
Evet bebeğim var 11 aylık . Tabi iki tanede eltimin var biri bebek biri 7 yaşında . Çok da sıkıcı burası aslında ama sanki yüz üstü bırakıp gidiyor gibi olacak aynı zamanda
Bence gitme canım,yaz geliyor çocuğun kapılarda toprakta oynar. Cocuklar varmış canı sıkılmaz,bence eşini yanlız bırakma
Ne olursa olsun eşimin yanında kalirdim
Anca beraber kanca beraber
Ha arada ailemin yanına giderdim bunalirsam
Kafamı dağıtır gelirdim
Vallahi eşim yalnız bırakmak ben de istemezdim ama olmuyorsa da yani sıkıntılıysa daraldıysan her şey bir yere kadar gidebilirsin bence yani en azından kafana toparlayana kadar
Gitmezdim eşimi yanlız birakmazdim
Aynı durumda eşim beni yanlız bırakıp ailesine gitse benim çok zoruma giderdi
Ben eşimin ailesi ile bir arada kaldığımda eşimi bırakıp aile evime gitmiştim sadece eşim olsa iyi kendi evimi yuvamı da bırakıp gitmiştim çünkü bana ihtiyacı yoktu ve kalsaydım çıldırırdım
Sabır ediyorum bende kötü değiller kötü davranmıyorlar ama burda hiç bir aktivite bişi yok . Bebeğim var 11 aylık . Eltiminde bebeği var 9 aylık biri 7 yaşında . Ev dandini dastana yani
Ailesi sana kötü davranmiyorsa laf sokmuyorsa yani kötü insanlar değillerse tek sorun kalabalık olmaları ve iş güç çok olmasiysa gitmemen gerekir eşinin yanında olman gerekir adam işten çıkmış işi yok geliri yok ailesine yardım ederek sizi bir şekilde orada gecindirmeye çalışıyor bazı masraflardan kaçınmaya çalışıyor ailesinin yanında. Tek bir zorlukta beni bırakıp ailesinin yanına kaçan eşim olsa ben çok bozulur gönülden mesafe koyarım .evlilik bu degil
Yaaa bı yanım git biraz diyor diğer yanım iyi günde kötü günde söz vermedin mi diyor . Durumumuz çok çok iyiydi işten çıkınca böyle olunca onu bırakıp gittiğimi düşünür demi . Zaten dedi beni yalnız mı birakicaksin dedi
Kötü davranmıyorlarsa ben sabrederdim. Ama arada ailemin yanına gider bı sure kalır gelirdim. Git 1 hafta kal gel mesela.
Vallaha ailemin yanında kalmayı tercih ederim. Kızımı annemle kardeşime emanet eder gider yatarım yemeği hazirlar yeriz. Ama bunları eş ailesinin yaninda yapamazsın
Ben olsam gitmezdim. İyi günde kötü günde sonuçta. Bence araya soğukluk girer. Hepsinden önce bugün kötüsünüz yarın durumunuz düzelince başına kakacaktir. Zor günümde yalniz bıraktın diye. Ben olsam gitmem yani
Yani bence eşinle kal sonuçta evde de bir gelin var belki oda rahat etmez eşinin yanında yani tek taraflı düşünmemek lazım. Belki o rahat etmez eşin rahat etmez bir ihtiyacı bir şeyi olur bence eşinle kal
1,473,907 soru
24,131,394 cevap
334,064 kullanıcı