+3 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (1,451 puan) tarafından

bıktım bıktım ürünü teslim ediyorum ödeme yok istiyorum bahane çok veresiye vermiyorum normalde ama ibandan atacağız diyorlar atmiyorlar oyalıyorlar sizin dertleriniz neler müşteriler konusunda 

8 Cevaplar

+2 oy
(2,532 puan) tarafından

Önce iban dan atsınlar ücretini ondan sonra alıp götürsünler yoksa satma 

(1,451 puan) tarafından

:( birdaha asla 

-Reklam-
+1 oy
(1,451 puan) tarafından

huhu kimse yok mu

+1 oy
(1,500 puan) tarafından

Canım ticaret işi hatırla vs olcak iş değil. Paranı almadan ürün teslim etme bence. Para kazanmak için iş yapıyorsun sonuçta

(1,451 puan) tarafından

çok haklısın canım :(

0 oy
(4,048 puan) tarafından

önce para iste, bu şekilde batarsın paranı geç almak ya da yarım yamalak almakla olmaz. sonuçta sen de birilerine para vererek mal alıyorsun 

(1,451 puan) tarafından

çok haklısınız yanlış yaptım :(

0 oy
(14,878 puan) tarafından

Ödeme peşin olmak zorunda canım yoksa tabi bu tarz sorunlar olur herkes aynı ahlaka sahip değil

0 oy
tarafından

Ticari bi iş yaparken peşin para alman gerektiğini acı tecrübe ile öğrenmiş oldun dilenci gibi kendi paranın peşine düşüyorsun böylede

0 oy
(6,868 puan) tarafından

Biz kucuk esnaftik bakkalimiz vardi alisverise gelince herkes buyuk marketten yapiyordu ama is veresiye durumuna gelince bakkal amca yazar misin oluyordu biz birde mahallede acilan ilk bakkaldik dedemden sonra babam isletti cok borc taktilar hep cepten gitti en son babam emekli olunca kapatti dükkanı 

0 oy
(6,598 puan) tarafından

Herkese borç verirsen sen dibe düşersin cnm. Bizde esnafiz belli başlı insanlara birc vermişiz tabi ay sonuna yada ay başına kadar. Maaşlar o zmn yatar çünkü. İban olunca Ivana atanaa kadar ürünü vermiyoruz. Bazı konularda katı olacaksın cnm. Sana da yazik sonuçta sende iş yapıyorsun . İş başka akrabalık başka 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 362 göst.
0 oy
1 cevap 44 göst.
0 oy
3 cevap 104 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.

Kategoriler

1,466,880 soru

24,036,616 cevap