+2 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından

tarafından soruldu Merhaba kızlar akıl akıldan üstündür dedim yine size geldim benim İstanbul'da yaşayan bir ablam var eşiyle yıllardır bitmek bilmeyen bı anlaşmazlıklar i var ve akşam yine şiddet uygulamış insan dışı varlık sizden ricam kendi yolunu çözmek için bı akıl 3 tane kızı var bildiniz bı iş varsa yapabileceği bu arada çocuklar okula gidiyor büyüdüler yani çalışabilir home ofis yapabilecek işte olabilir bu iletişim merkezlerinde çağrı merkezinde yani çok caresiziz aile demeyin benim ailem sahip çıkmıyor bı ev bı iş biyerden baslayacak ama ekonomik olarak elde etmesi lazım kınamayın yardım ci olursanız sevinirim 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Ya buradan yardımcı olabilecek durum zor yani bulunduğunuz yerde İŞKUR'a falan başvurabilir ya da hangi ilde ise ilçedeyse oradaki iş ilanlarına bakıp başvuruda bulunabilir Allah yardımcısı olsun

(23 puan) tarafından

Anladım teşekkür ederim 

-Reklam-
+1 oy
(4,572 puan) tarafından

İş için ne yapılır bilmiyorum ama şiddet için polisi aradı mı hiç? 

(23 puan) tarafından

Evet şuan nezaret te uzaklastirmada alacak ama artık yüz göz oldular yolunu çizmeli bende aynı şehirde değilim çocuklar in okulu için orada kalmak istiyor teşekkür ederim 

+1 oy
(3,716 puan) tarafından

Eğitim durmunu bilemiyoruz o yüzden çok tavsiye veremem ama çağrı merkezlerinde evet home office çalışabilir ama gözünün açılmasını istiyorsa gidip çalışsın 

(23 puan) tarafından

Lise mezunu ...Teşekkür ederim canım benim 

(3,716 puan) tarafından
+1

Istanbulda lise mezunu çalıştıran çağrı merkezi pek bulamaz malesef hizli para kazanmak istiyorsa temizliğe gitsin çok da iyi kazanır istanbulda bir sürü yer bulabilir. Armut ve bakiciburada.com sitelerine kayıt olsun sonra kendi bulur 

(23 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım benim 

0 oy
(1,112 puan) tarafından

Benım elti de öyleydı en son kaçtı evden 3 çocukla kadın sığınmaya gıttı orda 1 hafta durdu sonra anne yanına gıttı ama sürekli uzaklastırma aldıydı hem cocuga hem kendıne  destek oluyor kadın sığınma veya belediye büyük ihtimalle okulda temizlik işine girdi çalısıyor boşanma davası daha görülmedi belkı orda beledıye kadın sığınma aile destek yardımcı olablr

(23 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

İlgili sorular

+4 oy
16 cevap 407 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Nur_Ay (743 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 315 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 322 göst.
4 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu